Senzor AirThings Wave 2nd GEN

Nové
Cena s DPH
199.99 €
171,49
Cena bez DPH: 142,91
Kód produktu: 432234

POPIS: Senzor AirThings Wave 2nd GEN

S multifunkčným senzorom AirThings Wave 2nd GEN si zachováte povedomie o aktuálnych podmienkach v dome. Prístroj dokáže merať úroveň radónu, teplotu a vlhkosť vzduchu. Namerané hodnoty si môžete ihneď zobraziť v aplikácii, aby ste doma odpočívali s pokojným vedomím, že vám nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Senzor funguje bezdrôtovo, stačí ho pripojiť cez Bluetooth alebo Airthings SmartLink a získať k nemu prístup cez aplikáciu alebo online riadiaci panel. Poháňajú ho dve AA batérie, ktoré mu zaistia až 1,5 roka prevádzky bez nutnosti výmeny.

Kľúčové vlastnosti Senzor AirThings Wave 2nd GEN:

  • Senzor na meranie úrovne radónu, teploty a vlhkosti
  • Vizuálne upozornenie
  • Jednoduchý dohľad a ovládanie prostredníctvom aplikácie
  • Bezdrôtová prevádzka s výdržou batérii až 1,5 roka
  • Možnosť okamžitej kontroly bráni vzniku nebezpečia

Prečo kúpiť Senzor AirThings Wave 2nd GEN?

  • Inteligentný detektor radónu
    Senzor Wave je špeciálne vytvorený na používanie v domácnostiach, všade tam, kde si majitelia chcú zachovať kontrolu nad úrovňou radónu. Tá sa mení každý deň, takže priebežné sledovanie je dôležité, aby ste mali prehľad o dlhodobom pôsobení a mohli si v pokoji užívať bývanie s rodinou.
  • Integrácia do inteligentnej domácnosti
    Vytvorte si doma inteligentné a zdravé prostredie. Detektor podporuje ovládanie pomocou hlasových asistentov, spolupracuje s Alexou, Asistentom Google i IFTTT.
  • Luxusný dizajn
    Nech už prístroj umiestnite do ktorejkoľvek miestnosti, vždy bude vyzerať štýlovo a vkusne. Vyniká elegantným moderným dizajnom, ktorý nijako nevyčnieva. Senzor sa stane prirodzenou súčasťou priestoru a zaistí vám výborné výsledky.
  • Svetelný indikátor
    Senzor je možné upevniť na stenu aj strop bez toho, aby ste k prístroju museli zapájať akékoľvek káble a drôty. Vložte dovnútra dve štandardné AA batérie, ktoré mu zaistia až 1,5 roka prevádzky bez nutnosti výmeny.
  • Jednoduchá inštalácia
    Uprostred prednej časti senzora sa nachádza štýlový svetelný krúžok. Tento vizuálny indikátor vám prehľadne znázorní kvalitu vzduchu a úroveň radónu, stačí naň mávnuť rukou. Keď sa rozsvieti zelený krúžok, všetky hodnoty sú v poriadku. Oranžová farba značí dočasne zvýšenú úroveň radónu a červený krúžok symbolizuje zlé a nezdravé prostredie.
  • Neprerušované sledovanie
    Priebežné sledovanie hodnôt bez prieťahov je dôležité na zachovanie zdravia. Úrovne radónu sa každý deň môžu zmeniť, takže je potrebné na údaje nazerať aj z dlhodobého hľadiska. Okrem merania hodnoty radónu dokáže senzor rozpoznať tiež vlhkosť a teplotu v miestnost.
  • Absolútna kontrola
    Zaistite si úplnú kontrolu nad všetkými dátami. Využite Airtings Dashboard na jednoduchú správu a sledovanie vývoja údajov. Namerané dáta môžete sledovať, porovnávať aj exportovať. V užívateľskom rozhraní navyše nájdete tipy na zníženie rizík vnútri domácnosti, optimalizovanie ventilácie a ušetrenie energetických výdavkov.

Technická špecifikácia

Typ zariadenia: Senzor
Funkcia: Senzor
Šírka: 12.0 cm
Výška výrobku: 3.6 cm
Hĺbka výrobku: 12.0 cm
Hmotnosť výrobku: 0.2 kg

Recenzia na Senzor AirThings Wave 2nd GEN

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky