Swissten Milanese Loop remienok pre Apple Watch 42-44, čierna

Nové
CENA S DPH
13,99
Kód produktu: 434657

POPIS: Swissten Milanese Loop remienok pre Apple Watch 42-44, čierna

Jedinečný a krásny remienok Swissten Milanese Loop z kovu pre Apple Watch 38-40mm.
V remienku Swissten Milanese Loop sa odráža moderná interpretácia dizajnu vyvinutého v Miláne na konci 19. storočia. Hladká sieťovina z nehrdzavejúcej ocele, tkaná na špecializovaných talianskych strojoch, sa plynulo a dokonale prispôsobí vášmu zápästiu. Tento kovový remienok s magnetickým zapínaním je jedným z najpopulárnejších dizajnových kúskov remienkov pre Apple Watch. Dokonale dopĺňa luxusný a elegantný vzhľad Vašich Apple Watch hodiniek.
Vysokokvalitná nerezová oceľ, z ktorej je remienok vyrobený, mu dodáva dostatočnú pevnosť, odolnosť proti poškodeniu či korózii a nadčasový vzhľad. S pomocou super silnej magnetickej spony sa prispôsobia obvodu vášho zápästia, jednoducho sa okolo neho ovinú a vytvorí pohodlnú, no pevnú a bezpečnú slučku. Dĺžku samotného remienka je možné nastaviť v rozmedzí 13,2-24 cm.
Vďaka dodatočnej vrstve ošetrenej metódou PVD (fyzikálna parná depozícia) ma remienok vynikajúce vlastnosti - je tvrdý, odolný voči vysokým teplotám, korózii a oderu. Táto metóda sa zároveň uvádza ako veľmi ekologická a povrchová vrstva je vďaka nej antialergická. Farba remienku vďaka tejto povrchovej úprave dokonale kopíruje povrch, farebné tóny nie sú len fóliou, alebo náterom, ale sú súčasťou kovu. Nehrozí tak, že sa farba z povrchu remienka začne odlúpávať.

Prečo kúpiť SWISSTEN Milanese Loop

  • Luxusné prevedenie
  • Elegantný a nadčasový dizajn
  • Kvalitný materiál
  • Pohodlné a bezpečné magnetické zapínanie
  • Nerezová oceľ
  • Nastaviteľná dľžka
  • Silný a odolný
  • Vhodný na každodenné nosenie, alebo pre špeciálne príležitosti
  • Originálne Apple conect technológie pre jednoduché nasadenie remienku na hodinky

Technická špecifikácia

Kompatibilita Apple Watch s výškou púzdra 42 a 44 mm - Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 a Apple Watch Series 6
Dĺžka remienku nastaviteľná, 132 - 240 mm
Materiál Nehrdzavejúca oceľ
Povrchová úprava PVD
Farba Grafitová čierna
Výrobca Swissten


Recenzia na Swissten Milanese Loop remienok pre Apple Watch 42-44, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky