Čistička vzduchu Tesla Smart čistička vzduchu Pro M

Nové
Cena s DPH
179 €
109,90
Cena bez DPH: 91,58
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 430540

POPIS: Čistička vzduchu Tesla Smart čistička vzduchu Pro M

Múdra čistička vzduchu pre stredné miestnosti

Vďaka svojmu výkonu zaistí čistejší vzduch v miestnostiach o veľkosti až 25 m2, zlikviduje pachy z kuchyne aj cigaretového dymu a postará sa dokonca aj o vírusy a baktérie. Chytrého pomocníka jednoducho ovládate prostredníctvom aplikácie, ktorá je pre iOS aj Android dostupná v slovenčine.

O produkte

  • Vzduch svieži ako po búrke
    Poriadne sa nadýchnuť čerstvého vzduchu je v prírode samozrejmosťou, ale v byte alebo kancelárii už menej. Čistička Tesla vám našťastie čerstvý vzduch vytvorí kdekoľvek. Vďaka ionizátoru, ktorý vyrába zdravé anióny, bude vo vašej kancelárii alebo v spálni rovnako zdravý vzduch, ako vonku keď skončí búrka. Generátor negatívnych iónov, pomáha eliminovať kladne nabité častice ako sú prach, baktérie, vírusy, dym a podobné. Zároveň výrazne zlepšuje kvalitu vzduchu, pôsobí pozitívne na zdravie, ľudskú psychiku a imunitný systém.

  • Proti filtrom nemá šancu peľ ani prach
    Základom čističky je vrstvený HEPA filter, ktorý zachytí častice až 200× menší ako ľudský vlas. Pre tie, ktoré zaujímajú hlavne čísla: filter zachytí 99% častíc až do veľkosti 0,3 mikrometra. Peľ alebo prach tak nemajú šancu, čo ocenia najmä alergici a astmatici.

  • Poradí si aj s časticami PM0,5
    Sústava kvalitných filtrov navrhnutá pre dosiahnutie najvyššej účinnosti zachytí aj tie najmenšie častice s priemerom len 0,5 µm. Uhlíkový filter je veľmi efektívny v absorpcii prchavých organických látok, vrátane nepríjemných pachov a mnohých druhov znečisťujúcich plynov. TiO2 osadený vo fotokatalytickom filtri má silnú katalytickú reakciu pri vystavení ultrafialovému žiareniu. Silne rozkladá formaldehyd, toluén, xylén, prchavé látky a ostatné škodliviny.

  • Čistička funguje v automatickom aj manuálnom režime
    V aplikácii si môžete vyskúšať rôzne nastavenia a vybrať podľa toho, ktoré vám sadne najviac. Alebo to nechajte na čističke. Má totiž senzor kvality vzduchu, ktorý monitoruje podmienky v miestnosti a podľa neho prispôsobuje výkon. Vy sa potom o nič nestaráte a len si užívate svieži vzduch. K jednému telefónu môžete takto pripojiť viac zariadení, pokojne aj rovnakého druhu. Pre správne spárovanie musí byť vaša Wi-Fi nastavená na 2,4 GHz. Prístroj je napájaný prostredníctvom kábla.

  • UV žiarenie zlikviduje toxické látky
    UV lampa, ktorá je súčasťou čističky, sa postará o bežné vírusy a baktérie. V kombinácii s mriežkou z oxidu titaničitého navyše dokáže zlikvidovať aj jedovaté látky, ako je formaldehyd, toluén alebo benzén, ktoré sa v domácnostiach bežne objavujú. Použitie ultrafialového žiarenia s vlnovou dĺžkou 253,7 nm dokáže efektívne zabíjať bežné baktérie a vírusy, čím dochádza k sterilizácii vzduchu. Zároveň v spolupráci s fotokatalytickým filtrom napomáha k rozkladu formaldehydu, benzénu a ďalších toxických látok. Pomáha eliminovať cigaretový dym aj zápach plesní v miestnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • UV lampa efektívne zabíja baktérie či vírusy
  • Generátor negatívnych iónov
  • Vrstvený HEPA filter
  • Zachytienie mikročastíc s priemerom len 0,5 µm
  • Možnosť voľby automatického a manuálneho režimu
  • Likvidácia toxických látok v ovzduší

Technická špecifikácia
Prietok vzduchu 210 m3/h
Veľkosť miestnosti 15 – 25 m2
Hlučnosť 20 – 54 dB
Príkon 20 W
Senzory PM2.5 častíc
Teploty
Vlhkosti
Okolitého osvetlenia
Filtre Predfilter
Uhlíkový filter
Fotokatalytický TiO2 filter
HEPA filter
Ošetrenie vzduchu Ionizátor, UVC lampa (253,7 nm)
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikácia Tesla Smart
Kompatibilita Google Android
Apple iOS
Rozmery 34,7 x 17,5 x 53,5 cm

Obsah balenia:

  • Tesla Smart čistička vzduchu
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video

Obsah balenia

Recenzia na Čistička vzduchu Tesla Smart čistička vzduchu Pro M

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky