Tesla Smart žiarovka RGB, 4,4 W E14

Nové
CENA S DPH
11,90 €
8,99
Kód produktu: 448794

POPIS: Tesla Smart žiarovka RGB, 4,4 W E14

Smart žiarovka RGB E14 rozžiari každú inteligentnú domácnosť. Na výber máte prispôsobenie zo širokej škály farieb RGB. Môžete si tak byť istí, že tieto žiarovky zaistia tú správnu atmosféru pre každú príležitosť. Je tak na vás, či zvolíte jasnosť denného svetla, alebo si radšej vyberiete relaxačné tlmené odtiene.

O produkte

  • RGB rozpätie farieb
    Smart žiarovka ponúka celú škálu teploty farieb. Jej rozpätie je od 2 700 K – 6 500 K RGB. Žiarovka s typom závitu E14 má tiež možnosť stmievania a umožňuje nastavenie teploty bielej farby. Vďaka tomu si vždy nájdete také svetlo, ktoré je práve potrebné.
  • Energeticky úsporná žiarovka
    Múdra žiarovka má elektrický príkon 4,5 W a svietivosť 350 lúmenov. Tieto parametre napovedajú, že sa jedná o energeticky úspornú žiarovku. Je teda vhodnejšia pre miesta, ktoré nepotrebujete mať priamo ožiarené tým najjasnejším svetlom.
  • Aplikácia Tesla Smart
    Žiarovku a jej svetlo môžete ovládať s chytrou aplikáciou za pomoci Wi-Fi. Aplikáciu Tesla Smart si jednoducho stiahnete do vášho Android alebo iOS zariadenia. Práca s chytrou aplikáciou je veľmi prehľadná a jednoduchá.
  • Jednoduchosť a pohodlie
    Na ovládanie svetiel teraz už nebudete musieť ani vstať z gauča. A ak zabudnete pri odchode zhasnúť svetlá v dome, v aplikácii to napravíte odkiaľkoľvek. Chytré žiarovky TechToy Smart Bulb RGB 4,5 W E14 sú tiež energeticky úsporné, takže sa nemusíte báť účtu za elektrinu.
  • Smart ovládanie
    To, že sa jedná o inteligentnú žiarovku neznamená, že by ste sa mali báť zložitého nastavenia a ovládania. Spojenie žiarovky s ostatnými prístrojmi umožňuje Wi-Fi a Bluetooth. Žiarovku veľmi ľahko prepojíte s aplikáciou vo Vašom telefóne či tablete. Aplikácia v smartfóne vám umožní ovládať svetlá odkiaľkoľvek, ak máte prístup k Wi-Fi alebo mobilným dátam. Prepojiť ju možno aj s ostatnými produktmi v chytrej domácnosti. Napríklad po prepojení so senzormi sa svetlá môžu automaticky vypnúť pri vašom odchode, a naopak zapnúť pri príchode.

Technická špecifikácia
Teplota svetla 2 700 – 6 500 K
Svetelný tok 350 lm
Pätica E14
Príkon 0,5 W (v pohotovostnom režime), 4,5 W
Napájanie 200–240 V AC 50/60Hz
Prevádzková teplota -10 až 40 °C
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15.1
Aplikácia Tesla Smart pre Google Android a Apple iOS
Rozmery 37 x 106 mm

Obsah predajného balenia

  • Žiarovka Smart RGB E14
  • Dokumentácia

Recenzia na Tesla Smart žiarovka RGB, 4,4 W E14

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky