TP-Link Archer C6 AC1200 bezdrôtový MU-MIMO gigabitový router

Tento týždeň zakúpil 1 zákazník
Nové
CENA S DPH
49,99 €
39,99
Kód produktu: 449313

POPIS: TP-Link Archer C6 AC1200 bezdrôtový MU-MIMO gigabitový router

Ten pravý router

TP-Link Archer C6 V3.2 je gigabitový router, ktorý pracuje v pásmach 2,4 a 5 GHz a zaistí vám v celej domácnosti stabilné a rýchle pripojenie bez mŕtvych zón. V pásme 2,4 GHz podporuje rýchlosť 300 Mb/s, ktorá bohato postačuje na bežné používanie internetu, vybavovanie e-mailovej korešpondencie a podobne. Vyššie 5 GHz pásmo s rýchlosťou 867 Mb/s využijete aj na náročnejšie hranie online hier alebo streamovanie videa vo vysokej kvalite. Router disponuje štyrmi externými anténami, ktoré mu zaistia široké pokrytie signálu vo všetkých miestnostiach vašej domácnosti. Vďaka technológii MU-MIMO zvláda router súčasne prenášať dáta do viacerých pripojených zariadení, takže router pracuje až s dvojnásobným výkonom oproti iným modelom. V prípade potreby ho môžete používať aj v režime prístupového bodu.

O produkte

  • Plynulá zábava s dvojpásmovou Wi-Fi AC1200
    Router Archer C6 vytvára spoľahlivú a bleskovo rýchlu sieť s technológiou Wi-Fi 802.11ac. Pásmo 2,4 GHz poskytuje rýchlosť až 300 Mbit/s, ktorá je pripravená na každodenné úlohy, ako je odosielanie e-mailov a prehliadanie webu, zatiaľ čo pásmo 5 GHz poskytuje rýchlosť až 867 Mbit/s, čo je ideálne pre streamovanie HD videa a hranie on-line hier bez oneskorenia.

  • Pokročilé zabezpečenie pomocou WPA3
    Najnovší protokol zabezpečenia sietí Wi-Fi s názvom WPA3 prináša nové možnosti na zlepšenie kyberbezpečnosti v osobných sieťach. Bezpečnejšie šifrovanie hesla Wi-Fi a vylepšená ochrana proti útokom hrubou silou spoločne chránia vašu domácu Wi-Fi.

  • Zvýšené pokrytie Wi-Fi v celej vašej domácnosti
    Štyri externé antény vysielajú signál Wi-Fi do všetkých kútov vášho domova. Zostaňte v spojení a užívajte si rýchlu Wi-Fi, či už si hoviete na pohovke, alebo na balkóne. Technológia tvarovania lúča detekuje zariadenia, aj keď sú vzdialené alebo majú nízky výkon, a sústredí k nim silu bezdrôtového signálu.

  • MU-MIMO
    MU-MIMO umožňuje zariadenie Archer C6 obsluhovať viac zariadení naraz. Už sa nemusíte stretávať so zahltenou sieťou či oneskoreniami. Všetky zariadenia získavajú dáta rýchlejšie a Wi-Fi sa využíva efektívnejšie!

  • Gigabitové pripojenie, 10× rýchlejšie
    Vďaka jednému gigabitovému portu WAN a štyrom gigabitovým portom LAN môže byť rýchlosť až 10× vyššia ako u štandardných ethernetových pripojení. Pripojte svoje obľúbené káblové zariadenia k routeru Archer C6 a nechajte sa ohromiť!

  • TP-Link OneMesh
    Technológia OneMesh predstavuje jednoduchý spôsob, ako vytvoriť sieť Mesh s jedným názvom Wi-Fi siete pre bezproblémové pokrytie celej domácnosti. Stačí pripojiť extender dosahu OneMeshTM ku routeru OneMesh. Už žiadne hľadanie miest so stabilným pripojením.

  • Je to tiež prístupový bod
    Prepnite pracovný režim zariadenia Archer C6 do režimu prístupového bodu a zdieľajte káblovú sieť s ďalšími bezdrôtovými zariadeniami.

  • Jednoduché nastavenie a správa pomocou aplikácie Tether
    Bezplatná aplikácia Tether je k dispozícii pre zariadenia so systémom Android a iOS a uľahčuje konfiguráciu zariadenia Archer C6 a správu nastavenia siete.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojpásmová Wi-Fi AC1200 – 867 Mbit/sv pásme 5 GHz a 300 Mbit/sv pásme 2,4 GHz
  • Technológia MU-MIMO – súčasný prenos dát do viacerých zariadení pre 2× vyšší výkon
  • Zvýšené pokrytie – štyri externé antény vybavené technológiou Beamforming rozširujú a koncentrujú signály Wi-Fi
  • Režim prístupového bodu – podporuje režim AP pre premenu káblového pripojenia na bezdrôtovú sieť
  • Jednoduché nastavenie – pomocou aplikácie TP-Link Tether nastavíte Wi-Fi v priebehu niekoľkých minút

Technická špecifikácia
Počet externých antén 4Hz
Počet LAN portov 4
Rýchlosť LAN 1 Gbit
Wi-Fi Áno
Wi-Fi Štandardy 802.11b (Wi-Fi 2)
802.11n (Wi-Fi 4)
802.11a (Wi-Fi 1)
802.11ac (Wi-Fi 5)
802.11g (Wi-Fi 3)
Rýchlosť Wi-Fi 1200 MB/s
Wi-Fi Mesh Áno
Frekvenčné pásmo 2,4 GHz, 5 GHz
Amazon Alexa Áno
Rozmery 21,5 x 11,7 x 3,2 cm

Obsah balenia:

  • TP-Link Archer C6 AC1200 Dual-Band Wi-Fi
  • Dokumentácia

Recenzia na TP-Link Archer C6 AC1200 bezdrôtový MU-MIMO gigabitový router

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky