TrueCam H7 GPS profesionálna 2.5K autokamera

Nové
Cena s DPH
199.99 €
122,99
Cena bez DPH: 102,49
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 410959

POPIS: TrueCam H7 GPS profesionálna 2.5K autokamera

Kamera do auta s neviditeľným dizajnom natáča videá v rozlíšení 2,5 K. TrueCam H7 je opatrená integrovanou GPS s hlásením radarov, rýchlou Wi-Fi (5 GHz) a G-senzorom. Ovláda sa cez mobilnú aplikáciu a H.265 záznamy ukladá na 128GB microSD kartu. Umožňuje pripojenie zadnej kamery a CPL filter.

Prečo kúpiť TrueCam H7 GPS ?

  • Tak nenápadná, že na ňu sami zabudnete
    Žiadny displej, maximálna nenápadnosť, špičkový obraz a smart funkcie. To všetko vložili do neskutočne malého tela. TrueCam H7 je skrytá kamera do auta, ktorú môžete vďaka malým rozmerom nechať nonstop vo vozidle. O celé ovládanie sa postará mobilná aplikácia a videá stiahnete cez najrýchlejšiu 5 GHz WiFi behom momentu.
  • Umiestnite ju kamkoľvek
    Vďaka tomu, že autokamera TrueCam H7 nemá displej a celá sa ovláda cez aplikáciu, môžete ju v aute dať úplne kamkoľvek. Ľahko ju pricvaknete za spätné zrkadlo aj na hornú hranu čelného skla, kde vás nebude rušiť. Malé rozmery a nenápadný design robia z TrueCam H7 ideálne skrytú autokameru. Tým pádom ju stačí raz nainštalovať a potom na ňu môžete pokojne zabudnúť.
  • Ostré video v 2.5K
    Špičkové zábery v rozlíšení 2.5K vám kryjú chrbát uprostred mesta aj na okresnej ceste. Výsledkom je vždy dokonale preukázateľné video, obsahujúce dôležité detaily ako ŠPZ alebo tváre ostatných vodičov a chodcov. Ani rýchly pohyb kamere vďaka snímkovacia frekvencii 30 FPS neunikne a prehrávanie bude dokonale plynulé.
  • O radaroch viete dopredu
    Statické radary už vás na cestách neprekvapia. Autokamera vás na ne včas hlasovo upozorní. Okrem radarov vieme aj o miestach, kde sa rozhodne nevypláca jazdiť na červenú. Naša databáza obsahuje viac ako 40 tisíc miest z celej Európy. So zabudovanou GPS si navyše môžete rýchlosť zobraziť priamo vo videu.
  • Ovládnite ju cez aplikáciu
    TrueCam H7 nemá displej a tak sa ovláda primárne cez vyladenú mobilnú aplikáciu. Tá je v slovenčine a všetky nastavenia zvládnete raz dva. Rovnako ľahko si pretiahnete vytvorené videá – kamera má v sebe výkonné 5 GHz WiFi, takže prenos dát je 5 krát rýchlejší ako u bežného 2.4 GHz WiFi.
  • Násobne zvýšená životnosť
    Táto kamera do auta využíva miesto tradičnej batérie superkondenzátor. Ten zvláda omnoho lepšie teplotné zmeny, je spoľahlivejší, bezpečnejší a vydrží niekoľkonásobne dlhšie. Pre svoju prevádzku potrebuje byť neustále pripojené k nabíjaniu, čo je ale pri autokamere samozrejmosť.
  • Chráni vás vo dne v noci
    Keď sa dni začnú krátiť a vy začnete častejšie jazdiť v šere a tme, určite oceníte špičkový čip v TrueCam H7, ktorý zaobstará dôkazové video aj v ťažkých podmienkach. Pomáha mu k tomu podpora WDR, pri ktorej sa kamera oveľa lepšie vyrovnáva s rýchlym striedaním svetla a tieňa – napríklad keď vás oslní protiidúce auto.
  • Slovenské menu
    Menu je intuitívne a kompletne v slovenčine. Ovládanie a nastavenia kamery tak bez problémov zvládne naozaj každý.
  • Majte oči aj vzadu (doplnkovo)
    Nenechávajte nič na náhodu a chráňte aj svoj zadný nárazník. K TrueCam H7 sa dá dokúpiť zadná Full HD kamera, ktorá dohliadne na to, čo sa za vaším vozidlom deje.(potrebné dokúpiť zadnú kameru samostatne)
  • Profesionálne zábery vďaka CPL (doplnkovo)
    Vaše zábery sa stanú dokonalými vďaka doplnkovému polarizačnému filtru. Polarizačný preto, že redukuje množstvo svetla a prepustí presne toľko slnečných lúčov, koľko je potreba. Samotné video tým získa lepší kontrast a farby. CPL filter zároveň zamedzí nechcené odlesky palubnej dosky na čelnom skle. Výsledkom sú bezchybné a sýte farby.(potrebné dokúpiť CPL filter samostatne)

Technická špecifikácia

Rozlíšenie videa: 2.5K (2560×1440) @ 30 fps
Full HD (1920×1080) @ 30 fps
Uhol záberu: 140°
Formát videa: MP4
Kompresia: H.265
Maximálne rozlíšenie fotografie: 4 Mpx
Ďalšie funkcie: Rýchla 5 Ghz WiFi
GPS s detekciou radarov
WDR
Timelapse
G-senzor
Záznam do slučky
Ochrana súborov
Automatické spustenie
Nastavenie kompresného formátu (H.264, H.265)
Možnosť zobrazenia údajov vo videu (meno vodiča, GPS súradnice,, rýchlosť, dátum a čas)
Jazyky menu: CZ / EN / DE / PL / HU / SK
Slot pre pamäťovú kartu: áno, do 128GB
Zadná kamera: áno, doplnkovo
CPL filter: áno, doplnkovo
Dĺžka napájacieho kábla: 300 cm
Batéria: superkondenzátor
Rozmery: 98 x 30 x 45 mm

Obsah predajného balenia:

  • TrueCam H5
  • 3M držiak na sklo (2×)
  • adaptér s 2 USB výstupmi
  • napájací Micro-USB kábel
  • Dátový Micro-USB kábel do PC
  • Elektrostatická samolepka na čelné sklo
  • 3M držiak na uchytenie kábla (5x)
  • ochranný obal
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na TrueCam H7 GPS profesionálna 2.5K autokamera

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky