TrueCam M7 GPS dual

Nové
Cena s DPH
129.99 €
127,90
Cena bez DPH: 106,58
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30,00 €
Kód produktu: 408933

POPIS: TrueCam M7 GPS dual

Má oči vpredu aj vzadu

S magnetickou kamerou do auta TrueCam M7 GPS Dual je riešenie každej nepríjemnosti na ceste ľahšie. Predná Full HD kamera neustále sleduje, čo sa deje pred vozidlom a zadná HD vám stráži nárazník. Nacvaknutie kamery pred jazdou zaberie vďaka magnetickému držiaku len sekundu. S GPS a databázou radarov v 36 krajinách sa navyše ľahko vyhnete pokutám.

Prečo kúpiť

  • Pripravená skôr, než sa pripútate - Už u TrueCam M5 Wi-Fi bol revolučný magnetický držiak pre čo najrýchlejšiu inštaláciu. M7 ho má tiež. Čakajte super jednoduché používanie a maximálnu ochranu v podobe zarážky, ktorá dopĺňa magnet a kameru udrží aj na extrémne rozbitej ceste. Nová autokamera je vybavená aj magnetickým GPS modulom a kovovým objektívom. Na neho nacvaknete doplnkový, magnetický polarizačný CPL filter, ktorý odstráni nechcené odlesky na čelnom skle.
  • Dve kamery = dvojnásobná ochrana - O prínose autokamery rozhoduje kvalita záznamu. Ten musí byť ostrý a plynulý, aby ste aj v rýchlosti rozoznali drobné objekty ako ŠPZ alebo tváre. Presne to TrueCam M7 dokáže a navyše stráži predok aj zadok zároveň. Predná kamera natáča vo Full HD pri 30 snímkach a zaberá široký uhol 150°. Zadná je polohovateľná, natáča v HD a môžete ju umiestniť aj na čelné sklo a nasmerovať smerom do auta. Ľahko tak natočíte, čo sa deje v kabíne – ideálne pre taxikára.
  • Buďte chránení 24/7 - Väčšina autokamier zvláda natáčať vo dne. Chleba sa ale láme pri zlých svetelných podmienkach. Šošovka a optický snímač TrueCam M7 sa šeru aj tme automaticky prispôsobí a nasníma jasné video, ktoré môžete v prípade nehody použiť ako dôkaz. Pri výjazde z tunela alebo stretávaní protiidúceho auta pomôže funkcia WDR.
  • Vyhnite sa pokutám - Chcete vedieť o statických radaroch v 36 krajinách sveta? S nacvakávacím magnetickým GPS modulom vás už meranie rýchlosti alebo križovatka s detekciou jazdy na červenú neprekvapí. V databáze máme cez 40 tisíc miest a ďalšie stále pridávame. Vďaka lokalizačným údajom si vo videu môžete nechať zobraziť aj svoju rýchlosť.
  • Ideálny pomer medzi veľkosťou a výhľadom - Autokamera vám nikdy nesmie prekážať vo výhľade. Zároveň je ale fajn, keď sa na zhotovené zábery môžete rovno pozrieť – preto sme TrueCam M7 vybavili skvele čitateľným dvojpalcovým displejom s vysokým rozlíšením a širokými pozorovacími uhlami. Napriek tomu sme zachovali maximálnu kompaktnosť, kedy kamera nebudí pozornosť okoloidúcich.
  • Zvláda všetko, čo správna TrueCamka - TrueCam M7 sa takmer o všetko postará sama. Vďaka automatickému spusteniu nahrávania na neho vy nikdy nezabudnete. Pamäť nemusíte ručne mazať, kamera sama odstráni najstarší nepotrebný záber. Rovnako tak vie pomocou G-senzoru rozpoznať náraz a automaticky video uzamknúť. Zamykanie videí, ktoré si chcete nechať, zvládnete aj vy jedným tlačidlom. Celé ovládanie je navyše v slovenčine.
  • Bezpečné napájanie s dlhou životnosťou - Miesto klasickej batérie sme použili bezpečnejší kondenzátor s mnohonásobne dlhšou životnosťou. Ten sa ľahko vysporiada so zmenami teplôt. Zároveň sa v priebehu času nijako nezhoršujú jeho vlastnosti. Aby kamera nakrúcala, musí byť stále pripojená k napájaniu, čo je ale u autokamier samozrejmosť.
  • V bezpečí aj na parkovisku - Nepozorný vodič, ktorý vám pri parkovaní drgne do auta? Aj proti tomu vám TrueCam M7 s parkovacím režimom pomôže. G-senzor rozpozná náraz, obe kamery sa v okamihu zapnú a spustia nahrávanie. Stačí kameru nechať pripojenú do napájania a dôkazy sú vaše.
  • Profesionálne zábery vďaka CPL (doplnkovo) - Vaše zábery sa stanú dokonalými vďaka doplnkovému polarizačnému filtru. Polarizačný preto, že redukuje množstvo svetla a prepustí presne toľko slnečných lúčov, koľko je potreba. Samotné video tým získa lepší kontrast a farby. CPL filter zároveň zamedzí nechcené odlesky palubnej dosky na čelnom skle. Výsledkom sú bezchybné a sýte farby.

Technická špecifikácia

Rozlíšenie videa predné kamery Full HD (1920×1080) @ 30 fps, HD (1280×720) @ 60 fps, HD (1280×720) @ 30 fps
Rozlišení videa zadnej kamery HD (1280×720) @ 30 fps
Uhol záberu prednej kamery 150°
Uhol záberu zadnej kamery 130°
Formát videa MOV, kompresia H.264
Rozlíšenie fotografie 2 MP
Formát fotografie JPEG
Zvuk Vstavaný mikrofón s možnosťou vypnutia
LCD displej 2" 320×240
Pamäť Micro SD až 64 GB
Funkcie magnetický držiak, WDR, parkovací režim, detekcia pohybu, G-senzor, záznam do slučky, ochrana súborov, automatické spustenie, magnetický GPS modul s detekciou radarov, magnetický CPL filter (doplnkovo)
Jazyky menu Slovenčina, Čeština, Angličtina, Nemčina, Poľština, Maďarčina
Napájanie Superkondenzátor
Rozmery 69 × 45 × 34 mm

Obsah predajného balenia:

Autokamera TrueCam M7 GPS Dual
Zadná kamera
Magnetický GPS modul
Magnetický držiak s 3M nálepkou
Adaptér do autozapaľovača s dvomi USB výstupmi
Napájací micro USB kábel s dĺžkou 3 m
Prepájací kábel zadnej kamery
Micro SD/USB adaptér na prenos súborov do PC
Dátový USB kábel pre aktualizáciu GPS modulu
Náhradná 3M nálepka pre opätovné prilepenie držiaku na sklo (2×)
3M držiak pre uchytenie napájacieho kábla (5×)
Ochranný obal na uschovávanie a prenášanie
Prepájací kábel zadnej kamery
Nástroj na kábel
Návod

Recenzia na TrueCam M7 GPS dual

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky