USB kľúč Samsung BAR Plus, 32GB, USB 3.1 (MUF-32BE4/APC), Gray

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Nové
CENA S DPH
8,90
Kód produktu: 408260

POPIS: USB kľúč Samsung BAR Plus, 32GB, USB 3.1 (MUF-32BE4/APC), Gray

USB kľúč od spoločnosti Samsung s navýšenou úložnou kapacitou podporuje viacero zariadení, takže sa namiesto technológií môžete sústrediť na váš život. Navyše vďaka vysokým prenosovým rýchlostiam môžete aj veľké súbory preniesť v priebehu pár sekúnd.

Prečo kúpiť USB kľúč Samsung BAR Plus ?

  • Rýchlosť vo veľkom štýle
    Klasika v modernom prevedení. Vďaka svojmu dizajnu a výnimočnej prenosovej rýchlosti sa nová generácia flash diskov BAR Plus stane Vašim nenahraditeľným pomocníkom. Minimalistické kovové telo sa skvele drží a je ukážkou štýlu, ktorý ide ruka v ruke s vysokým výkonom a spoľahlivosťou.
  • Bleskový prenos súborov
    Nestrácajte čas. Najnovší štandard rozhrania USB 3.1 poskytuje rýchlosť čítania až 300 MB/s (pri 64, 128 a 256GB modeloch), vďaka čomu Vašej práci ani zábave nebude stáť už nič v ceste. Napríklad 3GB video v 4K UHD kvalite skopírujete z flash disku BAR Plus do svojho počítača už za 10 sekúnd.
  • Päťnásobná ochrana
    Vaše dáta budú kdekoľvek v úplnom bezpečí. Pokročilé technológie a bohaté skúsenosti spoločnosti Samsung s výrobou flash diskov robia z BAR Plus mimoriadne spoľahlivé úložisko. Flash disk je odolný voči vode, nárazom, extrémnym teplotám, magnetom či röntgenovému žiareniu. A to všetko s päťročnou zárukou.
  • Rafinovaná odolnosť
    Je štýlový a odolný zároveň. Vďaka svojmu kovovému telu ochráni spoľahlivo všetky vaše súbory. Okrem toho si môžete flash disk jednoducho pripevniť na kľúče a tak sa nemusíte báť o to, že ho niekde zabudnete. BAR Plus je spojením dychberúceho dizajnu a vysokej spoľahlivosti.

Technická špecifikácia

Parametre
Rozhranie: USB 3.1 Gen1
Spätná kompatibilita: Áno
Kapacita: 32GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 200 MB/s (Skutočná rýchlosť sa môže líšiť v závislosti od pripojeného zariadenia, prostredia a ďalších faktoroch)
Odolnosť voči magnetom: 15 000 G (Gauss)
Odolnosť voči žiareniu: 80 KV, 50 uA, 4 W, 500 sekúnd žiarenia
Odolnosť voči vode: Do hĺbky 1 m po dobu 72 hodín (3% NaCl slaná voda)
Odolnosť voči nárazom: Zrýchlenie:1 500 g po dobu 0,5 ms vo všetkých smeroch
Rozmery
Šírka: 40 mm
Výška: 12 mm
Hĺbka: 15,46 mm
Hmotnosť: 11,5 g

Obsah predajného balenia:

  • Samsung BAR Plus 32GB

Recenzia na USB kľúč Samsung BAR Plus, 32GB, USB 3.1 (MUF-32BE4/APC), Gray

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky