USB kľúč Sandisk iXpand Go, 256GB, USB 3.0/lightning

Nové
Cena s DPH
89.99 €
69,99
Cena bez DPH: 58,33
Kód produktu: 444021

POPIS: USB kľúč Sandisk iXpand Go, 256GB, USB 3.0/lightning

Potrebujete viac miesta vo svojom iPhone? Disk iXpand Flash Drive Go ľahko uvoľní potrebnú pamäť. Ak chcete ochrániť svoje spomienky, stačí iba pripojiť disk na automatické zálohovanie fotografií, videí a kontaktov. Akonáhle sú súbory na disku iXpand, môžete ich pomocou vysokorýchlostného konektora USB 3.0 rýchlo presunúť do počítača. Súbory môžete tiež chrániť heslom vo viacerých zariadeniach, aby ste zachovali ich súkromie. Otočný kĺb chráni konektory a je možné k nemu pripojiť krúžok na kľúče, vďaka ktorému ho môžete mať stále so sebou.

O produkte

  • Automatické zálohovanie fotografií a videa
    Vo svojom iPhone máte zachytené tie najcennejšie spomienky. Stačí len zasunúť flash disk iXpand Flash Drive Go a ten automaticky zazálohuje vaše najnovšie fotografie, videá a kontakty. Môžete si tak byť istí, že o svoje spomienky neprídete, ani keby ste stratili telefón.
  • Natáčanie videa priamo na flash disk
    Videá vám zaberajú príliš veľa miesta? Jednotka iXpand Flash Drive Go umožňuje nahrávať priamo na disk, takže vaše objemné súbory nebudú zaberať cenné miesto v iPhone.
  • Rýchle presúvanie dát do počítača
    Dajte zbohom posielanie fotografií medzi zariadeniami e-mailom. Akonáhle budú súbory na disku iXpand Flash Drive Go, môžete ich rýchlo presunúť do počítača prostredníctvom vysokorýchlostného rozhrania USB 3.0.
  • Ochrana súborov heslom
    Chcete, aby boli vaše súbory súkromné, keď disk zdieľate? Pomocou aplikácie iXpand môžete svoje súbory a fotografie ochrániť heslom na iPhone a počítači PC aj Mac.
  • iXpand aplikácia
    Aplikácia je dostupná na stiahnutie z App Store.

Technická špecifikácia

Parametre
Rozhranie: USB + lightning
USB štandard: USB 3.0
Spätná kompatibilita: Áno
Kapacita: 256GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rozmery
Šírka: 53 mm
Výška: 12.5 mm
Hĺbka: 12 mm

Obsah predajného balenia:

  • SanDisk iXpand

Produktové video

Recenzia na USB kľúč Sandisk iXpand Go, 256GB, USB 3.0/lightning

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky