USB kľúč SanDisk Ultra Dual Drive, 128GB, USB 3.1 - rýchlosť 150MB/s (SDDDC2-128G-G46)

Nové
CENA S DPH
29,99 €
20,99
Kód produktu: 406188

POPIS: USB kľúč SanDisk Ultra Dual Drive, 128GB, USB 3.1 - rýchlosť 150MB/s (SDDDC2-128G-G46)

Ľahko uvoľnite miesto v šikovnom telefóne alebo rýchlo prenášajte súbory medzi zariadeniami s vysokými rýchlosťami USB 3.1 až do 150 MB/s. S obojstranným konektorom USB-C a tradičným konektorom USB vám duálny disk SanDisk Ultra Dual Drive USB-C umožňuje rýchlo a ľahko prenášať súbory medzi chytrými telefónmi, tabletmi a počítačmi. K tomu aplikácia SanDisk Memory Zone pre Android (k dispozícii v obchode Google Play) umožňuje jednoduchú správu a zálohovanie obsahu. Disk Ultra Dual Drive je perfektným spojením medzi vašim novým zariadením USB-C a vašimi zariadeniami s tradičnými porty USB.

Prečo kúpiť USB kľúč Sandisk Ultra Dual Drive ?

  • Široká kompatibilita
    Navrhnuté cielene pre novú generáciu zariadení s novým portom USB-C. Konektor je možné ľahko a rýchlo zapojiť, pretože je obojstranný, a teda vždy otočený správne.
  • Vysokorychlostný port USB 3.0
    Vysoké prenosové rýchlosti portu USB 3.1 až do 150 MB/s vám zaistí kratšia čakanie na prenos fotografií, videí, skladieb a ďalších súborov medzi rôznymi zariadeniami.
  • Aplikácia SanDisk Memory Zone pre jednoduchú správu súborov
    Aplikácia je k dispozícii v obchode Google Play a umožňuje zobrazovať, prechádzať a zálohovať všetky súbory z pamäte vášho telefónu na jediné miesto. Tiež dokáže automaticky presúvať súbory z vášho zariadenia na disk, a uvoľňovať tak miesto.

Technická špecifikácia

Parametre
Rozmery: 38.1 x 20.07 x 9.4 mm
USB rozhranie: USB 3.1
USB-C
USB štandard: USB 3.0
Šifrovanie: neuvedené
Rýchlosť čítania: do 150 MB/s (Skutočná rýchlosť môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Kapacita: 128GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Záruka: 5 rokov

Obsah predajného balenia:

  • SanDisk Ultra Dual Drive 128GB

Recenzia na USB kľúč SanDisk Ultra Dual Drive, 128GB, USB 3.1 - rýchlosť 150MB/s (SDDDC2-128G-G46)

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky