Vákuovačka Lauben Vacuum Sealer 60SB

Tento týždeň zakúpil 1 zákazník
Nové
Cena s DPH
114.9 €
79,90
Cena bez DPH: 66,58
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24,00 €
Kód produktu: 433988

POPIS: Vákuovačka Lauben Vacuum Sealer 60SB

Vedeli ste, že väčšina vyhodeného jedla pochádza z domácností? Situáciu, kedy sa nám nepodarí včas spotrebovať všetko, čo máme v chladničke a musíme zbytočne vyhadzovať jedlo, poznáme asi všetci. Jednoduchým a zároveň veľmi efektívnym riešením je vákuovanie. Vďaka vákuovačke Lauben Vacuum Sealer 60SB predĺžite trvanlivosť potravín až päťnásobne. Metóda vákuovania totiž vďaka odsatiu kyslíka, pomocou vákuovačky, výrazne spomaľuje proces oxidácie, pri ktorej sa potraviny kazia. S Lauben Vacuum Sealer 60SB, docielite dlhšiu životnosť potravín a zabránite negatívnym vplyvom pôsobenia vlhkosti vo svojej chladničke, ktoré spôsobujú zmenu farieb, chuti a predovšetkým celkovej kvality vašich potravín.

Prečo kúpiť Lauben Vacuum Sealer 60SB

  • Predlžujte potravinám život: Spravte z Lauben Vacuum Sealer 60SB svojho každodenného pomocníka na ceste v boji proti plytvaniu. Vákuovačka si poradí so všetkým, čo máte v chladničke. Zvláda vlhké, suché, mäkké aj tvrdé potraviny, stačí vopred zvoliť ten správny program pomocou príslušného tlačidla. Predĺžiť život tak môžete zelenine, mäsu alebo pečivu, ale napríklad aj polievkam alebo narodeninovej torte.
  • Ovládanie zvládne každý: Ovládanie Lauben Vacuum Sealer 60SB je veľmi jednoduché a zvládne ho každý. K navoleniu správneho procesu slúžia 4 tlačidlá a vy sami presne korigujete, aký druh potravín chcete zavákuovať. Na vytvorenie vákua slúži tlačidlo Vacuum. Fóliu, ktorá je súčasťou balenia, potom jednoducho zatavíte pomocou tlačidla Seal. Prípadne môžete zvoliť možnosť automatického procesu. Nemusíte čítať zdĺhavé návody, súčasťou balenia je i QR kód, ktorý naskenujete vo svojom telefóne a prehrá sa vám jednoduchý video tutoriál.
  • Všetko potrebné okamžite po ruke: S Vacuum Sealer 60SB máte všetko, čo k vákuovaniu potravín potrebujete, nemusíte si obstarávať žiadne ďalšie zariadenia. Obrovskou výhodou tejto vákuovačky je integrovaný podávač fólie. Tu tak máte vždy po ruke a nemusíte vymýšľať, kam ju uložíte, aby neprekážala a nestrácala sa. Rezačka fólie, pomocou ktorej vytvoríte vákuovací sáčok, je takisto integrovaná. Vákuovačka potom sama zo sáčku vysaje vzduch a fóliu zataví. Na vás tak ostane len uloženie zavákuovaných potravín na chladné miesto, kde vám vydržia, než ich budete chcieť spotrebovať.

Technická špecifikácia

Sacia sila -60 kPa
Čas vákuovania 10 – 20 s
Kapacita 5 l/min
Maximálna šírka fólie 30 cm
Funkcie mokrý mód, suchý mód, manuálne zatavenie, manuálne odsatie, pulzné odsatie, automatické odsatie a zatavenie, tlačidlo Stop
Dĺžka kábla 1,2 m

Obsah predajného balenia:

Lauben Vacuum Sealer 60SB
Hadička pre pripojenie externých nádob
Rola fólie 3 m × 28 cm

Recenzia na Vákuovačka Lauben Vacuum Sealer 60SB

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky