WD HDD Black P10 Game Drive Xbox One, 5TB, 2,5"

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
Nové
Cena s DPH
209.99 €
129,99
Cena bez DPH: 108,33
Kód produktu: 403854

POPIS: WD HDD Black P10 Game Drive Xbox One, 5TB, 2,5"

WD Black P10 Game Drive Xbox One prepožičia vášmu Xboxu výkonnostné nástroje, ktoré vás udržia na špici. Herný disk WD_BLACK P10 Game Drive pre Xbox One s úložnou kapacitou až do 5TB je špičkový externý pevný disk, ktorý bol vytvorený priamo na mieru hráčom, ktorí chcú rozšíriť potenciál svojho Xboxu a mať tak svoje hranie plne pod kontrolou.

Prečo kúpiť HDD WD P10 Game Drive ?

  • Až 5TB ďalšieho úložného priestoru, ktorý pojme až do 125 hier - disk WD_BLACK P10 Game Drive pre Xbox One vám poskytne dostatočný priestor pre rozšírenie vašej hernej knižnice. Mazanie starých hier kvôli novým už je minulosťou
  • Rýchly prístup k hrám, nech už ste kdekoľvek. Ľahko prenosné a veľmi odolné prevedenie herného disku WD_BLACK P10 Game Drive Xbox One vám umožní zobrať svoju knižnicu všade so sebou. Stačí zapojiť, prihlásiť sa a môžete sa pustiť do hrania ľubovoľnej hry z vašej vzácnej zbierky.
  • V zariadeniach WD_BLACK sa používajú iba také komponenty, ktoré vás v hraní posunú ďalej, nech už hráte čokoľvek. Vďaka rýchlosti až do 130 MB/s a až do 5 TB úložného priestoru navyše posunie vašu konzolu či PC na novú úroveň výkonnosti a umožní vám hrať sa bez obmedzení.
  • Disky WD_BLACK už preveril čas a hráči po celom svete im zverujú svoje herné životy. Vďaka spoľahlivosti, optimalizovanému navýšeniu rýchlostí a 3 ročnej obmedzenej záruke sa môžete spoľahnúť, že vám disk WD_BLACK P10 Game Drive Xbox One na vašej ceste za dokonalým hraním bude kryť chrbát.
  • Disk WD_BLACK vybočuje z hľadiska špičkových úložísk a výkonu zo zabehnutých koľají. Herný disk bol cielene vytvorený pre hráčov a vašej konzole prepožičia potrebné overené a spoľahlivé navýšenie výkonu a kapacity, takže strávite menej času riešením hardvéru a viac času vyhrávaním.

Technická špecifikácia

Všeobecné funkcie
Rozhranie: USB 3.2 Gen 1
Spätná kompatibilita: áno
Kompatibilita: Xbox One
Kapacita: 5TB (skutočná kapacita môže byť nižšia v závislosti od formátovania, párovania operačného systému a ďalších faktorov)
Typ zariadenia: 2.5 inch
Materiál: neuvedené
Rozmery (Š x V x H): 118 x 88 x 20.8mm
Hmotnosť: 230 g
Ostatné
Spotreba energie: neuvedené
Prevádzková teplota: 5 - 35 °C
Záruka: 3 roky

Obsah predajného balenia:

  • WD_BLACK P10 Game Drive Xbox One
  • USB kábel
  • dokumentácia

Recenzia na WD HDD Black P10 Game Drive Xbox One, 5TB, 2,5"

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky