Haylou GT5 bezdrôtové slúchadlá TWS, čierna

Nové
CENA S DPH
39,99 €
29,99
Kód produktu: 416371

POPIS: Haylou GT5 bezdrôtové slúchadlá TWS, čierna

Haylou GT5 sú nové slúchadlá s mikrofónom TWS Bluetooth 5.0 so zvukom s veľmi nízkou latenciou.

Prečo kúpiť Haylou GT5?

  • Rýchla odozva
    Slúchadlá Haylou GT5 sú postavené na najnovšom čipe Bluetooth 5.0. Nový čip poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku pomocou kodeku AAC, nízku latenciu v hernom režime a predĺženú výdrž batérie. Jednoduché použitie pridáva nezávislé pripojenie slúchadiel. Z nabíjacieho puzdra si môžete vziať akékoľvek slúchadlo do uší a zapne sa v mono režime. Keď vyberiete druhé z puzdra, slúchadlá sa automaticky prepnú do stereofónneho režimu.
  • Špičková reprodukcia zvuku
    Vďaka novej membráne z 7,2 mm polymérnej živice membrány do uší dokonale reprodukujú čisté basy i prirodzené stredy a výšky. Vďaka slúchadlám do uší Haylou GT5 zažijete kvalitu stereofónnych hovorov.
  • Ultra ľahké
    Slúchadlá do uší vážia iba 3,9 gramu a sú ľahké a takmer neviditeľné. Dotykové ovládanie je pohodlné. Senzor detekcie nosenia pozastaví hudbu alebo audioknihy, keď vyberiete slúchadlá z uší, a automaticky obnoví prehrávanie, keď sa slúchadlá vrátia do uší.
  • Neuveriteľná výdrž
    Slúchadlá Haylou GT5 môžu pracovať nepretržite asi 4 hodiny a ak použijete nabíjacie puzdro (600mAh), výdrž batérie sa zvýši na 24 hodín. Slúchadlá môžete nabíjať pomocou bezdrôtového nabíjania alebo kábla typu C.
  • Bezproblémové prepínanie a pohodlné používanie
    Haylou GT5 podporuje dvojkanálový simultánny prenos s dizajnom oddelenia ľavého a pravého ucha. Nasadením jedného slúchadla do uší prepnete do mono režimu a potom druhým okamžite obnovíte stereofónny režim. Osloboďte svoju myseľ rýchlym prepnutím a stabilným pripojením.
  • Inteligentná detekcia
    Vysoko presné infračervené svetlo dokáže presne vycítiť stav nosenia slúchadla. Vyberte ho, aby sa automaticky pozastavil, a zapnite ho, aby ste mohli pokračovať v hraní. Nie je nutná žiadna operácia s mobilným telefónom. Neprídete o žiadne krásne chvíle.
  • Presné dotykové ovládanie
    Haylou GT5 eliminuje bolesť pri stláčaní uší počas fyzického ovládania tlačidlom. Prijíma vysoko presný dotykový dizajn. Miernym dotykom na paneli môžete ovládať telefón, hudbu a hlasového asistenta a získate tak skutočne pohodlné ovládanie.
  • Veľmi ľahký, beztlakový a bezpečný
    Vďaka ergonomickému dizajnu, veľmi ľahkým 3,9 g a silikónovým náušníkom šetrným k pokožke sa Haylou GT5 pohodlne hodí k ušiam. Také ľahké, že si ich sotva všimnete. Aj po hodinách nosenia je to stále pohodlné.
  • Zobrazenie zostávajúcej batérie
    Na prednej strane nabíjacieho puzdra je vizualizované upozornenie na zostávajúcu batériu, aby ste mali prehľad o zostávajúcej batérii. Rozlúčte sa s úzkosťou pri nízkom nabití batérie.

Technická špecifikácia

Základné parametre
Model:Haylou GT5
Typ nosenia:do uší
Farba:čierna
Mikrofón:áno
Bluetooth :áno
Bluetooth verzia:v5.0
Dosah komunikácie:10m
Napájanie
Čas nabíjania slúchadiel:Asi 2 hodiny
Čas nabíjania nabíjacieho puzdra:Asi 3 hodiny
Čas prehrávania:Asi 4 hodiny
Výdrž batérie (s nabíjacím puzdrom):Asi 24 hodín
Kapacita batérie jedného slúchadla:40mAh
Kapacita nabíjacieho puzdra:580mAh
Základné funkcie
Podporný protokol:HFP
HSP
A2DP
AVRCP
Hlavné funkcie:Prehrávanie / pozastavenie hudby
prepínanie medzi stopami
upozornenie na prichádzajúci hovor
stereofónny hovor
potlačenie hluku
hlasová výzva

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá Bluetooth Haylou GT5 TWS
  • Nabíjací box
  • Používateľská príručka

Recenzia na Haylou GT5 bezdrôtové slúchadlá TWS, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky