Haylou MoriPods bezdrôtové slúchadlá TWS, blue

Nové
CENA S DPH
34,99 €
29,99
Kód produktu: 432553

POPIS: Haylou MoriPods bezdrôtové slúchadlá TWS, blue

Bezdrôtové slúchadlá patria už dlhšiu dobu k obľúbeným gadgetom. Obzvlášť vtedy, ak sa v nich kombinuje kvalita s nízkou cenou. Xiaomi prináša pod značkou Haylou ďalší nový model v podobe trendových Haylou MoriPods.

Prečo kúpiť Haylou MoriPods ?

  • Stabilné spojenie
    Haylou MoriPods prinášajú vlajkovú loď čipsetu Qualcomm QCC3040 a s ňou spojenú bezdrôtovú technológiu Bluetooth vo verzii 5.2. Vďaka tomu sú slúchadlá menej náročné na spotrebu energie a oneskorenie prenosu zvuku je výrazne znížené.
  • Ponorte sa do herného sveta
    Moripods sú osadené novou generáciou technológie adaptívneho dynamického dekódovania aptX, ktoré obnovuje zvukové detaily, vždy udržuje kvalitu zvuku na úrovni CD pre hudbu a pre hry prináša ultranízku latenciu.
  • Kvalitný zvuk
    Membránové reproduktory v slúchadlách majú priemer až 12mm a sú vyrobené z polymérovej živice. Dosahujú výrazné basy v kombinácii s jasnými vysokými frekvenciami. Zabudované kodedy zabezpečujú vyvážený a čistý zvuk. Uniknite realite a vychutnajte si každý úžasný detail zvuku.
  • Dlhá výdrž
    Slúchadlá máju batériu s kapacitou 35 mAh a nabíjací box má akumulátor s kapacitou 310 mAh. Výrobca udáva kombinovanú výdrž na jedno nabitie až 24 hodín prehrávania hudby. Nabíjací USB-C kábel je súčasťou balenia.
  • Automatické spojenie
    Vytiahnutím slúchadiel z púzdra prichádza k automatickému spojeniu s telefónom, takže sa nemusíte trápiť s manuálnym pripojením zakaždým, keď budete chcieť počúvať hudbu či volať. Po ich opätovnom odložení do púzdra, sa slúchadlá automaticky dobijú zo zabudovaného akumulátora dokovacej krabičky.
  • Jednoduché ovládanie
    Na bočnej strane oboch slúchadiel sú multifunkčné dotykové plochy. Rôzne metódy ovládajú konkrétne funkcie. Napríklad trojité poklepanie na ľavé slúchadlo vyvolá funkciu hlasového asistenta. Medzi podporované patrí Google asistent, Siri od Applu, či XiaoAI od Xiaomi. Tlačidlami je možné pozastaviť alebo spustiť skladbu, prijať alebo odmietnuť hovor a výhodou je aj možnosť prepínania pesničiek.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profily: SBC/AAC/aptX Adaptive/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Meniče: 12 mm s podporou SBC
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktívne potlačenie hluku: neuvedené
Výdrž batérie: do 24 hodín hudby/hovorov
do 240 hodín v režime Standby
Kapacita batérie: 35 mAh každé slúchadlo
310 mAh nabíjací dock
Dotykové ovládanie: áno

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacia kolíska
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Recenzia na Haylou MoriPods bezdrôtové slúchadlá TWS, blue

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky