Xiaomi Mi City ruksak, svetlosivý

Nové
CENA S DPH
39,99 €
24,99
Kód produktu: 379299

POPIS: Xiaomi Mi City ruksak, svetlosivý

Xiaomi Mi City Backpack je šikovný ruksak s minimalistickým dizajnom, 4 úložnými priestormi, vhodný aj na uskladnenie notebookov až do 14 palcov.

Prečo kúpiť Xiaomi Mi City Backpack ?

  • Produkt pochádza z oficálnej distribúcie pre SR.
  • Minimalist design
    Mi City Backpack je dokonalý spoločník pre všetky udalosti. Minimalistický dizajn navyše ukrýva zips a použité materiály zabezpečujú, že aj napriek jednoduchosti sa ruksak hodí k väčšine outfitov.
  • Comfort at its best
    Dôležitou súčasťou pri vyberaní správneho ruksaku je aj pohodlnosť počas nosenia. EPE(expedanble polyethylene) materiál pomáha udržať stabilitu ruksaku zatiaľ čo ramenné popruhy sú ergonomicky navrhnuté aby znižovali zátaž vyvýjanú na chrbticu.
  • Lot of storage
    Hlavný priestor je dostatočne veľký aby poňal celý denný základ, ktorý zo sebou potrebuje mať a mať ho pripravený na použitie. Hlavná priehradka je vhodná na umiestnenie notebooku alebo tabletu a ostatné 3 priehradky umožňujú uskladnenie iných menších zariadení či pomôcok.
  • Everything is in its place
    Už viac nemusíte nosiť na Váš notebook obal. Priehradka pre notebook je zabezpečená tak, aby ste sa počas narábania s ruksakom nemuseli obávať vypadnutiu či poškodeniu samotného notebooku či tabletu.
  • Outer pocket for fast access
    Vonkajšie vrecúško je vhodné na uskladnenie základnych pomôcok, ku ktorým potrebujete mať čo najrýchlejší prístup ako napr. pero, ceruzka, kľúče, nabíjací kábel či vreckovky. Vreco je navyše uzatvárateľné takže sa nemusíte bát ich odcudzenia.
  • PVC coating
    Bočné vrecúško je potiahnuté odolnou vrstvou, vďaka ktorej môžete do ruksaku uložiť mokrý dáždnik či studený nápoj bez obavy o premočenie ruksaku či iných vecí v ňom.
  • Safe pockets
    Ďalšie priehradky slúžia napríklad na uloženie okuliarov a predchádza sa tak ich poškriabaniu, ktoré by mohlo vzniknúť pri nosení v hlavnej priehradke. Môžete si tiež uložiť peňaženku alebo telefón za vnútorný dodatočný zips, čo slúži ako druhý stupeň ochrany.

Technická špecifikácia

Všeobecné vlastnosti
Veľkosť: 39 x 30 x 14 cm
Hmotnosť: 1 kg
Objem: 20 litrov
Maximálna prípustná hmotnosť: 25 kg
Nastaviteľné popruhy: Áno, 45 - 75 cm
Materiál: polyester

Obsah predajného balenia:

  • Xiaomi Mi City Backpack
  • dokumentácia

Recenzia na Xiaomi Mi City ruksak, svetlosivý

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky