Xiaomi Mi LCD tablet na kreslenie 13,5", biela

tento produkt si práve pozerá 8 zákazníkov
Nové
CENA S DPH
29,90 €
22,90
Kód produktu: 444489

POPIS: Xiaomi Mi LCD tablet na kreslenie 13,5", biela

Písací tablet Xiaomi vo vás prebudí kreatívnu stránku. Môžete ho používať ako na písanie, tak aj kreslenie. Šikovný monochromatický displej s uhlopriečkou 13,5" a pokročilou technológiou snímania tlaku reaguje na to, ako silno na neho tlačíte, podľa toho upravuje silu krivky. V balení sa nachádza magnetické pero, ktoré vám písanie ešte uľahčí, ale ak je to pre vás z akéhokoľvek dôvodu lepšie, môžete použiť aj vlastný prst. Vnútri sa nachádza batéria, ktorá tabletu zaistí funkčnosť až po dobu jedného roka bez nutnosti výmeny. Aby si displej zachoval svoje jedinečné vlastnosti, pravidelne z neho stierajte prach jemnou handričkou.

O produkte

  • Prispôsobený LCD materiál
    Špeciálny LCD materiál sa dá ľahko prispôsobiť, takže vami písaný text bude vždy jasne a zreteľne čitateľný a umožní vám používať tablet k pohodlnému a plynulému písaniu bez akýchkoľvek komplikácií.
  • Technológia snímania tlaku
    Technológia vysoko citlivého snímania tlaku prispôsobuje hrúbku čiary pri písaní alebo kreslení podľa toho, aký veľký tlak na obrazovku vynakladáte. Môžete písať pomocou prsta, magnetického pera aj iných predmetov, ktoré máte práve po ruke.
  • Tlačidlo pre zmazanie
    Ak už písaný text nepotrebujete alebo sa vám vytvorený obrázok nepáči, nemusíte tráviť dlhý čas vymazávaním. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a obrazovku máte prázdnu, aby ste ju mohli znovu použiť na tvorbu nových kresieb a príbehov.
  • Bez žiarenia
    Ani po dlhých hodinách používania sa nebudete cítiť unavení. Tablet nevyžaruje žiadne svetlo, takže nenamáha vaše oči. Skvele sa preto hodí nielen pre dospelých, ale aj deti od útleho veku, ktoré si môžu kresliť aj bez spotreby papiera.
  • Dlhá výdrž batérie
    Vnútri tabletu sa nachádza batéria, ktorá zaistí prístroju dlhodobo bezchybnú bezdrôtovú prevádzku. Bez nutnosti výmeny možno tablet využívať až po dobu jedného roka. Môžete ho tak mať neustále po ruke a používať, kedykoľvek potrebujete. S nízkymi rozmermi a zanedbateľnou hmotnosťou vám v taške nezaberie žiadne miesto.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Batériavymeniteľná, CR2025
MateriálABS
Rozmery318 x 225 x 7 mm
Hmotnosť345 g

Obsah predajného balenia:

  • tablet
  • stylus
  • dokumentácia

Recenzia na Xiaomi Mi LCD tablet na kreslenie 13,5", biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky