Mi Smart rýchlovarná kanvica Pro

Nové
CENA S DPH
59,99 €
44,90
Kód produktu: 415536

POPIS: Mi Smart rýchlovarná kanvica Pro

Smart rýchlovarná kanvica Xiaomi Mi Smart Kettle Vám umožní inteligentne regulovať teplotu vody a udržať jej teplotu. Ovládať ju možno aj cez aplikáciu Mi Home. Má neuveriteľný výkon až 1 800 W.

Prečo kúpiť Xiaomi Mi Smart Kettle Pro?

  • Výkonná kanvica
    Ohrev zaisťuje výhrevné teleso s výkonom 1800 wattov, vďaka ktorému je možné priviesť k varu 1,5 litra vody behom piatich minút. Pochopiteľne nechýbajú istenie proti nečakaným udalostiam, vrátane ochrany proti úrazu elektrickým prúdom či úniku vody.
  • Absolútna kontrola
    Na držadle nájdeme malý digitálny displej a dve tlačidlá, prostredníctvom ktorých možno nastaviť cieľovú teplotu, na ktorú bude kanvice ohrievať. Na výber je 40, 50, 70, 80, alebo 90°C a dosiahnutie vytúženej hranice stráži veľmi presný britský termostat STRIX.
  • Múdra "rychlovarka"
    Od klasických "rychlovarek" sa Xiaomi Smart Electric Kettle Pro líši možnosťou prepojiť kanvicu s inteligentným telefónom cez aplikáciu Mi Home. Z tej ju potom možno ovládať na diaľku - okrem vypnutia a zapnutia je možné nastaviť požadovanú teplotu vody a naplánovať zapnutie až 12 hodín vopred.
  • Minimalistický dizajn
    Na prvý pohľad sa jedná o obyčajnú kanvicu s rozmermi 204 × 145 × 235 milimetrov, ktorá váži 1,3 kilogramu. Jej vnútro je vyrobené z nerezovej ocele 304 a zmestí sa do nej 1,5 litra vody. Okrem jednoduchého čistenia zaisťuje toto prevedenie dobrú tepelnú izoláciu, takže voda po privedení do varu nechladne tak rýchlo.
  • Kvalita a bezpečnost
    Vnútorné časti sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304, ktorá spĺňa požiadavky normy POSCO GB4806. Typ ocele sa využíva v zdravotníctve a potravinárstve, teda odvetví, kde je veľmi dôležitá kvalita. Výhodou je odolnosť proti korózii, usadzovaniu vodného kameňa, žiadny zápach a ľahké čistenie. Dôležitou súčasťou sp bezpečnostné prvky kanvice. Tie sú zaistené trojitou bezpečnostnou ochranou proti zásahu elektrickým prúdom, ochranou proti nechcenému úniku vody a automatické vypnutie pri pripaľovaniu z dôvodu nedostatku vody.

Technická špecifikácia

Obchodné parametre
Názov:Xiaomi Mi Smart Kettle Pro
Typ produktu:Elektrická rýchlovarná kanvica
Farba:Biela
Prevádzkové parametre
Objem:1,5 litra
Výkon:1800 wattov
Vstupný prúd:220 - 240 V, 50/60 Hz
Konektivita:Bluetooth
Rozmery & Hmotnosť
Rozmery:204 × 145 × 235 mm
Hmotnosť:1,3 kg

Obsah predajného balenia:

  • Smart rýchlovarná konvica
  • Nabíjacia základňa
  • Používateľská príručka

Recenzia na Mi Smart rýchlovarná kanvica Pro

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky