3mk Bezdrôtová nabíjačka 3 v 1, biela

Nové
CENA S DPH
34,99 €
25,19
Kód produktu: 452493

POPIS: 3mk Bezdrôtová nabíjačka 3 v 1, biela

O produkte:

  • Nabíja sa indukčne
    Je čas odísť od káblov! Hyper Wireless Charger využíva technológiu bezdrôtového nabíjania, vďaka čomu je maximálne pohodlné nabíjanie telefónu, hodiniek a slúchadiel súčasne. Ak máte zariadenia s indukčným nabíjaním, táto nabíjačka je pre vás ideálnym riešením. Jednoducho ho vložíte na miesto – nabijete – použijete. Rýchle nabíjanie vo veľkom štýle!
  • Technológia skladania
    Vyrážate na cestu? Vezmite si so sebou nabíjačku, najlepšie kompaktnú a výkonnú! Taká je bezdrôtová nabíjačka Hyper Wireless Charger, ktorú môžete zložiť do kompaktnej veľkosti a po rozložení rýchlo nabijete až 3 zariadenia. Nabíjačka sa ľahko zmestí do kabelky alebo tašky, takže viete, že svoje zariadenia nabijete, kedykoľvek to budete potrebovať. S Hyper Wireless Charger nabijete, zložíte a vyrazíte na cestu!
  • Všetko pod kontrolou
    Pri nabíjaní 3 zariadení súčasne sa chceme uistiť, že je všetko pod kontrolou. Preto je bezdrôtová nabíjačka Hyper vybavená prepäťovou ochranou, aby bolo nabíjanie telefónu, hodiniek a slúchadiel úplne bezpečné. LED indikátor navyše ukáže stav batérie, takže budete vedieť, kedy môžete svoje zariadenia opäť používať. Bezpečné a pohodlné!
  • Plná kompatibilita
    Horná vysúvacia nabíjacia plocha má špeciálne drážky a je určená na nabíjanie inteligentných hodiniek od Apple, zatiaľ čo spodná nabíjacia plocha je ideálna pre všetky ostatné modely indukčne nabíjaných inteligentných hodiniek. Hyper bezdrôtová nabíjačka 3 v 1 15 W je perfektnou voľbou a vy sa nemusíte o nič starať!

Obsah predajného balenia:

  • 3mk nabíjačka

Recenzia na 3mk Bezdrôtová nabíjačka 3 v 1, biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky