3mk HyperCar Chager Transmiter FM

Nové
CENA S DPH
17,99 €
13,29
Kód produktu: 452486

POPIS: 3mk HyperCar Chager Transmiter FM

O produkte

  • Najvyššia kvalita zvuku
    Ako si spríjemniť jazdu? Prehrávaním obľúbenej hudby. Vďaka Hyper Car FM Transmitteru môžete prehrávať hudbu z telefónu na audio súprave vášho auta. V zariadení je použité najmodernejšie riešenie, aby bol šíriaci sa zvuk vždy čistý a hladký. Žiadne statické a iné rušenie pri počúvaní vašich obľúbených skladieb. Vyberte si najvyššiu kvalitu, aby bola vaša jazda autom plne pohodlná v rytme hudby.
  • Maximálny komfort používania
    Bezpečnosť počas jazdy je veľmi dôležitá.Intuitívne ovládanie jednou rukou, prehľadný, ale nevtieravý displej a handsfree súprava zaručujú, že počúvanie hudby pomocou nášho vysielača je bezpečné a pohodlné. Nainštalujete zariadenie, spárujete ho s telefónom, pustíte si obľúbenú hudbu a môžete ísť.
  • Plná batéria za každých okolností
    Vďaka vysielaču môžete počúvať hudbu bez strachu z vybitia batérie. Zariadenie je vybavené USB portom pre nabíjanie telefónu s výkonom 30 W. Šoférujete, počúvate hudbu a zároveň nabíjate telefón. Aj tá najdlhšia cesta sa stane príjemnou. S Hyper Car FM Transmitter máte po celý čas plne nabitý telefón a duševné pohodlie s vašimi obľúbenými rytmami.
  • Pomocou LED svetla môžete vidieť v tme
    Pre nočných vodičov máme niečo špeciálne – funkciu Led Light, ktorá uľahčuje pripojenie telefónu k vysielaču v tme. Na nabitie batérie telefónu nemusíte spustiť oči z cesty. S Car FM Transmitter budete počúvať svoju obľúbenú hudbu a vaša cesta bude bezpečná a pohodlná.

Technická špecifikácia

Parametre
Vstupy: Typ konektora USB-A - 2x, 1 slot pre kartu TF
Typ FM transmitter: 87,5-99,8 MHz / MP3 prehrávač /r
Ďalšie funkcie: Nabíjačka do auta / Bluetooth 5.0 / Voltmeter /r

Obsah predajného balenia:

  • 3mk HyperCar Chager Transmiter FM

Recenzia na 3mk HyperCar Chager Transmiter FM

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky