3mk Spider Gravity držiak do auta

Nové
CENA S DPH
14,99 €
11,19
Kód produktu: 452497

POPIS: 3mk Spider Gravity držiak do auta

O produkte:

  • Pohodlné používanie
    Vďaka veľkému rozsahu nastavenia a možnosti nabíjania telefónu počas jazdy je používanie telefónu v aute bezpečné a pohodlné. Otočná hlava držiaka vám umožní umiestniť váš telefón do tej najlepšej polohy pre vás, zatiaľ čo ľahko prístupný slot umožňuje rýchle pripojenie nabíjacieho kábla, aj keď šoférujete. Ak máte Spider Gravity™, obrazovka vášho telefónu bude vždy tam, kde chcete, a vaša batéria bude vždy plná.
  • Vhodné pre akýkoľvek telefón
    Spider Gravity™ má rád všetky telefóny bez ohľadu na ich veľkosť. Váš telefón zostane počas jazdy stabilný vďaka presným klipom na držiaku. Hodí sa takmer ku každému typu vetracích otvorov v aute a silikónové podložky chránia mriežku pred poškriabaním. Držiak neblokuje prúdenie vzduchu z vetracieho otvoru. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu a vysoko kvalitným komponentom vám Spider Gravity™ udrží pohodlie na cestách a bude vyzerať skvele po celé roky.
  • Nabíjanie počas jazdy
    Dlhé cesty autom môžu byť vyčerpávajúce, najmä pre batériu v telefóne. Aplikácie v telefóne tak môžete používať bez obmedzení aj na veľké vzdialenosti. Praktický výrez v držiaku umožňuje zapojiť nabíjací kábel počas jazdy. Pohodlné a bezpečné. Hľadáte spoľahlivého spoločníka na cesty? Vyberte si držiak do auta Spider Gravity™!

Obsah predajného balenia:

  • 3mk držiak do auta

Recenzia na 3mk Spider Gravity držiak do auta

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky