Ariete Party Time palacinkovač 202, červený

Nové
CENA S DPH
39,90 €
31,90
Kód produktu: 459067

POPIS: Ariete Party Time palacinkovač 202, červený

Palacinky ako z reštaurácie

Party Time premení vašu kuchyňu na americkú reštauráciu z 50. rokov minulého storočia vďaka nezameniteľným líniám a mnohým výrobkom určeným na zábavu s rodinou a priateľmi. Prineste na stôl radosť z domácich palaciniek s Crepes Maker Party Time od Ariete bez ktorého sa už nezaobídete pri chutných občerstveniach a domácich párty! Elektrická platňa je vyrobená z nepriľnavého materiálu, ideálna na ľahké nalievanie a otáčanie palaciniek, a to aj vďaka dvom dreveným špachtliam, ktoré sú súčasťou balenia, a pomôcky na roztieranie cesta. S elektrickým výrobníkom palaciniek môžete na stôl priniesť sladké a slané palacinky,ale aj palacinky a wrapy na plnenie. Popustite uzdu svojej fantázii a vyskúšajte si množstvo chutných a zábavných receptov.

O produkte

  • Palacinky na sladko aj na slano
    Popoludňajší čaj, dezert alebo občerstvenie? V každom čase sú palacinky chutnou možnosťou, ktorá si získa srdcia dospelých aj detí. Pripravte si palacinky vytvorené s vajíčiek, mlieka, masla a vyberte si obľúbenú polevu, kombinujúcu ovocie, zmrzlinu, džem a roztierateľné krémy spolu so šľahačkou. Ak chcete ľahšiu, ale rovnako chutnú desiatu, môžete pripraviť ľahké palacinky tak, že základnú zmes pripravíte bez vajec a lepku. A pre tých, ktorí uprednostňujú slané pred sladkým? S Party Time môžete každý deň vytvoriť iné slané palacinky na občerstvenie bez použitia panvice. Použite lososa, kyslú smotanu a pažítku na prípravu lahodných závitkov alebo rýchlo pripravte veľa špenátových a ricottových palaciniek, ktoré môžete dať do rúry na večeru.

  • Rýchla a jednoduchá príprava
    Palacinky, javorový sirup a čerstvé čučoriedky sú základom nedeľných raňajok,alebo večere v pravom americkom štýle. S elektrickým výrobníkom palaciniek Party Time Crepes Maker sa aj palacinky pripravujú rýchlo a jednoducho, aby ste si ich mohli vychutnať horúce, mäkké a čerstvo pripravené. Stačí, ak pomocou špachtle palacinku otočíte, akonáhle uvidíte, že sa na povrchu objavujú bublinky. Keď sú hotové, vytvorte si palacinkový komín!

  • S Ariete je vždy čas na párty
    Objavte rad Party Time od spoločnosti Ariete s množstvom produktov určených na spoločnú zábavu a vytváranie chutných občerstvení a večierkov pre všetky vekové kategórie. Množstvo výrobkov, všetky s retro dizajnom, ktorý vás prenesie do amerických Happy Days 50. rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľný termostat
  • Platňa na prípravu palaciniek je vyrobená z nepriľnavého materiálu
  • Svetelná signaliácia prevádzky
  • Balenie obsahuje drevené špachtle

Technická špecifikácia
Výkon 1 000 Watt
Nepriľnavý povrch Áno
Počet pripravovaných palaciniek 1
Systém ovládania Otočný

Obsah balenia:

  • Palacinkovač Ariete
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Ariete Party Time palacinkovač 202, červený

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky