Belkin ScreenForce TemperedGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12 mini

Nové
CENA S DPH
28,99
Kód produktu: 413973

POPIS: Belkin ScreenForce TemperedGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12 mini

Táto ochrana obrazovky je vyrobená pre zariadenia iPhone 12 mini poskytuje maximálnu odolnosť. Antimikrobiálny povlak redukuje množenie baktérií bez toho, aby sa obetovala odozva alebo čistota dotykovej obrazovky.

Prečo kúpiť Belkin antibakteriálne ochranné sklo?

  • Tvrdené sklo
    TemperedGlass je prvotriedne sklo, ktoré poskytuje bezkonkurenčnú ochranu obrazovky. Toto zosilnené sklo poskytuje špičkovú ochranu pred nárazmi a pádmi a je navrhnuté tak, aby poskytovalo natívny zážitok z obrazovky. Extrémne odolná horná vrstva chrániča obrazovky je testovaná, aby poskytovala najvyššiu možnú úroveň ochrany proti poškriabaniu, ktorá chráni obrazovku pred kľúčmi, mincami a všetkým ostatným.
  • Silná ochrana pred choroboplodnými zárodkami
    Kamkoľvek ideme, naše telefóny zhromažďujú choroboplodné zárodky z prstov, vreciek, kabeliek alebo autosedačiek. Extra antimikrobiálny povlak redukuje 99% množenia baktérií na obrazovke a poskytuje Vám viac pokoja.
  • Nemecké inžinierstvo
    TemperedGlass je precízne rezaný tak tenko, že je vysoko citlivý na tlak. To v kombinácii s inteligentným zložením skla zaručuje, že každý dotyk a pohyb sa presne prenesie na spodnú obrazovku a získate tak bezchybný zážitok z dotykovej obrazovky. A čo viac, bol navrhnutý s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, ktorá odpudzuje nečistoty a šmuhy, vďaka čomu vám zostane nedotknutý displej na streamovanie alebo čítanie.

Technická špecifikácia

Vlastnosti:
Filter na ochranu súkromia:nie
Antimikrobiálny povrch:áno
Dvojitý iónomenič skla:nie
Stupeň tvrdosti:tvrdené sklo

Obsah predajného balenia:

  • Ochranné sklo
  • Čistiaca handrička
  • Nálepka na odstránenie prachu

Recenzia na Belkin ScreenForce TemperedGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12 mini

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky