Belkin ScreenForce TemperedGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12/12 Pro

Nové
CENA S DPH
28,99
Kód produktu: 413974

POPIS: Belkin ScreenForce TemperedGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12/12 Pro

Táto ochrana obrazovky je vyrobená pre zariadenia iPhone 12 a iPhone 12 Pro poskytuje maximálnu odolnosť. Antimikrobiálny povlak redukuje množenie baktérií bez toho, aby sa obetovala odozva alebo čistota dotykovej obrazovky.

Prečo kúpiť Belkin antibakteriálne ochranné sklo?

  • Tvrdené sklo
    TemperedGlass je prvotriedne sklo, ktoré poskytuje bezkonkurenčnú ochranu obrazovky. Toto zosilnené sklo poskytuje špičkovú ochranu pred nárazmi a pádmi a je navrhnuté tak, aby poskytovalo natívny zážitok z obrazovky. Extrémne odolná horná vrstva chrániča obrazovky je testovaná, aby poskytovala najvyššiu možnú úroveň ochrany proti poškriabaniu, ktorá chráni obrazovku pred kľúčmi, mincami a všetkým ostatným.
  • Silná ochrana pred choroboplodnými zárodkami
    Kamkoľvek ideme, naše telefóny zhromažďujú choroboplodné zárodky z prstov, vreciek, kabeliek alebo autosedačiek. Extra antimikrobiálny povlak redukuje 99% množenia baktérií na obrazovke a poskytuje Vám viac pokoja.
  • Nemecké inžinierstvo
    TemperedGlass je precízne rezaný tak tenko, že je vysoko citlivý na tlak. To v kombinácii s inteligentným zložením skla zaručuje, že každý dotyk a pohyb sa presne prenesie na spodnú obrazovku a získate tak bezchybný zážitok z dotykovej obrazovky. A čo viac, bol navrhnutý s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, ktorá odpudzuje nečistoty a šmuhy, vďaka čomu vám zostane nedotknutý displej na streamovanie alebo čítanie.

Technická špecifikácia

Vlastnosti:
Filter na ochranu súkromia:nie
Antimikrobiálny povrch:áno
Dvojitý iónomenič skla:nie
Stupeň tvrdosti:tvrdené sklo

Obsah predajného balenia:

  • Ochranné sklo
  • Čistiaca handrička
  • Nálepka na odstránenie prachu

Recenzia na Belkin ScreenForce TemperedGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12/12 Pro

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky