Belkin ScreenForce UltraGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12/12 Pro

Nové
CENA S DPH
34,99 €
32,99
Kód produktu: 413963

POPIS: Belkin ScreenForce UltraGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12/12 Pro

Táto ochrana obrazovky s dvojitou iónovo-výmennou ochranou súkromia vyrobená pre zariadenia iPhone 12 a iPhone 12 Pro poskytuje maximálnu odolnosť a súkromienepríjemným divákom. Antimikrobiálny povlak redukuje množenie baktérií bez toho, aby sa obetovala odozva alebo čistota dotykovej obrazovky.

Prečo kúpiť Belkin antibakteriálne ochranné sklo?

  • Silnejšie ako tvrdené sklo
    UltraGlass je prvotriedne sklo a dvakrát silnejšie ako tvrdené sklo, ktoré poskytuje bezkonkurenčnú ochranu obrazovky. Toto zosilnené sklo s dvojitou iónovou výmenou poskytuje špičkovú ochranu pred nárazmi a pádmi a je navrhnuté tak, aby poskytovalo natívny zážitok z obrazovky. Extrémne odolná horná vrstva chrániča obrazovky je testovaná, aby poskytovala najvyššiu možnú úroveň ochrany proti poškriabaniu, ktorá chráni obrazovku pred kľúčmi, mincami a všetkým ostatným.
  • Silná ochrana pred choroboplodnými zárodkami
    Kamkoľvek ideme, naše telefóny zhromažďujú choroboplodné zárodky z prstov, vreciek, kabeliek alebo autosedačiek. Extra antimikrobiálny povlak redukuje 99% množenia baktérií na obrazovke a poskytuje Vám viac pokoja.
  • Ultra odolný pre maximálnu ochranu
    UltraGlass testovaný na kontakt s tvrdými kovovými predmetmi, ako sú kľúče a mince, a na poškodenie spôsobené pádmi a nárazmi, poskytuje vynikajúcu odolnosť proti každodennému napadnutiu. Testovaním preukázané, že má tvrdosť 9H, je to najvyššia dostupná úroveň ochrany proti poškriabaniu.
  • Nemecké inžinierstvo
    UltraGlass je precízne rezaný tak tenko, že je vysoko citlivý na tlak. To v kombinácii s inteligentným zložením skla zaručuje, že každý dotyk a pohyb sa presne prenesie na spodnú obrazovku a získate tak bezchybný zážitok z dotykovej obrazovky. A čo viac, bol navrhnutý s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, ktorá odpudzuje nečistoty a šmuhy, vďaka čomu vám zostane nedotknutý displej na streamovanie alebo čítanie.
  • Ľahká a presná aplikácia
    Vďaka priloženému zásobníku Easy Align Tray je domáca aplikácia hračkou. Patentovaný ľahký proces aplikácie je jedinečný a úplne bezchybný pre bezchybné vyrovnanie a aplikáciu bez bubliniek.

Technická špecifikácia

Vlastnosti:
Filter na ochranu súkromia:áno
Antimikrobiálny povrch:áno
Dvojitý iónomenič skla:áno
Stupeň tvrdosti:9H

Obsah predajného balenia:

  • Ochranné sklo
  • Čistiaca handrička
  • Nálepka na odstránenie prachu
  • Zásobník Easy Align

Recenzia na Belkin ScreenForce UltraGlass - antibakteriálne sklo pre Apple iPhone 12/12 Pro

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky