Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 910

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
CENA S DPH
299
Cena bez DPH: 249,17
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 453345

POPIS: Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 910

Zvuk predstavuje prežitie

Sú tie hlasy za vami? Kroky naľavo od vás? Počuť, čo sa deje okolo, je zásadné. Ale skutočne pohlcujúce zvuk, ktorý vám dáva výhodu, predtým vyžadoval slúchadlá s káblovým pripojením. To už neplatí. Slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless prináša precízny duálny priestorový zvuk vo vysokom rozlíšení s integrovaným sledovaním pohybu hlavy, aby ste boli vždy v centre akcie. Bezdrôtové pripojenie s nízkou latenciou znamená nulové oneskorenie, keď komunikujete s tímom, a aktívne potlačenie hluku (ANC) vám umožní hrať bez vyrušenia aj na najhlučnejších miestach. Slúchadlá Quantum 910 Wireless prináša výdrž batérie až 39 hodín a navyše ich môžete počas vašich herných maratónov používať a nabíjať zároveň. A vďaka bezkonkurenčnému ergonomickému pohodliu slúchadiel si buďte istí, že herné maratóny zažijete. Odstrihnite sa od káblov a hrajte po svojom.
quantum-910

O produkte

  • Funkcia sledovania pohybu hlavy
    JBL QuantumSPHERE 360 poháňaný softvérom JBL QuantumENGINE, je k dispozícii cez USB hardvérový kľúč / adaptér a prináša vám 3D audio umiestnenie na profesionálnej úrovni na vašom PC. Vlastná kalibrácia algoritmu JBL s integrovaným senzorom sledovaním pohybu hlavy a priloženým mikrofónom je vytvorená exkluzívne pre JBL Quantum 910 Wireless. Pri hre na PC tak hráči získavajú presné polohovanie zvuku novej generácie a pevnú, nezávislú zvukovú scénu, ktoré zlepšujú prirodzené inštinkty. JBL QuantumENGINE je tiež vybavený DTS Headphone X: v2.0.

  • Získajte výhodu oproti konkurencii
    Užite si JBL QuantumSPATIAL 360 pri hraní na konzolách cez USB-C hardvérový kľúč/adaptér bez prechodu cez softvér JBL QuantumENGINE. Integrovaná technológia sledovania pohybu hlavy vám prináša väčšiu presnosť a akustickú prítomnosť, ktoré potrebujete, aby ste zvíťazili.

  • Buďte v centre hry
    Od najtichších krokov po najhlasnejšie explózie – JBL QuantumSOUND signature premení každú scénu na epickú a zvýši konkurencieschopnosť každého hráča. 50mm neodymové meniče s Hi-Res certifikáciou prináša pohlcujúcu zvukovú krivku vyladenú zvukovými špecialistami JBL a špecificky navrhnutú pre herné účely. Náš charakteristický zvuk vytvára realistické zvukové prostredie pre konkurenčnú výhodu v akejkoľvek bitke.

  • Bezdrôtový systém s nízkou latenciou
    Rozdiel medzi zotrvaním v hre a nutnosťou začať od začiatku môže byť zlomok sekundy. A preto sú slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless vybavené 2,4 GHz pripojením, vďaka ktorému budete vždy pripojení s nulovým oneskorením.

  • Aktívne potlačenie hluku na herné účely
    Aktívne potlačenie hluku slúchadiel JBL Quantum 910 Wireless je špeciálne vyladené pre herné prostredie a eliminuje nežiaduce zvuky okolo, aby ste sa mohli plne sústrediť na svoju misiu bez akéhokoľvek vyrušenia.

  • Hrajte a nabíjajte zároveň
    Hrajte po celý deň aj noc s 39-hodinovou výdržou batérie, ktorú môžete navyše nabíjať aj počas hrania, pomocou dodávaného USB nabíjacieho kábla. Na rozdiel od niektorých spoluhráčov, JBL Quantum 910 Wireless nikdy nevypustí žiadnu hru - a nikdy vás nesklamú. Hardvérový kľúčje dodávaný s konektorom USB-C na USB-A.

  • Duálna bezdrôtová komunikácia
    Slúchadlá Quantum 910 Wireless vám umožňujú komunikáciu z dvoch zdrojov súčasne: zatiaľ čo prostredníctvom hardvérového kľúča ste pripojení k hre, Bluetooth vám umožní rozprávať sa s priateľmi alebo počúvať hudbu.

  • Ovládač herného zvuku/chatu pre Discord
    Vďaka samostatným zvukovým kartám vám ovládač certifikovaný pre Discord umožňuje dokonale si prispôsobiť vyváženie herného zvuku a chatu vo vašich slúchadlách bez toho, aby ste museli prerušiť hernú akciu. Technológia slúchadiel Quantum 910 Wireless navyše umožňuje komunikáciu z dvoch zdrojov súčasne: zatiaľ čo prostredníctvom hardvérového kľúča ste pripojení k hre, Bluetooth vám umožní hovoriť s vašim tímom.

  • Mikrofón s funkciou stlmenia
    Technológia potlačenia ozveny a hluku zaistí, aby vás váš tím počul jasne a čisto. A keď sa potrebujete sústrediť, stačí vyklopiť jednosmerný mikrofón pre okamžité rádiové ticho.

  • Odolný a pohodlný dizajn
    Ľahký a odolný hlavový pás a náušníky z pamäťovej peny potiahnuté kvalitnou kožou sú navrhnuté pre úplný komfort, bez ohľadu na to, ako dlho budete hrať.

  • Kompatibilné s rôznymi platformami
    Slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless sú prostredníctvom 2,4 GHz bezdrôtového pripojenia kompatibilné s PC, PS (PS5 a PS4) a Nintendo Switch a prostredníctvom Bluetooth 5.2 s Bluetooth kompatibilnými zariadeniami. Pomocou 3,5 mm audio konektor sú kompatibilné s PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobilnými zariadeniami, Mac a VR. Funkcie poháňané softvérom JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, nastavenie mikrofónu atď.) sú dostupné iba na PC. Kompletné informácie ku kompatibilite nájdete v Sprievodcovi pripojením.
quantum-910

Technická špecifikácia
Veľkosť meničov 50 mm
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Frekvenčná odozva mikrofónu 100 Hz – 8 kHz
Max vstupný výkon 30 mW
Citlivosť 111 dB SPL @1 kHz/1 mW
Max SPL 93 dB
Citlivosť mikrofónu -38 dBV @1 kHz/Pa
Impedancia 32 Ohm
Výkon 2,4 G bezdrôtového vysielača <13 dBm
Prenosová frekvencia 2,4G bezdrôtového vysielača 2402 MHz – 2480 MHz
Bluetooth v 5.2
Výkon Bluetooth prenosu <13 dBm
Bluetooth frekvencia 2402 GHz – 2480 GHz
Verzia Bluetooth profilu A2DP 1.3, HFP 1.8
Batéria Li-ion batéria (3,7 V/1300 mAh)
Napájanie 5 V / 2 A
Čas nabíjania 3,5 hodiny
Čas prehrávania hudby 39 hodín s vypnutým RGB svetlom
Mikrofón smerový
Hmotnosť 420 g

Obsah balenia:

  • Slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless
  • Kalibračný mikrofón
  • USB nabíjací kábel
  • 3,5 mm audio kábel
  • USB bezdrôtový hardvérový kľúč
  • Redukcia USB-C na USB-A
  • Ochranná pena na mikrofón
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 910

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky