Bezdrôtové slúchadlá JBL Vibe 300TWS, čierne

Nové
CENA S DPH
79 €
44,99
Kód produktu: 468629

POPIS: Bezdrôtové slúchadlá JBL Vibe 300TWS, čierne

Vaša hudba a váš svet – konečne spolu.

Majte prehľad o svojom svete. Slúchadlá JBL Vibe 300TWS vám prinesú vašu hudbu a zároveň zostanete v kontakte s okolím bez toho, aby vás brzdili akékoľvek káble. Vychutnajte si 26 hodín silného zvuku obohateného o zvuk JBL Deep Bass. Zostaňte v kontakte aj na cestách vďaka stereo telefonickým hovorom a žiadnemu nepríjemnému hluku na pozadí. Spravujte zvuk a vybavujte telefonické hovory bez použitia rúk prostredníctvom buď jedného alebo oboch slúchadiel vďaka pohodlným dotykovým ovládacím prvkom. Ich ergonomicky navrhnutý „štíhly dizajn“ vám pohodlne a diskrétne sadne do uší, aby ste sa cítili pohodlne a boli v spojení po celý deň, takže už nikdy nezmeškáte ani tón – ani konverzáciu.

O produkte

  • JBL Deep Bass
    Hudba jednoducho znie lepšie s JBL. A tvoj deň tiež. Mohutný 12 mm menič dodáva zvuk JBL Deep Bass, takže hudbu nielen počujete, ale aj cítite.

  • Pohodlné napasovanie
    Ergonomické napasovanie zostáva priliehavé a bezpečné, aby ste boli v pohodlí a spojení po celý deň, zatiaľ čo dizajn s otvoreného ucha zvyšuje vaše vnímanie okolia.

  • 20 hodín kombinovaného prehrávania
    Už nikdy nezmeškáte ani tón s 26 hodinami kombinovaného prehrávania a až 6 hodinami v samotných slúchadlách. Alebo, keď potrebujete rýchle napájanie, môžete pomocou funkcie rýchleho dobitia zaistiť ďalšiu hodinu výdrže batérie už o 10 minút a o 2 hodiny zaistíte úplné dobitie.

  • Hands-free hovory
    Slúchadlá Vibe 300TWS s jedným mikrofónom eliminujú hluk v pozadí, takže si môžete vychutnať telefonické hovory v stereo kvalite na cestách. Jednoducho spravujte zvuk a telefonické hovory bez použitia rúk, priamo zo slúchadiel!

  • Jedno slúchadlo alebo obe
    Ľavé ucho, pravé ucho, alebo obe? Teraz môžete prijímať telefonické hovory alebo počúvať hudbu pomocou jedného zo slúchadiel (alebo s oboma), s technológiou duálneho pripojenia. Vyberte si, ktoré slúchadlo chcete použiť a to druhé ponechajte v puzdre, aby ste ušetrili batériu.

  • Vždy pripravené
    Pohodlný dizajn slúchadiel JBL Vibe 300 TWS s certifikáciou IPX2 odolnosti voči dažďu znamená, že si hudbu vychutnáte kedykoľvek – či už prší alebo je slnečno.

  • Dotykové ovládanie a podpora hlasového asistenta
    Pohodlie na dosah ruky. Aktivujte všetky zvukové funkcie svojich slúchadiel JBL Vibe 300TWS jednoduchým dotykovým ovládaním a získajte prístup k hlasovému asistentovi vášho zariadenia priamo zo slúchadiel.

Technická špecifikácia
Veľkosť meniča 12 mm dynamický menič
Napájanie 5 V / 1 A
Hmotnosť slúchadlá 3,85 g na kus (7,7 g obe)
nabíjacie púzdro 36 g
Batéria slúchadlá Lítium-iónová polymérová batéria (40 mAh/3,85 V)
nabíjacie púzdro Lítium-iónová polymérová batéria (500 mAh/3,8 V)
Čas nabíjania <2 hodiny od úplného vybitia
Čas prehrávania až 6 hodín so zapnutým Bluetooth
Frekvenčná odozva 20 Hz – 20 kHz
Impedancia 32 Ohm
Citlivosť 105 dB SPL@1 kHz
Max SPL 95 dB
Citlivosť mikrofónu -38±2 dBV/Pa@1 kHz
Bluetooth 5.2
Frekvencia Bluetooth 2,400 GHz – 2,4835 GHz
Výkon Bluetooth <12 dBm
Podporované kodeky A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Max teplota 45 °C

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL
  • Nabíjacie púzdro
  • Nabíjací kábel typu C
  • Dokumentácia

Recenzia na Bezdrôtové slúchadlá JBL Vibe 300TWS, čierne

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky