Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM5 s potlačením hluku, platinovo-strieborné

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
399 €
336,99
Cena bez DPH: 280,83
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 473045

POPIS: Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM5 s potlačením hluku, platinovo-strieborné

Len vy a vaša hudba

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM5 s potlačením hluku sú nabité technológiami a prinášajú neuveriteľný zážitok z počúvania. Špičková technológia zabezpečuje optimálne a presné potlačenie hluku pri počúvaní aj hovorení a špeciálne navrhnuté meniče ponúkajú vysokú kvalitu reprodukcie vrátane podpory Hi-Res Audio. Pohodlné prevedenie s výdržou batérie až 30 hodín umožní používanie slúchadiel po celý deň i na cestách.
sony

O produkte

  • Vysoká kvalita zvuku
    Kompresia zvukových stôp často uberie na kvalite predovšetkým vysokých frekvencií. Technológia Digital Sound Enhancement Engine Extreme (DSEE Extreme) preto opravuje tieto straty a zvyšuje tým kvalitu zvuku a vy sa tak môžete spoľahnúť, že skladby, ktoré počúvate majú kvalitu o niečo bližšie k originálnej nahrávke. Vďaka podpore High-Resolution Audio a High-Resolution Audio Wireless prostredníctvom technológie LDAC, ktorá prenáša až trojnásobok dát oproti tradičnému Bluetooth môžete v slúchadlách počuť omnoho viac detailov. Slúchadlá tak prinášajú neuveriteľný zážitok z počúvania nech ste kdekoľvek.

  • Meniče vyladené do dokonalosti
    30 mm meniče z kompozitného materiálu boli navrhnuté tak, aby poskytovali lepšie potlačenie hluku a vysokú čistotu zvuku. Uhlíkové vlákna zabezpečujú nízku váhu a vysokú tuhosť a dosahujú tak prirodzený zvuk. Komponenty s obsahom zlata zlepšujú vodivosť a zabezpečujú rovnomerné rozdelenie výkonu pre čistý a stabilný zvuk.

  • Špičkové potlačenie okolitého hluku
    Slúchadlá disponujú vyladenou technológiou potlačenia hluku, ktorá s podporou AI a špeciálne navrhnutých integrovaných procesorov izoluje neželané frekvencie. Technológia automaticky optimalizuje výkon potlačenia hluku podľa aktuálnych podmienok okolia. 8 mikrofónov je špeciálne nakalibrovaných tak, aby zosilnili len váš hlas a naopak odfiltrovali všetky neželané zvuky z okolia. Algoritmus bol vytvorený pomocou viac ako 500 miliónov vzoriek a vy sa tak môžete spoľahnúť, že osoba na druhej strane hovoru vás počuje čisto bez šumu.

  • Prispôsobia sa vášmu životnému štýlu
    Slúchadlá sú vybavené užitočnými technológiami, ktoré vám zjednoduchšia deň. Inteligentná funkcia adaptívneho ovládania zvuku rozoznáva, v akom prostredí sa nachádzate a postupne si zapamätá často navštevované miesta, ktorým automaticky prispôsobí úroveň hlasitosti. Režim Speak-to-Chat automaticky pozastaví prehrávanú hudbu a prepustí okolité zvuky, keď rozozná váš hlas a opätovne spustí prehrávanie, keď zaregistruje, že ste rozhovor ukončili. Slúchadlá tiež umožňujú nastaviť automatické spustenie a pozastavenie prehrávania, napríklad pri zložení alebo nasadení slúchadiel.

  • Jednoduché ovládanie
    Dotykové a tlačidlové ovládanie na oboch stranách slúchadiel umožnia nielen zastaviť a spustiť prehrávanie, ale tiež preskakovanie skladieb, ovládanie zvuku či spustenie hlasových asistentov a vybavovanie hovorov bez toho, aby ste museli siahnuť na váš mobilný telefón. Vaše osobné preferencie si ľahko upravíte a nastavíte v aplikácii Sony Headphones Connect, ktorá ponúka prekvapivo širokú paletu možností.

  • Fast Pair & Swift Pair
    Užitočná funkcia Fast Pair rýchlo a jednoducho spáruje slúchadlá so zariadeniami využívajúcimi Android pomocou Bluetooth. Po prvom spárovaní naviac budete môcť pomocou svojho Android telefónu slúchadlá "prezvoniť" či skontrolovať ich poslednú polohu, čo určite ocenia všetci tí, ktorí majú tendenciu strácať svoju elektroniku. V prípade párovania so zariadeniami s Windowsom funkcia Swift Pair osloví najbližšie zariadenia, vďaka čomu je párovanie naozaj veľmi jednoduché. Samozrejmosťou je už dnes pripojenie k dvom zariadeniam naraz, ktoré umožní napríklad počúvať hudbu z tabletu a vzápätí zdvihnuť hovor na vašom mobilnom telefóne.

  • Ľahké a pohodlné
    S váhou iba 250 g, mäkkými koženými náušníkmi a čalúnenému hlavovému mostu sa môžete spoľahnúť na pohodlie počas celej doby používania. Konštrukcia okolo uší naviac pasívne podporuje potlačenie hluku a skladateľný dizajn s praktickým stlačiteľným puzdrom je ideálny na cesty.

  • Dlhá výdrž batérie
    Užite si až 30 hodín počúvania na jedno nabitie. V prípade vybitia batérie slúchadlá opäť poľahky nabijete pomocou univerzálneho USB-C a pokiaľ nie je čas strácať čas, pripojte slúchadlá len na 3 minúty - rýchlonabíjanie im dodá energiu na ďalšie 3 hodiny. K slúchadlám je tiež možné pripojiť klasický audio kábel (jednostranne vedený), ktorý je súčasťou balenia.

sony

Technická špecifikácia
Konštrukcia uzavretá
Veľkosť meničov 30 mm
Frekvenčná odozva 4 Hz - 40 kHz
Citlivosť 102 dB
Impedancia 48 Ohm
Pripojenie Bluetooth 5.2
Podporované Bluetooth profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Podporované Bluetooth kodeky SBC, AAC, LDAC
Funkcie DSEE Extreme
Potlačenie okolitého hluku
Podporia Hi-Res Audio
360 Reality Audio
Adaptívne ovládanie zvuku
Speak-to-Chat
Fast Pair
Swift Pair
Výdrž batérie 30 hodín
Čas nabíjania približne 3,5 hodiny
Rýchlonabíjanie áno, 3 minútové pripojenie dobije batériu na 3 hodiny prevádzky
Nabíjanie USB-C
Hmotnosť 250 g

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Sony WH-1000XM5
  • Audio kábel
  • USB-C nabíjací kábel
  • Skladateľné puzdro
  • Dokumentácia

Recenzia na Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM5 s potlačením hluku, platinovo-strieborné

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky