Digitálne pero pre iPad Logitech Crayon Retail Intense Sorbet

Nové
Cena s DPH
69.9 €
64,99
Cena bez DPH: 54,16
Kód produktu: 410923

POPIS: Digitálne pero pre iPad Logitech Crayon Retail Intense Sorbet


Logitech Crayon je univerzálne, digitálne pero pre všetky aktuálne modely iPad ktoré okamžite odviaže tvoju kreativitu v aplikáciách, ktoré podporujú Apple Pencil.
Použitím pokrokovej technológie, poskytuje Logitech Crayon zážitok z písania, ktorý je rovnako prirodzený ako pero a papier. Je tak skvelou alternatívou Apple Pencil. Crayon je vďaka svojej presnosti na jeden pixel a nulovej latencii veľmi pohodlný a prirodzený na ovládanie. Pre ešte väčšiu prirodzenosť môžeš položiť dlaň na obrazovku iPadu, ktorý na ňu nebude reagovať. Tak sa môžeš zamerať na svoju kreativitu a nestarať sa o ruky. Pre hrubšiu alebo tenšiu čiaru stačí Logitech Crayon len nakloniť. Logitech Crayon má inteligentný hrot, ktorý dynamicky upravuje hrúbku čiary v závislosti od uhla - rovnako ako obyčajná ceruzka. Pero má ideálnu výdrž batérie, až do 7.5 hodin. Inteligentný systém správy napájania automaticky vypne Crayon po 30 minútach nečinnosti. Ak zabudneš pero nabiť, pre 30 minút používania ti stačí pripojiť Crayon k nabíjaniu na 90 sekúnd a ponúka veľmi jednoduché a pohodlné párovanie s iPadom. Stačí stlačiť tlačidlo a Logitech Crayon sa okamžite pripojí.
Dotykové pero pre iPad (6th&7th gen), iPad Air (3rd gen), iPad mini (5th gen), iPad Pro 11" & iPad Pro 12.9" (3rd gen)
Kompatibilné so stovkami aplikácií
Výdrž batérie do 7,5 hodiny, pre 30 minútovú výdrž stačí dobíjať 90 sekúnd (dobíjanie cez Lightning kábel - balenie ho neobsahuje)
Rozmery a hmotnosť: 16,3 x 1,2 x 0,8cm (D x Š x H), 20g

Recenzia na Digitálne pero pre iPad Logitech Crayon Retail Intense Sorbet

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky