Elektrická kolobežka Huawei Leqi D12, biela

Nové
CENA S DPH
649,99
Cena bez DPH: 541,66
Kód produktu: 449261

POPIS: Elektrická kolobežka Huawei Leqi D12, biela

Smart e-kolobežka

Prečo je táto kolobežka inteligentná? Pretože má modul Bluetooth a podporuje operačný systém HarmonyOS. Jednoducho povedané – priblížením sa ku kolobežke pomocou smartfónu alebo iného pripojeného zariadenia – sa automaticky odomkne. Pritom musíte byť vo vzdialenosti maximálne 0,5 m. Produkt je vybavený vysokovýkonným motorom s výkonom 630 W, vstavanou ternárnou lítiovou batériou s kapacitou 10,4 Ah, batéria má vodotesnosť IPX7, vozidlo má životnosť batérie 40 km a má funkciu rekuperácie energie. Telo skútra má integrovaný hliníkový rám z liateho hliníka.

O produkte

  • Nadčasová elegancia
    Elektrická kolobežka HiLink Leqismart má konštrukciu vyrobenú z extrémne odolnej hliníkovej zliatiny. Tá je upravená prostredníctvom špičkových technológií prebratých z automobilového priemyslu. Hneď na prvý pohľad vás zaujme svojimi unikátnymi krivkami. Jej dizajn je minimalistický a jednoduchý, avšak prepracovaný do najmenších detailov. Nebudete ju vnímať ako obyčajný praktický dopravný prostriedok, ale ako svojho štýlového spoločníka na každý deň.

  • Nekompromisná odolnosť
    Telo kolobežky je odolné voči vode a prachu podľa normy IP65. Batéria je uložená v špeciálnom kryte z hliníkových zliatin, ktorý ju dokonale chráni pred rázmi a vodou podľa normy IPX7. Každý komponent bol prepracovaný tak, aby mal čo najdlhšiu životnosť. Napríklad, skladací mechanizmus zvládne minimálne 10 000 zložení.


  • Kolobežka na každý deň
    Vďaka svojej kompaktnej konštrukcii je kolobežka HUAWEI HiLink Leqismart vhodná na každodenné použitie. Keď začne pršať alebo sa vám vybije batéria, viete ju v priebehu niekoľkých sekúnd zložiť a prepraviť v kufri auta či prostriedkoch mestskej hromadnej dopravy. Vďaka nízkej hmotnosti len 15,5 kg ju bez problémov vynesiete aj po schodoch. Počas horúcich letných dní zas oceníte nízku tepelnú vodivosť hliníkových komponentov. Nehrozí tak, že sa popálite.

  • Dojazd až 40 km
    Batéria integrovaná v konštrukcii kolobežky má kapacitu 10,4 Ah a poskytuje dojazd až 40 km. Pri jazdách dolu kopcom oceníte rekuperačnú funkciu, vďaka ktorej viete do baterky spätne naakumulovať až 10,2 % energie, ktorú ste minuli pri jazde do kopca.


  • Stúpanie? Žiaden problém!
    Spoľahlivý elektromotor je zakomponovaný v zadnom kolese a kolobežku dokáže rozbehnúť až na 25 km/h. Vybrať si viete jeden z 3 jazdných režimov, pričom každý z nich dovoľuje inú maximálnu rýchlosť. Štandardný výkon motora je na úrovni 350 W, krátkodobo však môže narásť až na 630 W. Nerobia mu tak problém ani strmšie stúpania, zvládne až 15 %.

  • Dokonalý komfort jazdy
    Na rozdiel od mnohých konkurentov HUAWEI HiLink Leqismart nevyužíva pevné kolesá. Spolieha sa na nafukovacie bezdušové 9-palcové pneumatiky zabezpečujúce dokonalý komfort jazdy aj na rozbitých cestách. Zároveň disponujú špeciálne navrhnutým dezénom, ktorý sa stará o vynikajúcu adhéziu aj na šmykľavých povrchoch. Konštrukcia pneumatiky je vystužená viacerými ochrannými vrstvami znižujúcimi riziko defektu na minimum. Ak náhodou dostanete defekt, vďaka technológii run-flat sa guma nedeformuje a na kolobežke viete dôjsť do cieľa.


  • Praktické technológie
    Kolobežka je vybavená gyroskopom, ktorý inteligentne reguluje rýchlosť v stúpaniach či klesaniach a zvyšuje tak komfort jazdy. Naviac, pokiaľ sa kolobežka nakloní o 45°, prípadne koleso stratí kontakt s vozovkou, riadiaca jednotka automaticky preruší akceleráciu.

  • Skvelá výbava
    O efektívne brzdenie sa stará účinná mechanická kotúčová brzda. Tá je naviac doplnená o elektronickú brzdu s technológiou E-ABS znižujúcou riziko šmyku. Súčasťou riadidiel je prehľadný displej zobrazujúci základné údaje o jazde. HUAWEI HiLink Leqismart ponúka taktiež možnosť spárovania s aplikáciou v smartfóne. Cez ňu viete kontrolovať aktuálny stav, vrátane predpokladaného dojazdu.


  • Pokročilá svetelná technika
    O dokonalú bezpečnosť počas nočných jázd sa stará LED svetelný pásik so 72 LED diodami, 2,5 W predný svetlomet a výkonné svetlo v zadnej časti. Kolobežka je vybavená svetelným senzorom, ktorý automaticky aktivuje svetlá v prípade, že sa vonku zotmie. Benefitom sú taktiež inteligentné smerovky. Tie sa zapnú samé, pokiaľ uhol natočenia riadidiel prekročí 15 – 20 stupňov.

Technická špecifikácia

Motor
Výkon: 630 W
Batéria
Typ: Li - Ion
Kapacita: 10,4 Ah
Rýchlosť nabíjania: neuvedené
Jazda
Rýchlostné režimy: 3
Max rýchlosť: 25 km/h
Tempomat: nie
Dojazd: 40 km
Displej: LCD
Max stúpanie: 15 %
Vybavenie: gyroskop
predné svetlo
zadné svetlo
LED svetelný pásik
skladací mechanizmus
inteligentné smerovky
spárovanie s aplikáciou
Bluetooth
Pneumatiky, brzdy
Druh pneu: nafukovacie bezdušové
Veľkosť pneu: 9"
Predná brzda: kotúčová
Zadná brzda: elektrická rekuperačná s technológiou E-ABS
Ostatné
Max nosnosť: 100 kg
Max výška jazdca: neuvedené
Doporučený minimálny vek: neuvedené
Šírka riadidel: neuvedené
Rozmery nášľapu: neuvedené
Materiál rámu: hliník
Odolnosť: IP65
Rozmery kolobežky: neuvedené
Hmotnosť: 15,5 kg

Obsah predajného balenia:

  • Kolobežka
  • Nabíjací adaptér
  • Dokumentácia

Recenzia na Elektrická kolobežka Huawei Leqi D12, biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky