Elektrická kolobežka Mankeel CityJet Pro, čierna

Nové
CENA S DPH
449,99
Cena bez DPH: 374,99
Kód produktu: 449223

POPIS: Elektrická kolobežka Mankeel CityJet Pro, čierna

Smart e-kolobežka

Mankeel CityJet Pro je e-kolobežka so silnou batériou, veľmi dobrým dojazdom a naozaj slušnou maximálnou rýchlosťou. A to nie len po rovine, ale aj do mierneho kopca. Vďaka jej kompaktnosti ju zložíte a rozložíte do 5 sekúnd a pohodlne ju prenesiete iba jednou rukou. Tento model sa pýši nosnosťou až 100 kilogramov. Čitateľný displej vás informuje napríklad o aktuálnej rýchlosti a stave batérie. Využiť môžete aj špeciálnu aplikáciu pre iOS aj Android. O vašu bezpečnosť sa postará najnovšia technológia elektronických bŕzd, protišmykové pneumatiky a pevný rám. Mankeel CityJet Pro je jednoducho skvelým pomocníkom pri dochádzaní do práce alebo za zábavou.

O produkte

  • Pevný a odolný rám
    V e-kolobežke Mankeel CityJet Pro sa podarilo skĺbiť moderný dizajn s materiálovou spoľahlivosťou. Rám je totiž vyrobený z hliníka, vďaka čomu je veľmi ľahký, no súčasne pevný a trvácny. Materiál má nízku tepelnú vodivosť, takže nehrozí nepríjemné popálenie sa v horúcich letných dňoch.

  • Jednoduché skladanie i rozkladanie
    Túto e-kolobežku viete zložiť do piatich sekúnd a stačia vám na to tri jednoduché pohyby. Následne s ňou viete pohodlne nastúpiť do dopravného prostriedku, uložiť ju do kufra auta, alebo odložiť na ľubovoľné miesto v práci či vo vašej domácnosti. Celá e-kolobežka váži iba 12,4 kg, preto sa s ňou ľahko manipuluje aj pri prekonávaní schodov, obrubníkov či iných prekážok. Zvládnete to doslova jednou rukou. Toto všetko z nej robí ideálny dopravný prostriedok modernej doby.


  • Dostatočná nosnosť
    Najvyššie povolené zaťaženie tejto e-kolobežky je 100 kg, čo znamená, že sa na nej môže odviezť takmer každý, väčšina dokonca s bežnou batožinou. Zabezpečuje to výnimočne pevná konštrukcia, pripravená navyše odolávať aj nerovnostiam povrchu a nepriazni počasia.

  • Silná batéria
    Lítium-iónová batéria s kapacitou 7,8 Ah umožňuje vysoký výkon počas dlhej doby. Na jej plné dobitie budete potrebovať 3 až 5 hodín. Je uložená je v spodnej časti e-kolobežky, čím prispieva k stabilite a bezpečnosti jazdy. Na každodenné používanie je táto e-kolobežka ako stvorená, pretože pri plnom nabití má dojazd až do 35 km, čo je určite viac, ako budete potrebovať na cestu do školy či zamestnania a späť.

  • Vysoká rýchlosť
    Elektromotor s výkonom až 350 W znamená, že môžete ísť naozaj rýchlo. Na rovine dosiahnete rýchlosť až 25 km/h, zatiaľ čo v členitejšom teréne zvládnete aj stúpanie do 14°. V každom prípade, budete až päťkrát rýchlejší ako keby ste išli pešo! Normálne totiž človek prejde štyri kilometre zhruba za hodinu. S e-kolobežkou Mankeel CityJet Pro to zvládnete za 12 minút.



  • Režimy jazdy
    Umožnujú vám zvoliť si vami preferovaný spôsob jazdy. Či už chcete jazdiť ekologicky, požičať e-kolobežku menej skúsenému jazdcovi, alebo sa práve potrebujete niekam dostať čo najrýchlejšie. Prepínanie medzi dvom a jazdnými režimami je veľmi jednoduché a tak dokážete na zmenu okolitých podmienok flexibilne reagovať aj počas jazdy.

  • Bezpečný rozjazd
    Aby vám e-kolobežka Mankeel CityJet Pro "nechtiac" neušla ešte skôr ako na nej poriadne stojíte, zabezpečili ju konštruktéri takzvanou poistkou pri rozjazde. Vďaka nej sa nemôže stať, že pri stlačení akcelerátora vám vykĺzne spod nohy, zatiaľ čo tou druhou stále stojíte na zemi. Motor sa totiž aktivuje až po odraze nohou a uvedení e-kolobežky do rýchlosti aspoň 5 km/h. Jednoducho bezpečnosť na prvom mieste!

  • Tempomat pre vaše pohodlie
    Pri dlhších presunoch nie je veľmi pohodlné neustále držať akcelerátor. Vtedy je veľmi praktická funkcia tempomatu, ktorá za vás udržuje zvolenú rýchlosť. Jeho zapnutie je signalizované krátkym pípnutím.



  • Bezpečné a efektívne brzdenie
    O to, aby ste vždy rýchlo a bezpečne zabrzdili sa postará duálna brzda - elektrická na prednom a kotúčová na zadnom kolese. Jazdou sa energia nie len spotrebúva, ale aj vyrába vďaka technológii KERS. Napríklad keď brzdíte alebo keď idete z kopca, inovatívna technológia sa pomocou tzv. rekuperácie postará o spätné nabíjanie batérie.

  • Protišmykové pneumatiky
    8,5-palcové pneumatiky svojou šírkou a dezénom zabezpečujú nielen krátku brzdnú dráhu, ale aj stabilitu a komfort pri jazde na nerovných povrchoch. Vynikajúco tlmia nárazy. Pneumatiky sú bezdušové, takže nehrozí žiaden defekt a ich údržba vás nestojí žiaden čas.

  • Pohodlie pri jazde
    Nášľapná plošina disponuje protišmykovým materiálom, takže sa na nej budete cítiť bezpečne aj pri nepriaznivejšom počasí, či pri výmene nôh počas jazdy. Rovnako sú vybavené aj úchopy riadidiel, ktoré dostali protišmykovú gumovú úpravu príjemnú na dotyk.

  • Vidieť a byť videný
    S e-kolobežkou Mankeel CityJet Pro môžete jazdiť v akúkoľvek dennú či nočnú hodinu. O to, aby vás bolo dobre vidieť sa postarajú reflexné prvky na bokoch oboch kolies a zadné červené svetlo, slúžiace aj ako brzdové. Na cestu vám posvieti výkonný LED svetlomet umiestnený vpredu na riadidlách.



  • Prehľadný LCD displej
    Displej je navrhnutý minimalisticky a prehľadne. V hornej časti je možné vidieť aktuálne zvolený jazdný režim a informáciu o zapnutých svetlách. Veľké číslice v strede zobrazujú momentálnu rýchlosť, pod ktorými je farebný ukazovateľ stavu batérie a v spodnej časti displeja je umiestnená ikona Bluetooth a tempomatu.

  • Praktická aplikácia
    V aplikácii "Mankeel" prepojenej cez Bluetooth môžete sledovať vašu aktuálnu rýchlosť, najazdené kilometre a mnoho ďalších ukazovateľov. Umožňuje vám prepínať jazdné režimy, ovládať svetlá a prípadne ňou viete zapnúť či vypnúť celú e-kolobežku. Aplikácia je kompatibilná s Android aj iOS.

  • Legálna prevádzka v SR i ČR
    Nie každá elektrická kolobežka môže v Slovenskej republike na cesty. To sa ale netýka Mankeel CityJet, ktorá spĺňa všetky podmienky na prevádzku na pozemných komunikáciách v SR, rovnako ako napríklad bicykel. Vždy však dodržujte pravidlá cestnej premávky a nezabúdajte na prilbu a iné ochranné pomôcky.

Technická špecifikácia

Motor
Výkon: 350 W
Batéria
Typ: Li - Ion
Kapacita: 7,8 Ah
Rýchlosť nabíjania: 3 - 5 hodín
Jazda
Rýchlostné režimy: 2
Max rýchlosť: 25 km/h
Tempomat: áno
Dojazd: 35 km
Displej: LED
Max stúpanie: 14 %
Vybavenie: zvonček
predné svetlo
zadné brzdové svetlo
skladací mechanizmus
ovládanie pomocou aplikácie
Bluetooth
Pneumatiky, brzdy
Druh pneu: pevné bezdušové
Veľkosť pneu: 8,5"
Predná brzda: elektrická rekuperačná
Zadná brzda: kotúčová
Ostatné
Max nosnosť: 100 kg
Max výška jazdca: neuvedené
Doporučený minimálny vek: 16 rokov
Šírka riadidel: 42 cm
Rozmery nášľapu: 14,5 x 40 cm
Materiál rámu: hliník
Odolnosť: IP54
Rozmery kolobežky: rozložená - 105 x 113 cm
tložená - 105 x 48 cm
Hmotnosť: 12,4 kg

Obsah predajného balenia:

  • Kolobežka
  • Nabíjací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Elektrická kolobežka Mankeel CityJet Pro, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky