Elektrická kolobežka Mankeel Silver Wings, strieborná

Nové
CENA S DPH
699,99
Cena bez DPH: 583,33
Kód produktu: 449222

POPIS: Elektrická kolobežka Mankeel Silver Wings, strieborná

Smart e-kolobežka

Silver Wings – od spoločnosti Mankeel – vystupuje z radu najmä svojím dizajnom, na ktorom sa podieľal aj tím Porsche. Výsledkom je elegantná mestská e-kolobežka so spoľahlivým výkonom.

O produkte

  • Dizajn od Porsche – krása, praktickosť, trvácnosť
    Nie je žiadnym tajomstvom, že v dizajne e-kolobežky Mankeel Silver Wings má prsty aj Porsche. A určite je to aj vidieť. Ladné, elegantné až aerodynamické tvary, podporené príťažlivosťou farby vulkanická šedá a svetlejších doplnkov. Stranou však nezostali ani praktické vlastnosti. Rám je vyrobený z takzvaného leteckého hliníka, čo je zliatina nízkej hmotnosti, no súčasne veľmi pevná a trvácna. Má tiež nízku tepelnú vodivosť, takže počas horúcich letných dní nehrozí nepríjemné popálenie sa.



  • Jednoduché skladanie i rozkladanie
    Táto kolobežka má veľmi praktické rozmery s dĺžkou 113 a výškou 114 cm. Bleskovo ju však viete zložiť na výšku 50 cm a postačia vám na to tri jednoduché pohyby. Vďaka šikovnému prekrytiu skladacieho kĺbu zostáva celý mechanizmus chránený a zároveň si kolobežka zachováva kompaktný „look“. Hmotnosť kolobežky je 14 kg, čo ju predurčuje na ľahké prenášanie cez menšie prekážky alebo pohodlné vkladanie do kufra auta či iného odkladacieho priestoru.

  • Výborná nosnosť, odolnosť IP54
    Najvyššie povolené zaťaženie Mankeel Silver Wings je skvelých 120 kg, čo znamená, že sa na nej môže odviezť takmer každý, väčšina dokonca s bežnou batožinou. Vždy si ju bezpečne pripevnite, vyklápací háčik slúži len na menšie veci do 5 kg. Vysokú nosnosť kolobežky zabezpečuje už spomínaná pevná konštrukcia, veľké a odolné pneumatiky a dobré rozloženie váhy. Kolobežka je navyše pripravená odolávať aj nerovnostiam povrchu a nepriazni počasia s ochranou IP54.



  • Silná batéria, výborný dojazd
    Lítium-iónová batéria s kapacitou 9 Ah umožňuje vysoký výkon počas dlhej doby. Je uložená v spodnej časti e-kolobežky, čím prispieva k jej stabilite a bezpečnosti pri jazde. Na jej plné dobitie postačuje 3 až 5 hodín, ktoré si hravo nájdete aj počas dňa a nebudete odkázaní iba na dobíjanie cez noc. Na každodenné používanie je kolobežka Silver Wings ako stvorená aj preto, že pri plnom nabití má dojazd až 40 km.

  • Vysoká rýchlosť
    Elektromotor s výkonom až 350 W (v maxime 500 W) znamená, že môžete ísť naozaj rýchlo (25 km/h) aj pri jemnejších stúpaniach, o rovine ani nehovoriac. Čo sa týka stúpaní, Mankeel Silver Wings zvládne sklon do 18°. Ak by sme chceli rýchlosť prirovnať k bežnej chôdzi, budete až päťkrát rýchlejší! Normálne totiž človek prejde štyri kilometre zhruba za hodinu. S touto e-kolobežkou to zvládnete do 12 minút.



  • Režimy jazdy
    Umožňujú vám zvoliť si vami preferovaný spôsob jazdy. Či už chcete jazdiť ekologicky, požičať e-kolobežku menej skúsenému jazdcovi, alebo sa práve potrebujete niekam dostať čo najrýchlejšie. Prepínanie medzi jazdnými (rýchlostnými) režimami je veľmi jednoduché – pomocou tlačidla na zvislej tyči kolobežky. Dokážete takto flexibilne reagovať na zmenu okolitých podmienok počas jazdy, bez nutnosti zosadať alebo používať aplikáciu v mobile.

  • Bezpečný rozjazd
    Aby vám e-kolobežka Mankeel Silver Wings „nechtiac“ neušla ešte skôr ako na nej poriadne stojíte, zabezpečili ju konštruktéri takzvanou poistkou pri rozjazde. Vďaka nej sa nemôže stať, že pri stlačení akcelerátora vám vykĺzne spod nohy, zatiaľ čo tou druhou stále stojíte na zemi. Motor sa totiž aktivuje až po odraze nohou a uvedení e-kolobežky do rýchlosti (orientačne 5 km/h).

  • Bezpečné a efektívne brzdenie
    O rýchle a bezpečné brzdenie sa postará zadná kotúčová brzda, ovládaná páčkou na ľavom riadidle. K spoľahlivosti brzdenia prispieva aj dezén kolies a systém EABS, ktorý zabezpečí súlad činnosti motora s brzdou, čím minimalizuje riziko šmyku.



  • Protišmykové pneumatiky
    10-palcové pneumatiky svojimi rozmermi a dezénom zabezpečujú nielen krátku brzdnú dráhu, ale aj stabilitu a komfort pri jazde na nerovných povrchoch. Stavané sú najmä na mestské povrchy ako asfalt a betón, ale dobre fungujú aj mimo nich. Pri prechádzaní nerovností a menších prekážok vynikajúco tlmia nárazy. Pneumatiky sú dofukovateľné, takže si viete aj ich miernym dofúknutím či sfúknutím upravovať jazdné vlastnosti tejto kolobežky.

  • Pohodlie pri jazde
    Nášľapná plošina má naozaj štedré rozmery (18 x 45 cm) a disponuje protišmykovým materiálom, takže sa na nej budete cítiť bezpečne aj pri nepriaznivom počasí, či pri výmene nôh počas jazdy. Rovnako sú vybavené aj úchopy riadidiel, ktoré dostali protišmykovú úpravu, stále však príjemnú na dotyk.

  • Vidieť a byť videný
    S e-kolobežkou Mankeel Silver Wings môžete jazdiť v akúkoľvek dennú či nočnú hodinu. O to, aby vás bolo dobre vidieť sa postará LED pásik po oboch stranách nášľapnej dosky a zadné červené svetlo, slúžiace aj ako brzdové. Na cestu vám posvieti výkonný predný LED svetlomet umiestnený hore na riadidlách.



  • Prehľadný LCD displej
    Displej je vďaka jednoduchým farbám navrhnutý veľmi prehľadne. V hornej časti sa zobrazuje stav batérie a najazdený čas. V strednej časti uvidíte vašu aktuálnu rýchlosť, zvolený rýchlostný režim a prípadne aj chybové hlásenia. Dolná časť je venovaná informácii o svetlách, Bluetooth a prejdenej vzdialenosti.

  • Praktická aplikácia
    V aplikácii „Mankeel“ prepojenej cez Bluetooth môžete sledovať vašu aktuálnu rýchlosť, najazdené kilometre a mnoho ďalších ukazovateľov. Umožňuje vám prepínať jazdné režimy, ovládať svetlá a prípadne ňou viete e-kolobežku aj zamknúť. Aplikácia je kompatibilná s Android aj iOS.

  • Legálna prevádzka v SR i ČR
    Nie každá elektrická kolobežka môže v Slovenskej republike na cesty. To sa ale netýka Mankeel Silver Wings, ktorá spĺňa všetky podmienky na prevádzku na pozemných komunikáciách v SR i ČR, rovnako ako napríklad bicykel. Vždy však dodržujte pravidlá cestnej premávky a nezabúdajte na prilbu a iné ochranné pomôcky.


Technická špecifikácia

Motor
Výkon: 350 W
maximálny 500 W
Batéria
Typ: Li - Ion
Kapacita: 9 Ah
Rýchlosť nabíjania: 3 - 5 hodín
Jazda
Rýchlostné režimy: 3
Max rýchlosť: 25 km/h
Tempomat: nie
Dojazd: 40 km
Displej: LCD
Max stúpanie: 18 %
Vybavenie: zvonček
predné svetlo
zadné brzdové svetlo
bočné nasvietenie (červené)
skladací mechanizmus
ovládanie pomocou aplikácie
Bluetooth
háčik na zavesenie (nosnosť 5 kg)
Pneumatiky, brzdy
Druh pneu: pneumatika + duša
Veľkosť pneu: 10" / 25,4 cm
Predná brzda: nie
Zadná brzda: kotúčová + E ABS
Ostatné
Max nosnosť: 120 kg
Max výška jazdca: neuvedené
Doporučený minimálny vek: 16 rokov
Šírka riadidel: 54 cm
Rozmery nášľapu: šírka 18 - 13 cm
dĺžka 45 cm
Materiál rámu: zliatina hliníku
Odolnosť: IP54
Rozmery kolobežky: rozložená - 113 x 114 cm
zložená - 113 x 60 cm
Hmotnosť: 14 kg

Obsah predajného balenia:

  • Kolobežka
  • Nabíjací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Elektrická kolobežka Mankeel Silver Wings, strieborná

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky