Millennium Karpov škola šachu Elektronický šach

Nové
Cena s DPH
62.99 €
56,99
Cena bez DPH: 47,49
Kód produktu: 404792

POPIS: Millennium Karpov škola šachu Elektronický šach


Šachový počítač s učebnicou, interaktívnymi cvičeniami a rečovým výstupom. Zaujíma vás alebo vaše dieťa šach, ale nikdy ste sa ho nenaučili? Tu vám pomôže šachová učebnica bývalého majstra sveta Antaloya Karpova. Krok za krokom sa naučíte, ako systematicky budovať a zdokonaľovať svoju hru pomocou 100 cvičení, ktoré sú už integrované v šachovom počítači. Vhodné aj pre školy a kluby, aby ste mohli súčasne podporovať viacerých žiakov na rôznych výkonnostných úrovniach. Vaše deti to budú milovať!
Šachová škola Karpov ponúka jedinečný koncept: V kompaktnej šachovej učebnici s 196 stranami sú podrobne vysvetlené kusy a možnosti ich pohybu. Potom to začne: S interaktívnym šachovým tréningom zariadenia si môžete vyskúšať 100 šachových cvičení opísaných v knihe s počítačom. Cvičenia sú už uložené a zobrazené na displeji. Stačí si postaviť kúsky a pokúsiť sa nájsť riešenie! Úlohy sa stávajú čoraz zložitejšími, takže na konci budete schopní ovládať základy hry. Prepínateľný hlasový výstup (v anglickom jazyku) vás upozorní na slabé pohyby a možné hrozby.
Veľká osvetlená obrazovka LCD sa používa na zobrazenie funkcií pomocníka, učenia sa a ovládania. Všetky texty menu a pomocníka môžu byť výstupom v nemčine alebo angličtine. Návod na použitie a šachová učebnica sú uvedené v anglickom jazyku.
Softvér prirodzene ovláda špeciálne pravidlá v šachu: rošáda, propagácia pešiaka a pasca. Šachová škola Karpov má rozsiahlu otváraciu knižnicu a pamäť pozícií, takže svoje hry môžete kedykoľvek prerušiť. Nastavenia úrovní hry sú rozsiahle, takže každý hráč má spravodlivú šancu na výhru. V zábavných úrovniach počítač dokonca úmyselne robí chyby.
Univerzálne pripojenie napájacieho zdroja.

Recenzia na Millennium Karpov škola šachu Elektronický šach

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky