Fitness náramok Samsung Galaxy Fit3, 40mm, ružovozlatý

Nové
CENA S DPH
59,99
Cena bez DPH: 49,99
Kód produktu: 473472

POPIS: Fitness náramok Samsung Galaxy Fit3, 40mm, ružovozlatý


Fit náramok pre vaše nové ja: Samsung Galaxy Fit3

Bojujete každý rok s dodržaním športových predsavzatí? Obstarajte si šikovné zariadenie, ktoré vám pomôže s dosiahnutím vašich cieľov - náramok Samsung Galaxy Fit3. Ten, vás už na prvý pohľad zláka atraktívnym dizajnom s matným finišom a krásne farebným 1,6“ displejom s dotykovým ovládaním. Nápaditý obdĺžnikový tvar vám poskytne dostatočný priestor na prehrávanie hudby, prijímanie hovorov, písanie správ alebo výber z viac ako 100 druhov prednastavených cvičení.

O produkte

  • Ľahučké telo
    Zaručuje pohodlné nosenie počas dňa a pri odpočinku vám zase pomôže so zlepšením spánkových návykov. Dizajn svojho náramku môžete jednoducho prispôsobiť svojmu vkusu a to výberom z viac ako stovky grafických ciferníkov. Fit náramok je dokonca schopný detekovať pád a zavolať vám rýchlu pomoc. Batéria s výdržou až dvoch týždňov je tak už len príjemným bonusom z množstva praktických vychytávok, ktoré si teraz môžete vychutnať priamo zo svojho zápästia.

  • Dlhšia výdrž, menej nabíjania
    Vieme, že v každodennom zhone nemáte čas na neustále nabíjanie svojich zariadení. Preto je náš športový náramok vybavený batériou s dlhou výdržou, ktorá na jedno nabitie zvládne až dva týždne neprerušenej prevádzky. Ani doplnenie energie pre ňu nie je žiadna veda - dokáže totiž už za 30 minút získať späť až 65 % svojej kapacity. Takže budete vždy pripravení vyraziť za akýmkoľvek dobrodružstvom bez toho, aby ste sa museli zdržiavať postávaním pri nabíjačke.

  • Brilantný displej plný farieb
    Žiadne lúštenie malých čísel alebo nemotorné posúvanie po malej ploche. Galaxy Fit3 od spoločnosti Samsung je vybavený nádherne priestranným 1,6“ displejom v tvare obdĺžnika , aby vám poskytol dostatok miesta pre pohodlné ovládanie prstom a zároveň plnohodnotný vizuálny zážitok pri prezeraní štatistík alebo prijímaní hovorov.

  • Elegancia v ľahkom a modernom prevedení
    Ľahký ako pierko, elegantný na prvý pohľad. Galaxy Fit3 vás zaujme svojim sofistikovaným a tenkým dizajnom s hliníkovým telom, ktoré váži iba 18,5 g. Pieskovo matná úprava dodáva náramku štýlový ráz a vďaka odolnosti 5 ATM a IP68 sa pri jeho nosení nemusíte báť dažďa či prašného prostredia. Na zápästie vám nebude prekážať ani pri silnom potení počas športových výkonov a premyslená konštrukcia vám po nasadení zaistí prirodzený pocit, na ktorý si veľmi rýchlo zvyknete.

  • Vždy pripravený vám to spočítať
    Plávate, beháte alebo veslujete na trenažéri v posilňovni? To, akej športovej aktivite momentálne holdujete, už nehrá žiadnu rolu. Športový náramok je schopný samostatne identifikovať viac ako 100 druhov cvičení a to jednoducho dvojitým stlačením tlačidla Domov. Nič si nerobte ani z toho, keď náhodou zabudnete stlačiť Štart – šikovný intuitívny systém si poradí aj s tým a sám spustí sledovanie cvičenia bez toho, aby ste museli čokoľvek nastavovať.

  • Sladké sny
    Hlboký a kvalitný spánok je základom dobrej mentálnej a fyzickej stability. Fitness náramok vám dokáže pomôcť aj v tejto oblasti. Jeho tenké a ergonomicky príjemné telo vám perfektne sadne na zápästí, takže ho pri odpočinku ani nepocítite. Zatiaľ čo on bude v tichosti monitorovať vaše návyky a zbierať podrobné dáta o vašich spánkových fázach, prípadnom chrápaní alebo úrovni kyslíka v krvi. Vy následne ráno zistíte svoje celkové skóre a môžete začať robiť cielené zmeny na zlepšenie kvality vášho spánku. S tipmi na efektívny odpočinok vám pomôže aj program Sleep Coaching, vďaka ktorému sa budete budiť svieži a pripravení čeliť výzvam nového dňa.

  • Váš wellness na prvom mieste
    Športový náramok Samsung Galaxy Fit3 bol navrhnutý tak, aby pozorne sledoval vybrané parametre vašich pohybových aktivít. Od počítania krokov, spálených kalórií cez meranie kyslíka v krvi alebo tepovú frekvenciu . Dokáže vás tiež upozorniť, keď sa vaše hodnoty vymykajú štandardu, aby ste mali každý deň čerstvé informácie nielen o vašej kondícii, ale aj ďalších dôležitých ukazovateľoch.

  • Dokonalý prehľad o kvalite spánku aj tréningov
    Získajte jasné čísla o vašich výkonoch, stravovacích návykoch a spánkovom režime . Sofistikovaná aplikácia Samsung Health vám poskytne rozsiahle štatistiky týkajúce sa vašich fitness cieľov, na základe ktorých sa môžete ďalej rozvíjať a zlepšovať. Náramok Galaxy Fit3 efektívne zhromažďuje vaše dáta, takže ste schopní svoje pokroky porovnávať v čase, čo prirodzene zvyšuje vašu motiváciu a výdrž.

  • Intuitívne ovládanie pomocou gest
    Na čo veci zbytočne komplikovať? Aj pri behaní zvládnete svoj športový náramok Samsung Galaxy Fit3 ovládať pomocou jednoduchých gest - posuňte prstom doprava a uvidíte svoje najnovšie oznámenia. Keď ho posuniete doľava, zobrazí sa vám dlaždicový náhľad na ikony, pohybom smerom dole zase získate prístup k panelu rýchleho menu. Na prezretie zoznamu všetkých aplikácií naopak posuňte prst hore. A pre opätovný návrat na domovskú obrazovku stačí použiť tlačidlo Domov, ktoré dvojitým stlačením poslúži aj na zobrazenie typov cvičení.

  • Ochráni vás pri pádoch
    Užitočný barometer spolu so zabudovanými snímačmi je schopný detekovať, keď stratíte rovnováhu a spadnete. Náramok sa vás v tej chvíli automaticky spýta, či potrebujete privolať pomoc. V núdzových situáciách tiež môžete 5 × stlačiť tlačidlo Domov, vďaka čomu budú o situácii informované vaše vybrané kontakty. A keď dorazí záchrana, na zamknutej obrazovke sa objavia vaše základné zdravotné informácie, aby bolo hneď na prvý pohľad jasné, na čo si pri ošetrení dať pozor.

  • Všestranný komunikátor
    Prehrávajte svoj obľúbený playlist pripravený na beh a zároveň ľahko skontrolujte prichádzajúce hovory alebo odpovedzte na správy priamo zo svojho zápästia. Športový náramok Galaxy Fit3 toho však stále dokáže oveľa viac – poslúži aj ako spúšť pri fotografovaní, prezvoníte ním svoj stratený smartphone a môžete zálohovať rozhranie hodiniek, aplikácie alebo ďalšie funkcie, aby ste neprišli o svoje nastavenie. Jednoducho skvelý pomocník nielen pri športe, ale aj v každodennom pracovnom zhone.

  • 100 spôsobov, ako si rozjasniť deň
    Nový deň, nový vzhľad. Meňte grafický vizuál displeja s pestrou kolekciou ciferníkov – od funkčných až po štýlové. Každý si vyberie podľa svojho vkusu a nálady. Čaká na vás viac ako 100 rôznych designov, ktoré potešia nielen vaše oči, ale poskytnú vám aj najdôležitejšie informácie, ako je napríklad aktuálny čas alebo počet spálených kalórií. A keď by ste predsa len zatúžili po niečom osobitejšom, môžete si ako pozadie zvoliť fotografiu zo svojej galérie. Prejavte svoju osobnosť skutočne naplno!

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký 1,6" AMOLED displej
  • Až 13-dňová výdrž batérie pri bežnom každodennom používaní
  • Sledovanie spánku a viac ako 100 druhov cvičení
  • Okamžité upozornenia a ovládanie aplikácií
  • Presný monitoring spánku aj športu
  • Hliník s pieskovanou povrchovou úpravou
  • Ľahko odnímateľné remienky
  • Vodeodolnosť 5 ATM / IP68

Technická špecifikácia
Typ displeja TFT
Veľkosť displeja 1,6"
Rozlíšenie 256 × 402
Jas displeja neuvedené
Farebná hĺbka 16 M
Pamäť RAM: 16 MB
ROM: 256 MB
Odolnosť 5 ATM
Materiál remienka: TPU
Konektivita Bluetooth v5.3
Senzory Akcelerometer, Barometer, Gyroskopický senzor, Optický snímač tepovej frekvencie, Senzor svetla
Batéria LiPo, 208 mAh
Čas pohotovosti 13 dní bežného používania
Doba nabíjania Menej ako 2 hodiny
Hmotnosť 36,8 g (vrátene remienku)
Operačný systém FreeRTOS

Obsah balenia:

  • Samsung Galaxy Fit3
  • Remienok
  • Nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Fitness náramok Samsung Galaxy Fit3, 40mm, ružovozlatý

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky