FitStream taška

Nové
CENA S DPH
39,90
Kód produktu: 460545

POPIS: FitStream taška

Moderný, praktický a kvalitný doplnok, ktorý musíte mať!

FitStream taška je skvelý doplnok, nielen pre ženy, ale i pre mužov. Má ideálne rozmery 45 x 25 x25 cm, takže poskytuje dostatočný priestor pre všetko, čo do tašky potrebujete uložiť a na druhej strane nie je zbytočne veľká a neforemná. Je vyrobená z brúsenej kože, ktorá patrí medzi najlepšie a najkvalitnejšie materiály. Má dostatok miesta a úložných možností i praktické vrecko, ktoré využijete buď na obuv, alebo na FitStream mixér. Taktiež má aj bočné sieťované vrecko, kam sa Vám zmestia napríklad kľúče. Navyše, je vhodná na nosenie do ruky aj cez rameno.

O produkte

  • Vhodná pre každého
    Taška od FitStream je naozaj pre každého. Vhodná je tak pre ženy, ako i pre mužov, pre aktívne deti i mládež. Ak si ju vezme ktokoľvek a kamkoľvek, bude zbalený behom pár minút so všetkým čo potrebuje. Nadčasový dizajn z nej robí moderný kúsok, ktorý ocení každý bez ohľadu na vek.

  • Všetky doplnky výživy pokope
    Ak sa chystáte na služobnú cestu alebo na výlet, vďaka FitStream praktickej taške budete mať všetky svoje doplnky výživy pokope. Okrem toho, že má samostatné vrecko na FitStream mixér, taktiež do tašky zabalíte svoje obľúbené raňajkové kaše, proteíny, kolagény, lyofilizované ovocie, tyčinky, vločky a všetko to, čo ste v bežný deň zvyknutý užívať.

  • Vhodná aj na cestovanie
    Tým, že je FitStream taška vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči vonkajším vplyvom, taška je vhodná i na cesty. Vďaka vhodne zvolenej farebnej kombinácii sa nemusíte obávať, že by sa Vám taška rýchlo zašpinila. Je vhodná do auta, vlaku, autobusu aj lietadla. Navyše, má rozmery, ktoré zodpovedajú štandardom mnohých leteckých spoločností, takže si ju môžete vziať bez obáv na palubu lietadla, ako príručnú batožinu.

  • Rôzne možnosti nosenia
    Taška disponuje až dvomi typmi rukovätí. Môžete ju nosiť v ruke alebo prehodenú cez rameno. Taktiež je možné dlhé opraty behom pár sekúnd odopnúť. Rôzne typy nosenia ocenia najmä tí, ktorí budú tašku kombinovať na rôzne príležitosti a k rôznym outfitom.

  • Taška na každý deň
    FitStream taška je vhodná na každodenné nosenie, pretože je navrhnutá tak, aby mala mnohoúčelové využitie. Či pracujete ako freelancer, umelec, alebo manažér v korporáte, FitStream tašku ľahko skombinujete so svojim outfitom. Dokonca ňou nahradíte rôzne neforemné menšie tašky, do ktorých sa často nezmestí všetko, čo potrebujete počas dňa i k svojmu športovému výkonu. Vďaka FitStremu Vám stačí jedna praktická taška, ktorá nahradí všetky ostatné.

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajnová taška FitStream vhodná do fitka, na cestovanie či služobnú cestu
  • Pohodlné možnosti nosenia cez rameno či v ruke
  • Dostatok miesta na vaše veci
  • Taška je v prevedení unisex

Obsah balenia:

  • Taška Fitstream
  • Dokumentácia

Recenzia na FitStream taška

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky