Garmin Forerunner 255, Slate Grey

Nové
Cena s DPH
349 €
299,90
Cena bez DPH: 249,92
Kód produktu: 468240

POPIS: Garmin Forerunner 255, Slate Grey


ĽAHKÉ ŠPORTOVÉ HODINKY NA BEH A TRIATLON

Športový všestranný model hodiniek vhodný pre začiatočníkov a výkonnostných športovcov. K dispozícii v dvoch veľkostiach a niekoľkých farebných variantoch. Jeho vlastnosti spĺňajú požiadavky ultra vytrvalostných bežcov alebo účastníkov dlhých triatlonov. Napriek množstvu funkcií sa hodinky príjemne jednoducho ovládajú a uspokoja aj menej skúsených športovcov, ktorí hľadajú spoľahlivé hodinky na všestranné športové využitie.

O produkte

  • Pripravené na dlhý beh
    Vďaka výdrži batérie až 14 dní v režime smart hodiniek a až 30 hodín v režime GPS máte v ruke nástroj nielen na zaznamenávanie dlhodobej športovej aktivity, ale aj na priebežné meranie a vyhodnocovanie širokej škály zdravotných údajov vrátane dĺžky a kvality spánku.

  • Odolné materiály
    Hodinky majú tradičné tlačidlové ovládanie, ktoré oceníte najmä pri športe a v nepriaznivom počasí, keď je tlačidlové ovládanie spoľahlivejšie. Pohodlný silikónový remienok odolá nielen vode, ale aj potu. Okrem toho sú hodinky pokryté odolným sklom Corning Gorilla Glass 3.

  • Ranná správa
    Získajte prehľad o svojom spánku hneď po prebudení - spolu so stavom variability srdcovej frekvencie (HRV) a predpoveďou počasia. Správu si môžete prispôsobiť tak, aby obsahovala informácie, ktoré vás zaujímajú.

  • Všestranné športové využitie
    Využite viac ako 30 integrovaných športových profilov vrátane profilov pre triatlon a plávanie vo voľnej vode. Okrem toho môžete ľahko meniť športové disciplíny v rámci jednej športovej aktivity počas pretekov alebo pri tréningu na rôzne disciplíny.

  • Doplnok pretek
    Pripravte sa na ďalšie preteky pomocou tréningových tipov, odporúčaných denných tréningov a odhadov času dokončenia na základe trasy, počasia a údajov o výkone.

  • Doporučené denné tréningy
    V kalendári Garmin Connect™ v telefóne si môžete zobraziť celý týždeň odporúčaných denných tréningov, ktoré sa po každom behu prispôsobia vašej výkonnosti a regenerácii, a nadchádzajúce preteky.

  • Garmin Coach
    Bezplatné adaptačné tréningové plány obsahujú programy na 5 km, 10 km a polmaratón a ponúkajú poradenstvo od profesionálnych trénerov, aby sa prispôsobili vám a vašim cieľom.

  • Funkcia PacePro
    Táto funkcia vám pomôže naplánovať stratégiu na ďalšie preteky a navrhne tempo podľa GPS pre zvolenú trasu alebo vzdialenosť. Svoje úsilie tak môžete prispôsobiť napríklad výškovému profilu trasy.

  • Stav tréningu
    Nové metriky, ako napríklad stav variability srdcovej frekvencie (HRV), nedávna tréningová história a výkonnosť, vám poskytnú lepšiu predstavu o vašom celkovom úsilí a o tom, či trénujete efektívne, na maximum alebo nadmerne

  • Tréningový efekt
    Pomocou funkcie odčítania aeróbneho a anaeróbneho tréningového efektu zistíte, ako váš tréning ovplyvnil vašu vytrvalosť, rýchlosť a výkonnosť. Pomocou hodnotenia môžete získať lepšiu predstavu o tom, ako váš tréning prispieva k dosiahnutiu vašich športových cieľov.

  • Navigácia po trase
    Hodinky podporujú navigáciu po naplánovanej trase. Trasy môžete vyhľadávať a plánovať napríklad v aplikácii Garmin Connect, ale aj na iných platformách, ako je Strava, Komoot alebo Mapy.cz, a potom ich automaticky preniesť do pamäte hodiniek.

Kľúčové vlastnosti

  • Hodinky Forerunner 255 sú jedny z najľahších bežeckých hodiniek na trhu, vážia 49 g a počas športu aj spánku takmer zabudnete, že máte na ruke hodinky
  • Získajte lepší prehľad o svojom celkovom zdraví, tréningu a regenerácii na základe variability srdcovej frekvencie počas spánku vďaka technológii vyvinutej naším tímom Firstbeat Analytics
  • Na základe posledného tréningu, celkovej úrovne stresu, spánku a každodenných aktivít mimo tréningu zistite, ako dlho potrebujete na regeneráciu pred ďalším intenzívnym tréningom
  • Zobrazte si históriu tréningov a porovnajte intenzitu posledných tréningov s optimálnym rozsahom na zlepšenie svojej kondície
  • Počas behu hodinky analyzujú vaše tempo, srdcovú frekvenciu a variabilitu srdcovej frekvencie a v reálnom čase vyhodnocujú vašu výkonnosť
  • Keď používate snímač Running Dynamics Pod alebo HRM-Pro™, vaše zápästie bude nepretržite merať silu, ktorou pri behu pôsobíte na zem

Technická špecifikácia
Všeobecné
Akumulátor - typ nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž do 14 dní v režime smarthodiniek (24/7 monitorovanie pulzu, bez GPS), - - -, až do 30 hodín (GPS zapnuté)
Rozmery zariadenia 45,6 x 45,6x 12,9 mm
Optický pulzomer / oximeter Áno
Displej - veľkosť 33 mm uhlopriečka
Displej - rozlíšenie 260 x 260 bodov
Displej - typ Farebný - transflective memory-in-pixel (MIP)
Hmotnosť zariadenia 49 g
Odolnosť voči vode 5 ATM (plávanie)
Teplotný rozsah (- + °C) od -20°C do + 60°C
GPS prijímač MULTI-BAND GPS/Galileo/Glonass
Vysoko-citlivý prijímač Áno
História okruhov 200 hodín záznamu
Funkcie a vlastnosti
Funkcie Track log / záznam a správa trás
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.)
Snímač srdcovej frekvencie
Snímač rýchlosti/kadencie
Krokomer - Foot Pod
Automatická synchronizácia s PC
HRM-Run pulzomer s akcelerometrom
Garmin Connect kompatibilita
Virtual Partner (fiktívny súper)
Okruhy (auto/manual záznam okruhov)
Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.)
Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.)
Auto Scroll (zobrazovanie stránok)
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa
Intervalový tréning
Úprava vzhľadu obrazoviek
Bluetooth
Barometrický výškomer
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík)
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT)
Sledovanie počtu krokov
Zvukové alarmy/vibrácia
Iné (parametre, príslušenstvo, doplnky) Krycie sklíčko - Corning Gorilla Glass 3
Garmin Pay Áno

Obsah balenia:

  • Forerunner 255, remienok vhodný pre zápästie s priemerom: 130 - 205 mm
  • Nabíjací/dátový kábel
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Garmin Forerunner 255, Slate Grey

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky