Garmin VENU 2 Plus, čierna

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
449 €
429
Cena bez DPH: 357,50
Kód produktu: 459794

POPIS: Garmin VENU 2 Plus, čierna

JEDNODUCHO BUĎTE V POHODE.

Dokonalé spojenie elegancie, šikovných a športových funkcií. Len máloktré chytré hodinky vedia tak vyvážene spojiť svet pohybu, šikovných technológií a elegantného, štýlového vzhľadu hodiniek Garmin Venu 2 Plus. Vďaka pokročilým zdravotným funkciám lepšie porozumiete svojmu telu a po spárovaní s kompatibilným telefónom si môžete dopriať pohodlie volania priamo zo zápästia.Pokročilé funkcie pre zdravie a kondíciu vám umožnia lepšie porozumieť vášmu telu. A po spárovaní s kompatibilným smartfónom si užívajte pohodlie telefonovania priamo zo zápästia.
Krištáľovo čistý AMOLED displej je perfektne čitateľný aj na priamom slnečnom svetle. Možnosť voľby režimu trvalého svietenia alebo zhasínania v nečinnosti. Skvelá kombinácia odolného skla Corning Gorilla Glass 3, elegantné, odolné nerezové lunety, ľahkého tela a pohodlného silikónového remienka.

O produkte

  • Funkcia Health Snapshot
    Funkcia pomocou 2 min. záznamu vytvorí správu dôležitých štatistík, ako sú srdcový tep, variabilita srdcového tepu, pulzný oxymeter, dýchanie a záťaž organizmu. Správu s dátami potom z telefónu a aplikácie Garmin Connect môžete zdieľať.

  • Funkcia Body Battery
    Funkcia sleduje a vyhodnocuje vyváženie záťaže a regenerácie organizmu v priebehu celého dňa. Spíte dostatočne? Nepreťažujete sa v práci alebo tréningu? Funkcia Body Battery vám napovie...

  • Pulzný Oxymeter
    Snímač pulzného oxymetra je schopný zmerať a zaznamenať mieru nasýtenia krvi kyslíkom. Hodnoty je možné merať náhodne, priebežne alebo len v noci počas spánku. Merané dáta napovedia, ako dobre vaše telo vstrebáva kyslík.

  • HIIT Workout
    Nový profil pre záznam tréningov HIIT, vrátane tréningov AMRAP, EMOM, tabata a vlastných tréningov. Nastavte počet sérií, intervaly pre cvičenie/odpočinok, rôzne stopky pre sledovanie intervalov a ďalšie možnosti.

  • Sledovanie zaťaženia organizmu
    Funkcia Stress Score dokáže pomocou merania a vyhodnotenia variability srdcového tepu určiť aktuálnu mieru zaťaženia organizmu. Funkcia poskytuje zaujímavé dáta o regenerácii po tréningu, zdravotnom stave a ďalších reakciách organizmu.

  • Funkcie pre ženy
    Garmin Connect môžete použiť na sledovanie menštruačného cyklu alebo priebehu tehotenstva. Zapisujte príznaky, získajte tipy na cvičenie a výživu. S funkciou Sledovanie zdravia žien máte dáta aj priamo v hodinkách na zápästí.

  • Meranie frekvencie dýchania
    Sledujte svoju dychovú frekvenciu v priebehu dňa, počas spánku, pri dychových cvičeniach, pri cvičení jogy alebo pri aktivite snímky zdravotného stavu.

  • Vyhodnotenie spánku
    Funkcia sleduje a vyhodnocuje dĺžku a kvalitu spánku, vrátane fáz spánku, srdcového tepu, zaťaženia organizmu, okysličenia krvi3 alebo frekvencie dýchania.

  • Sledovanie tepu na zápästí
    Hodinky v priebehu dňa merajú váš srdcový tep a upozornia vás, ak je príliš nízky alebo naopak príliš vysoký. Tep na zápästí je možné merať aj pri športe a to vrátane plávania

  • Sledovanie hydratácie
    Zaznamenávajte si svoj denný príjem kvapalín, aby ste nezanedbávali pitný režim. Môžete si dokonca nastaviť automatický cieľ pre príjem kvapalín, ktorý sa odvíja podľa toho, koilk máte počas dňa aktívneho pohybu a koľko toho vypotíte.

  • Dychové cvičenia
    Dychové cvičenia v hodinkách vám pomôžu si oddýchnuť v stresovej situácii alebo sa pripraviť na sústredenú činnosť. Dychové cvičenia vás prevedú sériou nádychov a výdychov so správnym časovaním.

  • Vek podľa kondície
    Táto funkcia používa biologický vek, vašu týždennú intenzívnu aktivitu, pokojový srdcový tep a BMI4 na odhadnutie vášho veku podľa úrovne dosiahnutej kondície. Súčasťou funkcie sú aj tipy, ako svoj fitness vek znížiť.

  • Animované cvičenia na obrazovke
    V hodinkách sú predinštalované prehľadné animované kardio a silové tréningy, joga, pilates a intenzívne intervalové tréningy (HIIT) a ďalšie tréningy si môžete stiahnuť z aplikácie Garmin Connect.

  • Viac ako 25 športových profilov
    Viac ako 25 športových profilov je pripravených na záznam chôdze, behu, jazdy na bicykli, plávania v bazéne, lyžovania, golfu, jogy a ďalších aktivít. Je to málo? Ďalšie môžete stiahnuť z Connect IQ platformy.

  • Pokročilý silový tréning
    Špeciálny profil a funkcie sú pripravené pre priaznivcov silových tréningov. Ukladajte informácie vykonaných cvikoch, zdvíhaných váhach alebo osobných rekordoch. Profil vie graficky ukázať aj svalové skupiny, ktoré ste precvičili.

  • Jednoduché plánovanie tréningov
    Vyberte si z viac ako 1.600 cvikov, jednoducho si zostavujte si vlastné tréningy v aplikácii Garmin Connect, zvoľte počty opakovaní, prestávky, pomenovania a potom si tréning stiahnite do hodiniek.

  • Funkcia Garmin Coach
    Funkcia bezplatného osobného, virtuálneho bežeckého trénera je vhodná pre začínajúcich aj pokročilých bežcov. Pomôže vám začať s behaním alebo sa pripraviť na závod na 5, 10 km alebo polmaratón.

  • Minúty intenzívnej aktivity
    Aktualizovali sme funkciu, ktorá počíta minúty intenzívnych aktivít. Teraz môžete lepšie analyzovať kedy a pri akej aktivite ste minúty získali a novo je možné počítadlo intenzívnych minút dokonca zobraziť aj ako dátové pole v priebehu tréningu.

  • Hudba
    Vstavaný hudobný prehrávač s podporou offline počúvania streamovacích hudobných služieb Spotify, Deezer alebo Amazon Music (môže byť vyžadované predplatné). Pripojte bezdrôtové slúchadlá a počúvajte hudbu z hodiniek aj bez telefónu.

  • Múdre oznámenie
    Po spárovaní s kompatibilným telefónom môžete na hodinkách prijímať e-maily, textové správy a upozornenia. Ak máte telefón so systémom Android, môžete odosielať rýchle, vopred napísané odpovede na textové správy, alebo môžete odpovedať hlasovo.

  • Úsporný režim spotreby
    Novo majú hodinky k dispozícii úsporný režim spotreby s maximálnou výdržou batérie. Úsporný režim je k dispozícii napríklad v situáciách, keď potrebujete maximalizovať výdrž alebo v situáciách, kedy vám kleslo nabitie na minimum a potrebujete odhadovanú výdrž ešte predĺžiť.

  • Dlhá výdrž batérie
    Hodinky ponúkajú výdrž až 9 dní v režime chytrých hodiniek, až 24 hodín v režime GPS a až 8 hodín v režime GPS s prehrávaním hudby. 10 minút nabíjania poskytne až 1 deň výdrže v režime chytrých hodiniek alebo až 1 hod. v režime GPS s prehrávaním hudby.

  • Denník Garmin Connect
    Garmin Connect schraňuje na jednom mieste všetky informácie o absolvovaných tréningoch, svojom zdraví a kondícii. Garmin Connect je k dispozícii ako mobilná alebo webová aplikácia a je k dispozícii zadarmo.

  • Stupeň vodeodolnosti
    Hodinky spĺňajú normy vodeodolnosti do 5 ATM. Bez problému sa s nimi môžete sprchovať, súvisle plávať a pod vodou dokonca aj plne využívať aj ovládacie tlačidlá. Pre jednoduchšiu obsluhu hodiniek je počas plávania možné vypnúť dotykový displej.

  • Platby Garmin Pay
    Zadajte odtlačok svojej platobnej karty do hodiniek a plaťte ľahko a rýchlo vďaka bezkontaktným Garmin Pay platbám. Svoju peňaženku tak budete mať vždy po ruke. Overte si, či Garmin Pay podporuje vaša banka, ktorá vydala platobnú kartu.

  • Connect IQ platforma
    Garmin Connect IQ je platforma, pomocou ktorej je možné do hodiniek doprogramovať a dohrať obsah, ako sú vzhľady hodiniek, dátové polia a rôzne aplikácie zamerané nielen na šport a zdravie.

Kľúčové vlastnosti

  • Návyková kombinácia dotykového ovládania s tlačidlami
  • Prémiové spracovanie z najlepších materiálov (rámik z titánu, zafírové sklíčko) a armádna odolnosť
  • Bezkonkurenčná kvalita merania vašich výkonov
  • Mimoriadne presné satelitné systémy
  • Vynikajúca výdrž až 22 dní vďaka špeciálnemu solárnemu sklíčku
  • Pokročilé inteligentné funkcie vrátane notifikácií, sťahovania aplikácií a pod.
  • Bezkontaktné platenie s Garmin Pay

Technická špecifikácia
Rozmery a vlastnosti
Rozmery zariadenia 4,36 x 4,36 x 1,26 cm
Oxymeter - Pulse Ox Áno
Displej - veľkosť 1,3" (33 mm) uhlopriečka
Displej - rozlíšenie 416 x 416 bodov
Displej - typ AMOLED (Corning Gorilla Glass 3)
Dotyková obrazovka Áno
Materiál sklíčka Corning Gorilla Glass 3
Hmotnosť zariadenia 51 g
Akumulátor - typ Nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim) Až do 9 dní v režime smart hodiniek (24/7 monitorovanie pulzu, bez GPS), až do 8 hodín so zapnutým GPS a s hudbou
Odolnosť voči vode Áno 5 ATM
Akcelerometer Áno
Gyroskop Áno
GPS prijímač GPS + GLONASS + GALILEO
Vysoko-citlivý prijímač Áno
Funkcie a výbava
Prepojenie USB/Bluetooth/ANT+
Garmin Pay Áno
Funkcie Snímač srdcovej frekvencie (s meraním pulzu počas plávania v bazéne)
Snímač rýchlosti/kadencie (voliteľný)
Automatická synchronizácia s PC
Garmin Connect kompatibilita
Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.)
Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.)
Auto Scroll (zobrazovanie stránok)
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa
Úprava vzhľadu obrazoviek
Kompas (GPS)
Barometrický výškomer
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík)
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT)

Obsah balenia:

  • VENU 2 Plus (remienok vhodný pre zápästie s obvodom 125 - 190 mm)
  • USB nabíjací kábel
  • Manuál
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Garmin VENU 2 Plus, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky