Garmin VENU SQ 2 Music, Peach Gold/Ivory

Nové
Cena s DPH
309 €
269,90
Cena bez DPH: 224,92
Kód produktu: 463911

POPIS: Garmin VENU SQ 2 Music, Peach Gold/Ivory

OBJAV NOVÉ AKTIVITY.

Smart hodiny s GPS s jasným farebným AMOLED displejom pre váš kažodenný štýl kombinujú funkcie monitorovania zdravia a kondície a inšpirujú vás k ďalšiemu pohybu vďaka 25+ predinštalovaným športovým aktivitám. Elegantný dizajn sa hodí ku každému outfitu a na akúkoľvek príležitosť kedykoľvek počas dňa. Jasný AMOLED displej s voliteľným režimom neustáleho zapnutia vám umožní všetko vidieť okamžite a jasne. Výdrž batérie až do 11 dní v režime smart hodiniek a až do 26 hodín so zapnutým GPS znamená, že už nemusíte každú noc skladať hodiny z ruky, aby ste ich nabili, a svoje zdravie tak monitorujete 24/7.

O produkte

  • Integrovaný prehrávač hudby
    Integovaný prehrávač hudby (.mp3) s pamäťou až pre 500 skladieb pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju obľúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súčasťou balenia). Nahrať požadované skladby je veľmi jednoduché, stačí hodinky pripojiť k počítaču cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovať aj cez obľúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri počúvaní hudby potrebovať externý prehrávač (smartfón).

  • Funkcia Health Snapshot
    Zaznamenajte si dvojminútovú aktivitu a zistite dôležité štatistické údaje, ako je srdcová frekvencia, variabilita srdcovej frekvencie, úroveň okysličenia krvi, dýchanie a telesná záťaž. Správu o údajoch môžete zdieľať zo svojho smartfónu a aplikácie Garmin Connect.

  • Funkcia Body Battery
    Funkcia Body Battery je jednou z najzaujímavejších funkcií hodiniek. Monitoruje vzťah medzi telesnou záťažou a regeneráciou a pomáha vám získať prehľad o tom, kedy má vaše telo dostatok energie na náročné aktivity a kedy je vhodné spomaliť a zotaviť sa.

  • Pulzný Oxymeter
    Senzor pulzného oxymetra meria úroveň nasýtenia krvi kyslíkom počas dňa a spánku a ukazuje, ako dobre vaše telo absorbuje kyslík. Táto funkcia je užitočná na monitorovanie zdravotného stavu alebo na aklimatizáciu pri náhlych zmenách nadmorskej výšky alebo teploty.

  • HIIT Workout
    Nový športový profil obsahuje rôzne stopky na meranie tréningov HIIT vrátane AMRAP, EMOM, Tabata a vlastných tréningov. Nastavte počet sérií, intervaly tréningu/odpočinku a ďalšie možnosti.

  • Minúty intenzívnej aktivity
    Sledujte svoje minúty stredne intenzívnej a intenzívnej aktivity a zistite, kedy počas dňa ste ich dosiahli a počas akej aktivity. Veľkosť môžete zobraziť aj ako dátové pole pri sledovaní športových aktivít.

  • Funkcie pre ženy
    Garmin Connect môžete použiť na sledovanie menštruačného cyklu alebo priebehu tehotenstva. Zapisujte príznaky, získajte tipy na cvičenie a výživu. S funkciou Sledovanie zdravia žien máte dáta aj priamo v hodinkách na zápästí.

  • Meranie frekvencie dýchania
    Sledujte svoju dychovú frekvenciu v priebehu dňa, počas spánku, pri dychových cvičeniach, pri cvičení jogy alebo pri aktivite snímky zdravotného stavu.

  • Vyhodnotenie spánku
    Hodinky monitorujú spánok počas noci a zaznamenávajú dĺžku a kvalitu spánku vrátane skóre, ktoré hodnotí kvalitu zotavenia. Okrem týchto premenných môžete sledovať aj prehľad spánkových fáz, okysličenie krvi Pulse Ox alebo záznam frekvencie dýchania. Okrem toho vám hodinky poskytnú aj malé tipy na zlepšenie kvality spánku.

  • Sledovanie tepu na zápästí
    Hodinky monitorujú údaje o srdcovej frekvencii niekoľkokrát za sekundu a upozornia vás, ak je v pokojovom režime príliš nízka alebo príliš vysoká. Umožňuje tiež merať tepovú frekvenciu počas športových aktivít, dokonca aj počas plávania.

  • Sledovanie hydratácie
    Zaznamenávajte si denný príjem tekutín, aby ste nezanedbali pitný režim. Môžete si dokonca nastaviť automatický cieľ príjmu tekutín, ktorý sa upraví podľa toho, koľko aktivity počas dňa vykonávate a potíte sa.

  • Dychové cvičenia
    Pri únave alebo dlhodobej sústredenej činnosti môžete použiť dýchacie cvičenia, ktoré sú súčasťou funkcií hodiniek. Počas cvičenia budú hodinky monitorovať úroveň stresu a dýchanie, aby ste mali predstavu o účinku cvičenia.

  • Vek podľa kondície
    Táto funkcia používa biologický vek, vašu týždennú intenzívnu aktivitu, pokojový srdcový tep a BMI4 na odhadnutie vášho veku podľa úrovne dosiahnutej kondície. Súčasťou funkcie sú aj tipy, ako svoj fitness vek znížiť.

  • Animované cvičenia na obrazovke
    Pri cvičení sa nechajte viesť hodinkami. Vďaka predinštalovaným cvičeniam pre kardio, silový tréning, jogu, HIIT alebo pilates budete mať svojho trénera vždy po ruke. Okrem toho si môžete v aplikácii Garmin Connect bezplatne stiahnuť ďalšie cvičenia.

  • Viac ako 25 športových profilov
    Hodinky môžete používať ako výkonný športtester GPS a zaznamenávať športové aktivity, ako je chôdza, beh, bicyklovanie, plávanie v bazéne, golf, HIIT, lyžovanie a ďalšie. Hodinky majú viac ako 25 predinštalovaných športových profilov pre vonkajšie a halové športy. Každý z profilov má vlastné nastavenia a špecifické funkcie.

  • Jednoduché plánovanie tréningov
    Vyberte si z viac ako 1 600 cvičení a vytvorte si vlastné tréningy v aplikácii Garmin Connect v kompatibilnom telefóne. Potom môžete tréning z aplikácie preniesť do hodiniek.

  • Funkcia Garmin Coach
    Bezplatná funkcia osobného virtuálneho bežeckého trénera je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých bežcov. Pomôže vám zistiť, ako na tom ste, a pripraví vás na individuálny tréning pre začiatočníkov alebo na prípravu na preteky na 5 km, 10 km alebo polmaratón.

  • Úsporný režim spotreby
    Hodinky teraz disponujú režimom úspory energie s maximálnou výdržou batérie. Režim úspory energie je k dispozícii napríklad v situáciách, keď potrebujete maximalizovať výdrž batérie, alebo v situáciách, keď nabitie kleslo na minimum a vy potrebujete ešte viac predĺžiť odhadovanú výdrž batérie.

  • Dlhá výdrž batérie
    Batéria vydrží na jedno nabitie až 11 dní v režime inteligentných hodiniek a až 26 hodín v režime podrobného záznamu GPS. To znamená, že si nemusíte hodinky každý večer dávať dole, aby ste ich nabili, a môžete sledovať svoje zdravotné údaje nepretržite.

  • Garmin Connect
    Mobilná a webová aplikácia Garmin Connect je denník údajov o zdraví, kondícii a športe. Aplikácia poskytuje podrobnú analýzu vašich tréningov, informácie o zdraví a kondícii, umožňuje vám spájať sa s priateľmi a súťažiť s nimi, získavať odznaky plnením výziev a mnoho ďalšieho - to všetko na jednom mieste v aplikácii, ktorá si nevyžaduje predplatné.

  • Stupeň vodeodolnosti
    Hodinky spĺňajú normy vodeodolnosti do 5 ATM. Bez problému sa s nimi môžete sprchovať, súvisle plávať a pod vodou dokonca aj plne využívať aj ovládacie tlačidlá. Pre jednoduchšiu obsluhu hodiniek je počas plávania možné vypnúť dotykový displej.

  • Platby Garmin Pay
    Zadajte odtlačok svojej platobnej karty do hodiniek a plaťte ľahko a rýchlo vďaka bezkontaktným Garmin Pay platbám. Svoju peňaženku tak budete mať vždy po ruke. Overte si, či Garmin Pay podporuje vaša banka, ktorá vydala platobnú kartu.

  • Connect IQ platforma
    Garmin Connect IQ je platforma, pomocou ktorej je možné do hodiniek doprogramovať a dohrať obsah, ako sú vzhľady hodiniek, dátové polia a rôzne aplikácie zamerané nielen na šport a zdravie.

Kľúčové vlastnosti

  • Návyková kombinácia dotykového ovládania s tlačidlami
  • Prémiové spracovanie z najlepších materiálov (rámik z titánu, zafírové sklíčko) a armádna odolnosť
  • Vstavaný hudobný prehrávač s možnosťou sťahovania skladieb a playlistov zo služieb Spotify, Deezer či Amazon Music
  • Bezkonkurenčná kvalita merania vašich výkonov
  • Mimoriadne presné satelitné systémy
  • Pokročilé inteligentné funkcie vrátane notifikácií, sťahovania aplikácií a pod.
  • Bezkontaktné platenie s Garmin Pay

Technická špecifikácia
Rozmery a vlastnosti
Rozmery zariadenia 3,7 x 4,06 x 1,11 cm
Oxymeter - Pulse Ox Áno
Displej - veľkosť uhlopriečka 3,58 cm
Displej - rozlíšenie 320 x 360 pixelov
Displej - typ AMOLED (Corning Gorilla Glass 3)
Dotyková obrazovka Áno
Materiál sklíčka Corning Gorilla Glass 3
Hmotnosť zariadenia 38 g
Akumulátor - typ Nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim) Až do 11 dní v režime smart hodiniek (24/7 monitorovanie pulzu, bez GPS), až do 26 hodín so zapnutým GPS
Odolnosť voči vode Áno 5 ATM
Akcelerometer Áno
GPS prijímač GPS + GLONASS + GALILEO
Vysoko-citlivý prijímač Áno
Funkcie a výbava
Prepojenie USB/Bluetooth/ANT+/Wi-Fi
Garmin Pay Áno
Funkcie Snímač srdcovej frekvencie - na zápästí
Snímač rýchlosti/kadencie (voliteľný)
Automatická synchronizácia s PC
Garmin Connect kompatibilita
Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.)
Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.)
Auto Scroll (zobrazovanie stránok)
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa
Úprava vzhľadu obrazoviek
Kompas (GPS)
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík)
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT)

Obsah balenia:

  • Venu Sq 2, Quick Release (20 mm) silikónový remienok vhodný pre obvod zápästia 125-190 mm
  • USB nabíjací kábel
  • Manuál
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Garmin VENU SQ 2 Music, Peach Gold/Ivory

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky