Guess Wireless 5.0 4H - Stereo Headset, Gold

Nové
CENA S DPH
39,99
Kód produktu: 406679

POPIS: Guess Wireless 5.0 4H - Stereo Headset, Gold

Voľnosť pohybu bez káblov. Pri športe alebo oddychu si doprajte komfortné počúvanie hudby. Poskytujú nielen kvalitný hudobný prednes, ale svojím dizajnom sa stávajú výborným doplnkom každého športovca alebo náruživého poslucháča.

Prečo kúpiť Guess Wireless 5.0 4H

  • elegantné bezdrôtové slúchadlá so zabudovaným mikrofónom sú navrhnuté pre počúvanie hudby bez káblov. Vynikajúcim doplnkom sú pre športovcov alebo hudobných nadšencov, ktorí požadujú kvalitný zvuk aj čistý prenos hlasu.
  • slúchadlá vynikajú vysokou kvalitou čistého ostrého zvuku s hlbokými basmi. Ergonomický tvar dobre sedí v ušiach, vy sa tak môžete plne ponoriť do ladných tónov obľúbených skladieb aj pri intenzívnom tréningu. Pre ľahké vybavenie vašich hovorov je v konštrukcii slúchadlá zabudovaný mikrofón.
  • bezdrôtové slúchadlá komunikujú s ostatnými zariadeniami prostredníctvom Bluetooth 5.0 s dosahom až 10m, ktorý zaisťuje stabilné pripojenie. Spárujte ich len raz s prístrojom, a vždy keď ich vložte do uší okamžite sa pripoja.
  • kompaktné prenosné puzdro zaručuje ochranu slúchadiel proti poškriabaniu alebo prachu. Navyše plní funkciu powerbanky, slúchadla uložíte na miesto a ich výdrž sa zvýši o ďalšie hodiny. Pri štandardnom nabíjaní je doba prehrávania až 4 hodiny a doba hovorov 3,5 h.
  • perfektne drží v uchu, ochranné dobíjacie puzdro, kvalitná stereo reprodukcia zvuku, výdrž až 4 hodiny prehrávania na jedno dobitie, vode a prachu odolné

Technická špecifikácia

Bluetooth 4.0
Dosah prenosu: 10m
Batérie jedného slúchadla: 40mAh
Batérie nabíjacieho puzdra: 300mAh
Doba prehrávania hudby: 4h
Doba hovorov: 3.5h
Nabíjací port: type-C

Recenzia na Guess Wireless 5.0 4H - Stereo Headset, Gold

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky