Haylou GT6 bezdrôtové slúchadlá TWS, biela

tento produkt si práve pozerá 6 zákazníkov
Nové
CENA S DPH
29,99 €
24,99
Kód produktu: 468468

POPIS: Haylou GT6 bezdrôtové slúchadlá TWS, biela

Bezdrôtové slúchadlá patria už dlhšiu dobu k obľúbeným gadgetom. Obzvlášť vtedy, ak sa v nich kombinuje kvalita s nízkou cenou. Xiaomi prináša pod značkou Haylou ďalší nový model v podobe Haylou GT6. Tie prinášajú za málo peňazí skutočne veľa muziky - Bluetooth 5.2, 12mm meniče, nízka latencia, AAC kodek a ďalšie užitočné vychytávky.

Prečo kúpiť Haylou GT6 ?

  • Stabilné spojenie
    Haylou GT6 prinášajú bezdrôtovú technológiu Bluetooth vo verzii 5.2. Vďaka tomu sú slúchadlá menej náročné na spotrebu energie a oneskorenie prenosu zvuku je výrazne znížené. Okrem iného sa vďaka tomu predĺži aj výdrž na jedno nabitie až o 40%.
  • Kvalitný zvuk
    Membránové reproduktory v slúchadlách majú priemer až 12 mm a sú vyrobené z polymérovej živice. Dosahujú výrazné basy v kombinácii s jasnými vysokými frekvenciami. Dekódovanie zvuku AAC podporuje vyššie rozlíšenie a zároveň zvyšuje mieru kompresie zdrojov, čím efektívne zachytáva všetky zvukové detaily.
  • Dlhá výdrž
    Slúchadlá máju batérie s kapacitou 35 mAh a nabíjací box má akumulátor s kapacitou 310 mAh. Výrobca udáva kombinovanú výdrž na jedno nabitie až 20,5 hodiny prehrávania hudby. Puzdro sa nabíja prostredníctvom dnes už bežného USB-C vstupu.
  • Automatické spojenie
    Vytiahnutím slúchadiel z púzdra prichádza k automatickému spojeniu s telefónom, takže sa nemusíte trápiť s manuálnym pripojením zakaždým, keď budete chcieť počúvať hudbu či volať. Po ich opätovnom odložení do púzdra, sa slúchadlá automaticky dobijú zo zabudovaného akumulátora dokovacej krabičky.
  • Jednoduché ovládanie
    Na bočnej strane oboch slúchadiel sú multifunkčné dotykové plochy. Rôzne metódy ovládajú konkrétne funkcie. Napríklad trojité poklepanie na slúchadlo vyvolá funkciu hlasového asistenta. Medzi podporované patrí Google asistent, Siri od Applu, či XiaoAI od Xiaomi. Jednoduchým poklepaním alebo dvojitým poklepaním je možné pozastaviť alebo spustiť skladbu, prijať alebo odmietnuť hovor a výhodou je aj možnosť prepínania pesničiek.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profily: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Meniče: 12mm s podporou AAC
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktívne potlačenie hluku: neuvedené
Výdrž batérie: do 20,5 hodín hudby/hovorov
do 200 hodín v režime Standby
Kapacita batérie: 35 mAh každé slúchadlo
310 mAh nabíjací dock
Dotykové ovládanie: áno

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacia kolíska
  • dokumentácia

Recenzia na Haylou GT6 bezdrôtové slúchadlá TWS, biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky