Haylou LS16 RT3 Solar Plus, čierne

Nové
CENA S DPH
59,99 €
44,89
Kód produktu: 460263

POPIS: Haylou LS16 RT3 Solar Plus, čierne

Chytré hodinky Haylou RT3 vám umožnia sledovať váš zdravotný stav - monitorujú srdcový tep, spánok, saturáciu krvi kyslíkom a úroveň stresu. Ponúkajú viac ako 100 rôznych športových režimov, umožňujú spravovať hovory a informujú vás o prichádzajúcich oznámeniach. Model je vybavený prehľadným 1,43" displejom AMOLED, poskytuje dlhú prevádzkovú dobu a je vodotesný podľa normy IP68. Navyše sa vyznačuje moderným a minimalistickým designom.

O produkte

  • Najlepší spoločník pri tréningu
    Zariadenie ponúka až 105 športových režimov, ktoré vám poskytnú najdôležitejšie informácie o vašom tréningu. Okrem iného vás bude informovať o počte spálených kalórií, srdcovom tepe, počte ušlých krokov alebo urazenej vzdialenosti. Medzi dostupnými režimami nájdete napríklad futbal, beh, jazdu na bicykli alebo lezenie – určite si nájdete niečo vhodné pre vás!
  • Oznámenia stále "po ruke"
    Pripojte svoj smartphone k šikovným hodinkám cez Bluetooth a pohodlne prijímajte hovory pri cvičení v posilňovni alebo pri varení - stačí zdvihnúť zápästie. Hodinky RT3 vás tiež upozornia na prichádzajúce správy a oznámenia. Zapnite funkciu Always-on display a majte prehľad o všetkých najdôležitejších informáciách, tj o čase alebo stave nabitia hodiniek.
  • Majte svoje zdravie pod kontrolou
    Chytré hodinky RT3 umožňujú sledovať hladinu kyslíka v krvi – ospalosť a únava po intenzívnom cvičení alebo práci je známkou nedostatočného množstva kyslíka v tele. Umožňujú tiež sledovať srdcový tep až po dobu 24 hodín denne. Navyše vás bude okamžite informovať o zistených abnormalitách. Prístroj ponúka aj funkciu menštruačného kalendára, sledovanie kvality spánku alebo sprievodcu dychovým tréningom.
  • Bezproblémové ovládanie
    Sú vybavené veľkým, ľahko čitateľným displejom, ktorý je vyrobený z odolného 2,5D skla odolného proti poškodeniu. Zaručuje jasný a čitateľný obraz za všetkých podmienok. Jeho vzhľad si navyše môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií výberom z viac ako 100 ciferníkov dostupných v aplikácii Haylou Fun.
  • Hodinky sa vyznačujú extrémne ľahkou konštrukciou, vážia len asi 50 gramov – pri každodennom nosení sú takmer nepostrehnuteľné. Sú vybavené špeciálnym ciferníkom, ktorý uľahčuje ovládanie hodiniek.
  • Prístroj sa vyznačuje aj vodotesnosťou IP68, takže si ho nemusíte dávať dole pri umývaní rúk ani pri cvičení. Chytré hodinky RT3 navyše vyzerajú mimoriadne elegantne a budú zaujímavým doplnkom vašej každodennej štylizácie.
  • Hodinky sú vybavené výkonnou batériou s kapacitou 280 mAh, ktorá v základnom režime vydrží na jedno nabitie až 20 dní. Pri každodennom používaní hodiniek s využitím väčšiny ich funkcií je zase prevádzková doba zariadenia 7 dní. Navyše samotné nabíjanie nezaberie veľa času.
  • S hodinkami RT3 môžete ľahko ovládať prehrávanie hudby zo smartfónu - ľahko prepínať alebo zastavovať skladby. Zariadenie vám tiež pripomenie, aby ste sa po dlhom sedení na jednom mieste pohli, alebo vám pomôže nájsť spárovaný telefón.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 1.43"
Rozlíšenie: 466 x 466px
Technológia: AMOLED
Veľkosť
Rozmery tela: 45 x 45 x 10,1 mm (bez remienka)
Remienok: neuvedené
Hmotnosť: 49.5 g
Dáta
Bluetooth: v5.3
Batéria
Výdrž: do 7 dní pri dennom používaní
do 20 dní pri sporadickom používaní
Kapacita: 280 mAh Li-ion
Ostatné
Vodeodolnosť: IP68 (neodporúčame vystaviť tlaku vody/pary alebo iným elementom)
Heart Rate: Áno
Fitness Tracking: Áno
Call & Message Reminder: Áno
Sleep Monitoring: Áno
Stand Reminder & Find My Phone: Áno
Kompatibilita: Android 6.0 a vyšší
iOS 11.0 a vyšší

Obsah predajného balenia:

  • hodinky
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Recenzia na Haylou LS16 RT3 Solar Plus, čierne

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky