Haylou RT2 LS10, black

Nové
CENA S DPH
44,99 €
41,99
Kód produktu: 444352

POPIS: Haylou RT2 LS10, black

Haylou RT2 vám pomôžu starať sa o vaše zdravie a zlepšiť vašu kondíciu. Upozornia vás aj na prichádzajúce správy. Umožňujú vám vybrať si z 12 športových režimov a taktiež dokážu monitorovať srdcový tep, spánok a nasýtenie krvi kyslíkom. Hodinky sú vybavené Retina displejom. Vyznačujú sa tiež odolnosťou voči vode na úrovni IP68 a dlhou výdržou batérie, ktorá pri bežnom používaní dosahuje až 12 dní.

O produkte

  • Kompaktné telo
    Okrúhle hodinky s 2,5D zakriveným sklom pohodlne padnú na zápästie a spájajú krásu svetelného trendu a módy. Retina displej s jemnosťou 272ppi je viditeľný aj pri jasnom slnečnom svetle.
  • Každý detail ako stvorený pre šport
    Osadený remienok je komfortný, tenký a jednoducho vymeniteľný. Dotykové ovládanie dopĺňa dvojica fyzických tlačidiel pre jednoduché a rýchle ovládanie.
  • 12 profesionálnych režimov cvičenia
    Haylou RS4 má 12 cvičebných režimov. Dokáže zaznamenávať údaje o cvičení v reálnom čase, čo vám pomôže sledovať a zlepšovať váš športový výkon.
  • Výdrž batérie až 12 dní
    Výdrž batérie je až do 10 dní v režime každodenného používania a môže byť predĺžená na približne 20 dní v režime základného používania, čím sa ušetria problémy s každodenným nabíjaním.
  • Testovanie kyslíka v krvi
    Ospalosť a únava po vysokointenzívnom cvičení alebo práci je znakom nedostatku kyslíka v tele. Zdvihnite zápästie, aby ste si otestovali hladinu kyslíka v krvi a mali svoje zdravie pod kontrolou.
  • Nový vzhľad, kedykoľvek budete chcieť
    Ciferníky v aplikácii sa neustále aktualizujú. Prispôsobte si ciferník pomocou obrázkov podľa vlastného výberu alebo dokonca svojho obrázka. Preskúmajte nekonečné možnosti dizajnu.
  • Monitorovanie spánku
    Percento hlbokého spánku je dôležitým kritériom kvality spánku. Haylou RS4 aktívne monitoruje čas a stav spánku, aby vám pomohol vytvoriť si dobré spánkové návyky.
  • Tréning dýchania
    Vykonávajte riadené dychové cvičenia v nastavenom rytme na zmiernenie stresu kedykoľvek a kdekoľvek a ľahko obnovíte vitalitu.
  • Pripomienka správ v reálnom čase
    Pripojte sa k mobilnému telefónu cez Bluetooth. Hovory, WeChat a rôzne informácie z iných aplikácií sa dajú synchronizovať s hodinkami v reálnom čase, aby ste nezmeškali každý dôležitý moment.
  • Vodotesnosť IP68
    Hodinky Haylou RS4 sú vodotesné IP68. Pri umývaní rúk nie je potrebné zložiť hodinky a ľahko si poradíte s potením pri tréningu alebo búrlivými dažďami, keď ste vonku.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 1.32"
Rozlíšenie: 360 x 360px
Technológia: TFT Retina
Veľkosť
Rozmery tela: 45.7 x 45.7 x 12.1 mm (bez remienka)
Remienok: 256 x 22 mm
Hmotnosť: 55 g
Dáta
Bluetooth: v5.0
Batéria
Výdrž: do 12 dní pri dennom používaní
do 20 dní pri sporadickom používaní
Kapacita: 300 mAh Li-ion
Ostatné
Vodeodolnosť: IP68 (neodporúčame vystaviť tlaku vody/pary alebo iným elementom)
Heart Rate: Áno
Fitness Tracking: Áno
Call & Message Reminder: Áno
Sleep Monitoring: Áno
Stand Reminder & Find My Phone: Áno
Kompatibilita: Android 6.0 a vyšší
iOS 11.0 a vyšší

Obsah predajného balenia:

  • hodinky
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Recenzia na Haylou RT2 LS10, black

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky