Haylou S35 ANC bezdrôtové slúchadlá, tmavá modrá

Nové
Cena s DPH
79.99 €
59,99
Cena bez DPH: 49,99
Kód produktu: 464882

POPIS: Haylou S35 ANC bezdrôtové slúchadlá, tmavá modrá

Trendový dizajn s neuveriteľným zvukom

Objavte kúzlo hudby nanovo so slúchadlami Haylou S35! Slúchadlá sú vybavené dynamickými 40 mm meničmi a majú certifikát Hi-Res, čo znamená, že poskytujú zvuk najvyššej kvality. Modul Bluetooth 5.2 je zodpovedný za okamžité pripojenie k vybranému zariadeniu a výkonná batéria umožňuje až 60 hodín používania. Podporujú aj technológiu potlačenia šumu ANC, ktorá eliminuje zvuky až do -42 dB, a zabudované mikrofóny umožňujú uskutočňovať telefónne hovory. Bočné tlačidlá vám uľahčia prístup k najdôležitejším funkciám.

O produkte

  • Nechajte sa ohromiť kvalitou zvuku
    Či už počúvate svoje obľúbené skladby, podcasty alebo sledujete filmy, slúchadlá Haylou S35 vám poskytnú výnimočný zážitok z počúvania. Dynamické meniče s priemerom 40 milimetrov poskytujú vernú reprodukciu vysokých, stredných a nízkych tónov, ako aj čistý, prirodzený a detailný zvuk. Slúchadlá získali aj certifikát Hi-Res.
  • Zabudnite na okolitý svet
    Nasaďte si slúchadlá a sústreďte sa na krásu prehrávaných skladieb! Haylou S35 využívajú inovatívnu technológiu potlačenia hluku ANC, ktorá účinne eliminuje okolité zvuky až do -42 dB. Vďaka tomu sa môžete naplno ponoriť do zvukov svojich obľúbených skladieb. Uprednostňujete zostať v kontakte so svetom? Vyberte si režim Transparent - nemusíte si ani dávať dole slúchadlá, aby ste počuli, čo hovorí druhá osoba!
  • Objavte novú úroveň pohodlia
    Užívajte si bezkonkurenčné pohodlie! Slúchadlá sú vybavené veľkými mäkkými penovými náušníkmi, ktoré dokonale padnú do uší bez nepríjemného tlaku. Vďaka nastaviteľnému hlavovému mostu môžete ich veľkosť ľahko prispôsobiť svojim potrebám a skladacia konštrukcia uľahčuje ich skladovanie. Slúchadlá Haylou S35 zaujmú aj svojím minimalistickým, štýlovým dizajnom.
  • Vyrobené na rozhovory
    Preplnený autobus, vlaková stanica alebo nebodaj nákupné centrum? Teraz môžete slobodne telefonovať na akomkoľvek mieste! Slúchadlá sú vybavené 5 mikrofónmi, ktoré presne zaznamenajú váš hlas. Využívajú tiež technológiu ENC, ktorá spoľahlivo odstraňuje okolitý hluk. Môžete si byť istí, že volajúci bude počuť všetko, čo chcete povedať!
  • Až 60 hodín prevádzky
    Chystáte sa na dlhú cestu? Vezmite si slúchadlá so sebou a počúvajte hudbu tak dlho, ako budete chcieť! Vstavaná batéria s kapacitou 600 mAh poskytuje až 60 hodín prevádzky pri vypnutom režime ANC alebo až 40 hodín pri zapnutom režime. To vám dáva slobodu prehrávať svoje obľúbené skladby po celý deň.
  • Ďalšie možnosti pomocou aplikácie
    Chcete získať prístup k ďalším zaujímavým funkciám slúchadiel? Stiahnite si do svojho smartfónu špeciálnu aplikáciu! Pomocou nej môžete kedykoľvek skontrolovať stav nabitia, meniť režimy alebo si vybrať z dostupných nastavení EQ a prispôsobiť zvuk slúchadiel svojim preferenciám. Zvýraznite basy, podčiarknite stredy alebo experimentujte s ďalšími nastaveniami, aby ste získali dokonalý zvuk!
  • Bezdrôtové pripojenie
    Rušenie, oneskorenie a iné problémy s pripojením sú minulosťou. Slúchadlá využívajú pokročilú technológiu Bluetooth 5.2, ktorá je zodpovedná za rýchle, stabilné a spoľahlivé pripojenie s dosahom až 10 metrov. Navyše ich môžete pripojiť k 2 zariadeniam súčasne pre ešte väčšie pohodlie. Haylou S35 ponúka aj špeciálny herný režim, ktorý zaručuje mimoriadne nízku latenciu - teraz už vášmu súperovi neunikne žiadna pozornosť!

Technická špecifikácia

Všeobecné
Veľkosť meničov: 40 mm
Bluetooth: 5.2
Bluetooth protokoly: HFP, A2DP, AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Zvuk: Hi-Res
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktívne potlačenie hluku: áno, 42 dB Hybrid ANC s viacerými režimami
Výdrž batérie: 60 hodín (ANC vypnuté)
40 hodín (ANC zapnuté)
Kapacita batérie: 600 mAh
Čas nabíjania: 2,5 hodín

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá
  • Nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Recenzia na Haylou S35 ANC bezdrôtové slúchadlá, tmavá modrá

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky