Haylou Solar Lite, modrá

Nové
CENA S DPH
39,99 €
24,99
Kód produktu: 464162

POPIS: Haylou Solar Lite, modrá

Úžasný vizuálny zážitok

Hľadáte všestranné inteligentné hodinky, ktoré vám uľahčia každodenné úlohy? Haylou Solar Lite budú výbornou voľbou! Je vybavený 1,38” farebným dotykovým displejom, ktorý vám ešte viac uľahčí ovládanie. Umožňuje vám vybrať si až zo 100 športových režimov a ponúka množstvo praktických funkcií, ktoré vám pomôžu starať sa o vaše zdravie, vrátane monitorovania spánku, srdcového tepu a hladiny kyslíka v krvi. Disponuje vodotesným vyhotovením a moderný, minimalistický dizajn zaujme pozornosť mnohých používateľov.

O produkte

  • Štýlové ciferníky
    Inteligentné hodinky Haylou Solar Lite majú viac ako 100 online ciferníkov. Ciferník si môžete prispôsobiť svojim obľúbeným obrázkom a definovať svoj štýl.
  • Efektívne a neobmedzené cvičenie
    Inteligentné hodinky Haylou Solar Lite podporujú 100 režimov cvičenia pre ešte viac možností. Vylepšený vysoko presný snímač pohybu dokáže presne zaznamenať údaje o vašom tréningu.
  • Zvýšená odolnosť voči vode
    Haylou Solar Lite podporuje vodotesnosť IP68. Môžete si umyť ruky bez toho, aby ste si zložili hodinky. Užite si svoje cvičenie vďaka jeho zvýšenej odolnosti voči vode!
  • Kvalitný spánok pre kvalitný život
    Inteligentné hodinky Haylou Solar Lite automaticky zaznamenávajú trvanie spánku, hĺbku, REM atď., vďaka čomu budete vedieť viac o tom, čo sa deje počas vášho spánku, aby ste si vytvorili zdravšie spánkové návyky.
  • Zostaňte energickí kedykoľvek
    Vždy sa obávate o stav kyslíka v krvi? Solar Lite dokáže dynamicky sledovať stav kyslíka v krvi aj v noci, čím poskytuje lepší obraz o vašom fyzickom stave.
  • 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie
    Haylou Solar Lite vás presne monitoruje aj počas tréningov s vysokou intenzitou vďaka optimalizovanej hardvérovej optickej dráhe a algoritmu. Pri zistení vysokej srdcovej frekvencie pomocou upozornení na srdcovú frekvenciu zavibruje.
  • Celodenná detekcia stresu
    Celodenná detekcia stresu vám pomôže lepšie zosúladiť prácu a štúdium. Keď je stres vysoký, použite dychový tréning, ktorý vám pomôže včas uvoľniť telo a myseľ a obnoviť energiu.
  • Spoločnosť v špeciálnych časoch
    Získajte predpovede a pripomienky pre nadchádzajúce plodné a menštruačné obdobia. Žite elegantne a bez starostí.
  • 20-dňová výdrž batérie
    Pri plnom nabití vydrží Haylou Solar Lite viac ako týždeň. Základný režim používania môže dosiahnuť až 20 dní, takže vás nemusí trápiť časté nabíjanie.
  • Pripomenutie prichádzajúcich hovorov
    Hovory, WeChat a rôzne informácie APP sa dajú synchronizovať s hodinkami v reálnom čase po pripojení k telefónu cez Bluetooth. Získajte pripomienky pre každý dôležitý okamih.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 1,38"
Rozlíšenie: 240 x 240 px
Veľkosť
Rozmery tela: 46 x 46 x 9,9 mm
Batéria
Kapacita: 240 mAh
Výdrž: 10 dní (24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie)
Vstupné napätie: 5V 500mA
Ďalšie vlastnosti
Vodotesnosť: IP68 (5ATM)
Bluetooth: Áno, V5.3
Požiadavky na zariadenie: Android 6.0+ / iOS 9.0+
Prevádzková teplota: -10 °C až 60 °C

Obsah predajného balenia:

  • hodinky
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Haylou Solar Lite, modrá

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky