Haylou Watch 2 Pro, strieborná

Tento týždeň zakúpil 1 zákazník
Nové
CENA S DPH
39,99 €
24,99
Kód produktu: 464165

POPIS: Haylou Watch 2 Pro, strieborná

Excelujú vo všetkých smeroch

Haylou Watch 2 Pro vám pomôžu starať sa o vaše zdravie a zlepšiť vašu kondíciu. Upozornia vás aj na prichádzajúce správy. Umožňujú vám vybrať si až zo 100 športových režimov a taktiež dokážu monitorovať srdcový tep, spánok a nasýtenie krvi kyslíkom. Vyznačujú sa tiež odolnosťou voči vode na úrovni IP68 a dlhou výdržou batérie, ktorá pri bežnom používaní dosahuje až 20 dní.

O produkte

  • Veľký 1,85" displej
    Ultra veľký 1,85" displej je živý a jasný z každého uhla, čo umožňuje flexibilné rozloženie všetkých funkcií a presné dotykové ovládanie.
  • Viac prispôsobení
    Aplikácia ponúka viac ako 100 ciferníkov, ktoré pokrývajú témy ako šport, minimalizmus, technológie a stroje. Môžete si tiež vybrať svoje obľúbené fotografie ako ciferníky.
  • Perfektný fitness partner
    Haylou Watch 2 Pro má 100 cvičebných režimov a pokrýva najpopulárnejšie športy. A vylepšený vysoko presný snímač dokáže zaznamenávať údaje presnejšie.
  • Záznam dennej aktivity
    Haylou Watch 2 Pro dokážu automaticky zaznamenávať kroky, vzdialenosť, kalórie a ďalšie údaje o cvičení. Stanovte si svoj denný cieľ a zdravý život je na dosah.
  • SpO2 a monitorovanie srdcovej frekvencie
    Sledujte svoje aktivity a fitness skóre na hodinkách v telefóne. Počítajte kroky, kontrolujte kalórie a zostaňte v obraze vďaka GPS. Inteligentné hodinky Galaxy Watch4 Classic detekujú fyzickú aktivitu, aby mohli sledovať vaše tréningy, a podporujú viac než 90 druhov cvičení pre presnejší prehľad o vašich tréningoch.
  • Vaši tréningoví kamaráti vám kryjú chrbát
    Haylou Watch 2 Pro dynamicky sleduje vašu srdcovú frekvenciu a hladinu kyslíka v krvi aj v noci. Môže tiež testovať úrovne stresu, ktoré vám pomôžu zmierniť stres pomocou dýchacieho tréningu.
  • Inteligentné monitorovanie spánku
    Haylou Watch 2 Pro inteligentne zaznamenáva podmienky spánku v rôznych fázach, ako je hlboký spánok, ľahký spánok a REM, čo vám pomáha rozvíjať zdravšie spánkové návyky.
  • Pripomienky ženského zdravia
    Získajte predpovede a pripomienky na nadchádzajúce plodné a menštruačné obdobia, aby ste mohli viesť elegantný a bezstarostný život.
  • 10-dňová výdrž batérie
    Na jedno plné nabitie je možné Haylou Watch 2 Pro používať viac ako jeden týždeň v dennom režime a približne 20 dní v režime s predĺženou výdržou batérie. Nie je potrebné brať nabíjačku na krátku cestu.
  • Prachotesný a vodotesný
    Haylou Watch 2 Pro vydržia všetky vaše každodenné aktivity a ľahko si poradia s potením počas namáhavého tréningu alebo búrlivých dažďov.
  • Jednoducho fotografujte
    Pripojte Haylou Watch 2 Pro k APP v telefóne na ovládanie fotoaparátu. Netreba prosiť okoloidúcich o pomoc. Zaznamenajte si každý dôležitý moment cez hodinky.
  • Jednoduché každodenné úlohy
    Pripojte svoje Haylou Watch 2 Pro k mobilnému telefónu cez Bluetooth. Hovory, WeChat a rôzne informácie APP sa dajú synchronizovať s hodinkami v reálnom čase. Nikdy nezmeškáte žiadnu dôležitú správu.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 1,85"
Rozlíšenie: 240 x 284 px
Veľkosť
Rozmery tela: 48,82 x 37,70 x 10,83 mm
Hmotnosť: 51,4 g
Batéria
Kapacita: 250 mAh
Výdrž: 10 dní (24-hodinové monitorovanie srdcového tepu)
Vstupné napätie: 5V 500mA
Ďalšie vlastnosti
Vodotesnosť: IP68 (5ATM)
Bluetooth: Áno, V5.3
Požiadavky na zariadenie: Android 6.0+ / iOS 9.0+
Prevádzková teplota: -10 °C až 60 °C

Obsah predajného balenia:

  • hodinky
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Haylou Watch 2 Pro, strieborná

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky