HP HyperX CloudX pre Xbox

Nové
CENA S DPH
59,99
Cena bez DPH: 49,99
Kód produktu: 410576

POPIS: HP HyperX CloudX pre Xbox

Šikovný gaming headset

HyperX Cloud Gaming sú klasické káblové slúchadlá na mieru ušité hráčom na konzolu Xbox. Aby vás nič nerušilo od hrania, majú 53 mm reproduktory s uzavretou konštrukciou, vylepšené podanie basov a zároveň veľmi čistý prejav.
Navyše myslia aj na vaše pohodlie a tiež dlhú životnosť, preto na nich nájdeme iba kvalitné materiály, ako je pamäťová pena alebo hliník. Výsledkom je okrem iného, že netlačia ani po intenzívnych herných maratónoch. Majú samozrejme aj odnímateľný mikrofón s potlačením šumu a ovládanie priamo na kábli.
Herná náhlavná súprava HyperX CloudX bola testovaná a schválená spoločnosťou Microsoft a poskytuje hráčom s Xboxom pohodlie, trvanlivosť a úžasný zvuk HyperX. CloudX má pohodlné ovládanie zvuku in-line, ktoré obchádza ponuky systému a dáva ovládanie priamo na dosah ruky. Robustný hliníkový rám je navrhnutý pre dlhodobú spoľahlivosť a odolá tvrdým dôsledkom každodenného herného života. Penové ušné vankúše so 100% pamäťou a čelenka potiahnutá koženkou poskytujú ocenené pohodlie pre dlhé víkendy a neskoré nočné hranie.
Chatujte s priateľmi pomocou mikrofónu s potlačením šumu a využite svoje nadštandardné komunikácie na to, aby váš tím zvíťazil. Pohodlné ovládacie prvky umožňujú vypnúť mikrofón a upraviť váš zvuk na dosah ruky. Pokiaľ máte náladu na hudbu, alebo si chcete užiť svieže zvuky svojich obľúbených epických hier pre jedného hráča PS4 pre jedného hráča prostredníctvom slúchadiel, odpojte a uložte mikrofón.
Využitie hliníkového rámu je zárukou dlhej životnosti.
Rýchlo a ľahko odpojte mikrofón, aby ste si mohli užiť hry pre jedného hráča alebo počúvať hudbu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Pre systémy Xbox
  • Komfort podpisu HyperX
  • Odolný hliníkový rám
  • Pôsobivý zvuk v hre
  • In-line ovládanie zvuku
  • Odnímateľný mikrofón pre potlačenie šumu



Technická špecifikácia
Technológia prepojenia: Kábel
Rozhranie zariadenia: Jack 3,5 mm
Dĺžka kábla: 1,3 m
Frekvencia slúchadiel: 15 - 25 000 Hz
Citlivosť slúchadiel: 98 dB
Impedancia: 41 ohm
Hmotnosť: 337 g
Kompatibilný s: Xbox Series X

Recenzia na HP HyperX CloudX pre Xbox

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky