JBL Quantum 360X bezdrôtové herné slúchadlá na XBOX, čierna

Nové
CENA S DPH
129
Cena bez DPH: 107,50
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30,00 €
Kód produktu: 466147

POPIS: JBL Quantum 360X bezdrôtové herné slúchadlá na XBOX, čierna

Na každom zvuku záleží

Postavte sa do centra hernej scény s JBL Quantum 360X Wireless for Xbox. Zvuk JBL QuantumSOUND Signature spolu so softvérom JBL QuantumENGINE vám umožní počuť tiché kroky aj hlučné výboje a dá tak náskok pred nepriateľmi. Slúchadlá sú vybavené tiež odnímateľným mikrofónom s hlasovým zaostrovaním, takže aj vaši spoluhráči budú pokyny či dôležité informácie počuť zreteľne. Polstrovaný hlavový most a mäkké náušníky z pamäťovej peny sú ako stvorené na dlhé herné maratóny, ktoré si môžete užívať naozaj celý deň - výdrž batérie je až 22 hodín. Slúchadlá sú navrhnuté pre Xbox a kompatibilné aj s PlayStation, Nintendom, PC a Mac.
jbl-q360x

O produkte

  • Bezkáblová sloboda
    JBL Quantum 360X Wireless for Xbox vás nebudú obmedzovať. Pripojte sa pomocou bezstratového pripojenia prostredníctvom hardvérového kľúča alebo pomocou Bluetooth. Slúchadlá tiež umožňujú použitie oboch možností pripojenia naraz, takže ani v zápale hry nemusíte zmeškať dôležitý hovor.

  • Buďte v centre hry
    Od najmenších krokov až po najhlasnejší výbuch, QuantumSOUND Signature urobí každú scénu epickou a každého hráča konkurencieschopnejšieho. Charakteristický zvuk poskytuje najrealistickejšiu zvukovú scénu pre konkurenčnú výhodu v akejkoľvek bitke.

  • Hrajte sa ešte dlhšie
    Ľahký hlavový most a náušníky z pamäťovej peny sú navrhnuté pre trvanlivosť a pohodlie aj počas najdlhších herných sedení. Výdrž batérie až 22 hodín (resp. 26 hodín s použitím hardvérového kľúča) postačí na celodenné hranie a pokiaľ potrebujete, aby slúchadlá vydržali dlhšie, môžete ich používať aj pri nabíjaní prostredníctvom USB. 5-minútovým nabitím tiež získate hodinu hrania naviac.

  • Nechajte svoj hlas znieť hlasne a zreteľne
    Slúchadlá JBL Quantum 360X Wireless for Xbox vám umožnia prehľadne zhromaždiť jednotky a poraziť tak súpera. Odpojiteľný všesmerový mikrofón s hlasovým zameraním je možné v prípade potreby stlmiť. Slúchadlá taktiež umožňujú nastaviť rôzne úrovne hlasitosti pre hru a chat vďaka samostatným zvukovým kartám.

  • Kompatibilné s 3D zvukom Windows Sonic Surround Sound
    Získajte výhodu nad nepriateľom vďaka priestorovému zvuku. Slúchadlá sú plne kompatibilné s Windows Sonic Surround Sound, natoívnym zvukom konzol Xbox Series X/S.

  • Navrhnuté pre vaše obľúbené platformy
    JBL Quantum 360X Wireless for Xbox najlepšie spolupracujú s PlayStation 5, ale sú kompatibilné tiež s PC, Mac, Nintendo Switch a mobilnými zariadeniami. Kompatibilitu si overte v sprievodcovi pripojením.

  • Prispôsobte si zvuk vašim potrebám
    Pripojte slúchadlá k PC a pomocou počítačového softvéru JBL QuantumENGINE spravujte nastavenia funkcií JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofónu a ďalších.

Technická špecifikácia
Veľkosť meničov: 40 mm
Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 kHz
Frekvenčná odozva mikrofónu: 100 Hz – 8 kHz
Citlivosť: 98 dB SPL @1 kHz/1 mW
Mikrofón: všesmerový, odpojiteľný
Typ batérie: Li-ion batéria (3,7 V/500 mAh)
Výdrž batérie pri využití 2,4 GHz bezdrôtového prenosu: 26 hodín
Výdrž batérie pri využití Bluetooth: 22 hodín
Čas nabíjania: 2 hodiny
Dĺžka kábla: 1 m
Hmotnosť: 256 g

Obsah balenia:

  • Slúchadlá JBL Quantum 360X Wireless for Xbox
  • Odpojiteľný mikrofón
  • Ochranná pena na mikrofón
  • Kábel USB-C - USB-A
  • USB audio adaptér
  • Dokumentácia

Recenzia na JBL Quantum 360X bezdrôtové herné slúchadlá na XBOX, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky