Kivi TV pre deti, 32" (81cm), FHD, Android TV 11, 1920x1080, ochranné sklo, nočné svetlo

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
349 €
279
Cena bez DPH: 232,50
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 469007

POPIS: Kivi TV pre deti, 32" (81cm), FHD, Android TV 11, 1920x1080, ochranné sklo, nočné svetlo

KIVI TV pre deti — revolúcia zábavy!

Televízor pre deti od KIVI bol vyrobený s láskou k deťom v kombinácii s najnovšími technológiami. Vďaka jedinečnému dizajnu v štýle stavebnice môžete kreatívne ozdobiť televízor a rozvíjať fantáziu a tvorivosť svojich detí. Inteligentný televízor sa teraz stáva súčasťou hry. Na jednej strane je multimediálnym centrom zábavy, ktoré streamuje obsah vo vysokej kvalite a živom rozlíšení Full HD, na druhej strane je priestorom pre kreativitu a sebavyjadrenie a tiež súčasťou detskej hry. S KIVI KidsTV budú rodičia spokojní, pretože ich dieťa je obklopené bezpečnými zariadeniami a vníma obsah, ktorý je primeraný jeho veku. Nemusíte sa obávať ani o televízor - ochranné sklo na obrazovke a spoľahlivý systém upevnenia televízora na mieste ochránia zariadenie v prípade náhodného "crash testu", ak detské hry zachádzajú príliš ďaleko.

O produkte

  • Prispôsobenie a personalizácia vďaka Brick-Style design
    K rámu televízora, stojanu a stredovej doske KIVI KidsTV možno pripevniť plastové bloky stavebníc. V ráme môžete postaviť čokoľvek a na akomkoľvek mieste - bez obmedzenia veľkosti, tvaru alebo farby. Vaše dieťa si môže zakaždým vytvoriť jedinečný rám, ktorý odráža jeho osobnosť, kreativitu a umelecký vkus. Televízor je kompatibilný s najobľúbenejšími radmi stavebníc - môžete použiť stavebnicu, ktorú už vaše dieťa má, alebo kúpiť novú s požadovaným motívom.

  • Ultra odolné sklo
    32-palcová Full HD obrazovka nového televízora KIVI KidsTV je chránená tvrdeným sklom. Je trvanlivé a odolné proti poškriabaniu a poskytuje optimálnu ochranu obrazovky: napríklad pred ťažkou hračkou, knihou alebo dokonca loptou. Sklo sa nebojí ani porezania ostrými predmetmi, pazúrmi domácich miláčikov, kovovými zipsami na oblečení alebo nabíjacím káblom telefónu. Televízor je pre deti úplne bezpečný a budú si vďaka nemu užívať živý obraz dlhé roky.

  • Bezpečné uloženie televízora vďaka stabilným nožičkám
    Nožičky televízora sú pripevnené priamo ku kovovému rámu a navzájom spojené vodorovnou doskou. Táto veľká spojovacia doska slúži ako ďalšie pole pre kreativitu, pretože súprava a celý rám sú k nej pripevnené. Súprava sa dodáva aj so sadou obojstranných samolepiek, takže rodičia môžu televízor bezpečne prilepiť na povrch, na ktorý bude umiestnený.

  • Nočná lampička pre pokojný spánok bez strachu
    Zadná strana televízora KIVI KidsTV je vybavená nočnou lampičkou AlumiGlow, ktorá vyžaruje jemné, upokojujúce svetlo. Vytvára v detskej izbe útulnú atmosféru a pomáha deťom rýchlejšie zaspať, najmä ak neradi spia v tme. Nočné svetlo môže fungovať, aj keď je televízor vypnutý. Úroveň jasu svetla je nastaviteľná - rodičia (alebo dieťa) môžu lampu nastaviť pomocou diaľkového ovládača televízora alebo tlačidla na samotnom televízore.


  • Nový a funkčný systém Android TV
    Televízor beží na modernom operačnom systéme AndroidTV 11. Ide o oficiálny certifikovaný operačný systém od spoločnosti Google, ktorý zaručuje vysokú rýchlosť a stabilnú prevádzku inteligentného televízora. AndroidTV 11 poskytuje prístup k viac ako 10 000 herným, vzdelávacím a vývojovým aplikáciám. Operačný systém umožňuje aj ovládanie zariadenia pomocou hlasových príkazov, čo je dôležité pre najmladších používateľov, ktorí ešte nepoznajú písmená, ale vedia hovoriť. AndroidTV 11 má tiež rozsiahle nastavenia rodičovskej kontroly obsahu.

  • Pohodlný diaľkový ovládač
    Aktualizovaný diaľkový ovládač KIVI má ergonomický dizajn s minimom tlačidiel, takže Smart TV zvládne aj dieťa. Nový diaľkový ovládač pohodlne padne do ruky a tlačidlá sú hladké a tiché. Najobľúbenejšie aplikácie sú na diaľkovom ovládači umiestnené pomocou samostatných tlačidiel, aby mal divák prístup k svojmu obľúbenému obsahu jediným stlačením tlačidla. Medzi ďalšie funkcie patrí výrazná modrá farba, zabudovaný mikrofón na hlasové ovládanie a tlačidlo na ovládanie nočného svetla. V spodnej časti diaľkového ovládača je integrovaný štítok s logom svietiacim v tme na rýchle vyhľadávanie diaľkového ovládača.

  • Najmodernejšia obrazová technológia
    Model KIVI KidsTV je vybavený pokročilými technológiami na vylepšenie obrazu: Super contrast control upravuje kontrast tmavého obrazu pôsobením na lokalizované oblasti a "vytiahnutím" obrazu; Ultra Clear optimalizuje video SDR (veľa starých filmov a seriálov stále existuje v tomto formáte) a prispôsobuje ho na sledovanie na obrazovke Full HD; Max Vivid riadi lokálny jas a sýtosť obrazu a konvertuje takmer akýkoľvek obsah na HDR.

  • Znižujte škodlivé účinky modrého svetla na vaše ratolesti
    Na zníženie škodlivých účinkov modrého svetla je televízor KIVI KidsTV vybavený špeciálnou technológiou Low Blue light. Je známe, že svetlo z obrazovky môže spôsobiť únavu očí a ovplyvniť rýchlosť zaspávania. Na druhej strane KIVI KidsTV filtruje nebezpečné žiarenie a pomáha chrániť oči, najmä v tme.

  • Pohodlné hlasové ovládanie
    Pohodlné diaľkové ovládanie hlasom, ktoré deťom umožňuje bez námahy prechádzať ich obľúbeným obsahom.

  • Rodičovská kontrola
    Pokročilé funkcie rodičovskej kontroly, ktoré umožňujú rodičom nastaviť limity času stráveného pred obrazovkou a monitorovať zvyky dieťaťa pri pozeraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Brick-style design
  • Odolné ochranné sklo ochráni televízor pred tými najrôznejšími nástrahami nachádzajúcimi sa v detskej izbe
  • Operačný systém je postavený na operačnom systéme spoločnosti Google - AndroidTV
  • Obsahuje nočné svetielko
  • Pohodlný zážitok zo sledovania s technológiou Low Blue Light, ktorá chráni oči vášho dieťaťa
  • Displej s rozlíšením Full HD je navrhnutý tak, aby poskytoval prirodzený a pohodlný zážitok zo sledovania
  • Rodičovská kontrola
  • Hlasové ovládanie

Technická špecifikácia
Všeobecné
Typ TV Smart TV
Uhlopriečka 32"
Operačný systém Android TV 11
Diaľkové ovládanie Áno
Hlasové ovládanie Áno
Rodičovská kontrola Áno
Montáž na stenu Áno
Displej
Rozlíšenie obrazovky 1920 x 1080 FHD
Typ panelu LED
3D podpora Nie
Zvýšená odolnosť Áno
Konektivita
Porty Ethernet (LAN)
USB 3.0 x 1
HDMI x 2
Výstup na slúchadlá 3,5 port
HDMI ARC port HDMI 1

Obsah balenia:

  • KIVI TV pre deti
  • Diaľkový ovládač
  • Manuál
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Kivi TV pre deti, 32" (81cm), FHD, Android TV 11, 1920x1080, ochranné sklo, nočné svetlo

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky