LED externé rozširujúce zapustené bodové svetlo Philips Hue Milliskin 5.5W, White Ambiance

Nové
CENA S DPH
59,99 €
19,90
Kód produktu: 405524

POPIS: LED externé rozširujúce zapustené bodové svetlo Philips Hue Milliskin 5.5W, White Ambiance

Zapojte do systému Philips Hue biele ambientné bodové svietidlo Philips Hue a vychutnajte si prirodzené biele svetlo, pri ktorom sa budete ľahšie prebúdzať, naberať energiu, sústrediť, čítať a relaxovať. Vysoko kvalitné a detailne vypracované bodové svietidlo s dlhou životnosťou.

Prečo kúpiť LED bodové svetlo Philips ?

  • Vysoký svetelný výkon
    Vysokokvalitné svietidlo s intenzívnym svetelným výstupom vytvára dostatok bieleho svetla na každú príležitosť a úlohu.
  • Jednoduché a bezdrôtové ovládanie so stmievacím spínačom
    Vďaka stmievaciemu spínaču napájanému z batérie pre systém Philips Hue môžete jednoducho ovládať svoje biele ambientné svetlá. Jednoducho prechádzajte cez 4 rôzne svetelné scény jednoduchým stlačením tlačidla alebo stmievajte a zosilňujte žiarovky. Stmievací spínač môžete umiestniť kamkoľvek do malého a elegantného doku bez drôtov. Používajte ho ako nástenné diaľkové ovládanie alebo spínač svetla a vychutnajte si tú správnu svetelnú scénu pre každý jeden okamih vášho dňa. K jednému stmievaciemu spínaču môžete pridať až 10 svetiel Hue.
  • Relaxujte, čítajte si, koncentrujte sa a dobíjajte si energiu so svetelnými scénami
    Svetlo ovplyvňuje našu náladu a správanie. Svietidlá Philips Hue vám môžu pomôcť pretaviť denné rutiny na momenty, ktoré si dokážete naozaj vychutnať. Vynechajte rannú kávu a pripravte sa na deň v atmosfére studeného jasného bieleho denného svetla, vďaka ktorej budú vaše telo i myseľ nabité energiou. Podporte svoju sústredenosť s jemne vyladeným jasným bielym svetlom. Alebo si len vyložte nohy a relaxujte pri ľahkom žiarení bieleho svetla, s ktorým dokonale ukončíte deň.
  • Úplná kontrola z inteligentného zariadenia premostením Hue
    Pripojte svetlá k premosteniu Philips Hue a začnite objavovať nekonečné možnosti tohto systému.
  • Vytvorte si vlastnú atmosféru od teplého bieleho svetla až po chladné denné svetlo
    Nastavte správnu atmosféru pre každú chvíľu a ozdobte svoj domov zmesou teplého a chladného bieleho svetla. Môžete sa tešiť z rôznych štýlov po celý rok, či už vám jasné biele svetlo pripomína jarný vánok, teplé biele svetlo zasa letné slnko alebo vo vás ľadovo chladné denné svetlo evokuje zimu.
  • Prirodzené vstávanie i zaspávanie
    So svetlom Philips Hue môžete zabudnúť na nepríjemnosti súvisiace s ranným vstávaním. Začnite svoj deň s pocitom sviežosti. Intenzita jasu postupne narastá a napodobňuje efekt svitania, čo vám pomôže pri prirodzenom prebudení namiesto prebúdzania sa na hlasný zvuk budíka. Začnite svoj deň správnym spôsobom. Večer vám zasa relaxačné teplé biele svetlo pomôže uvoľniť sa, relaxovať a pripraviť svoje telo na kvalitný nočný spánok. Táto funkcionalita vyžaduje premostenie Philips Hue.
  • Ovládanie cez aplikáciu – doma i mimo domova
    Pomocou aplikácie Philips Hue pre systémy iOS a Android môžete ovládať svoje svetlá na diaľku bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Skontrolujte, či ste pri odchode z domu nenechali rozsvietené, prípadne rozsvieťte, ak zostávate dlhšie v práci. Táto funkcionalita vyžaduje premostenie Philips Hue.
  • Nastavte si časovače pre ešte vyššie pohodlie
    Súčasťou aplikácie Philips Hue je funkcia plánovania, vďaka ktorej môžu svetlá Philips Hue vytvoriť dojem, že ste doma, aj keď ste práve preč. Nastavte svetlá, aby sa zapli v prednastavenom čase a po vašom príchode domov boli zapnuté. Dokonca môžete nastaviť rôzne časy pre osvetlenie jednotlivých miestností. A taktiež môžete svetlá nastaviť, aby sa počas noci postupne vypli, takže si už nemusíte robiť starosti, či ste nechali niektoré zo svetiel zapnuté. Táto funkcionalita vyžaduje premostenie Philips Hue.
  • Majte veci pod kontrolou
    Pripojte svetlá k premosteniu Philips Hue a začnite objavovať nekonečné možnosti. Pomocou aplikácie Philips Hue ovládajte svetlá cez smartfón alebo tablet, prípadne pridajte k svojmu systému spínače na aktiváciu svetiel. Nastavte časovače, upozornenia, budíky a ďalšie funkcie, aby ste si mohli naplno vychutnať možnosti, ktoré ponúkajú svetlá Philips Hue. Systém Philips Hue podporuje používanie asistenta Amazon Alexa, Apple Homekit a Asistenta Google a umožňuje ovládať svetlá pomocou hlasu.

Technická špecifikácia

Dizajn a povrchová úprava
Materiál: syntetický materiál
Špeciálne navrhnuté pre: obývačka a spálňa
Technické špecifikácie
Označenie energetickej účinnosti:: A
Životnosť: 15 000 hodín
Svetelný výkon: 250 lm
Farba svetla: 2200 - 6500K
Výkon: 5.5W (ekvivalent 25W)
Napájanie zo siete: 220-240V, 50-60 Hz
Možnosť stmievania: áno
Trieda ochrany: II – s dvojitou izoláciou
Rozmery: 7 x 7 x 9 cm
Hmotnosť: 198 g
Doplnkové funkcie
Nastaviteľná bodová hlavica: áno
Možnosť stlmenia diaľkovým ovládaním: áno
Vrátane žiaroviek LED: áno

Obsah predajného balenia:

  • bodové svetlo Philips
  • žiarovka Philips
  • spínač Philips
  • dokumentácia

Recenzia na LED externé rozširujúce zapustené bodové svetlo Philips Hue Milliskin 5.5W, White Ambiance

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky