Herné slúchadlá Logitech G Astro A30 Playstation, Maalorian Edition, strieborné

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
CENA S DPH
249,99
Cena bez DPH: 208,33
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 472474

POPIS: Herné slúchadlá Logitech G Astro A30 Playstation, Maalorian Edition, strieborné

Počujte všetko dôležité

Náhlavná súprava Astro A30 Wireless spája maximálnu flexibilitu, mobilitu, štýl a pohodlie. Posuňte svoj herný zážitok na na úplne novú úroveň. Náhlavná súprava pre hráčov, disponuje odolnou konštrukciou a dizajnom pre dlhotrvajúce pohodlie a boj s únavou.

The Mandalorian

Spoločnosti Star Wars a Logitech G spojili svoje sily s Klanom Dvojky a vytvorili veľkolepú náhlavnú súpravu - Edíciu A30 The Mandalorian.
Kryty reproduktorov a náušníky na mieru s autentickým mandalorianskym písmom a pečaťou dokážu, že ste verný fanúšik a bojovník, s ktorým treba počítať. Prispôsobte sa každému lovu s A30. Jedná sa o náhlavnú súpravu, ktorú si už nikdy nebudete chcieť zložiť.

O produkte

  • Ovládnite hru
    Ergonomický dizajn A30 pochádza z rokov skúseností s tvorbou náhlavných súprav pre dlhé herné seansy. Slúchadlá majú polstrovanie z pamäťovej peny v náušníkoch a hlavovom moste a správnu upínaciu silu, ktorá zaisťuje majstrovský a vyvážený pocit.

  • Hrajte kdekoľvek
    Mixujte a vyvažujte zvuk z viacerých zariadení súčasne. Udržujte ho kompaktný s otočným držiakom, keď hráte na cestách. Hrajte celé dni s výdržou batérie 27+ hodín. Prevezmite kontrolu a prispôsobte si celý zvukový zážitok z telefónu pomocou mobilnej aplikácie Logitech G (iOS a Android).

  • Jednoduché ovládanie
    Ovládajte celý svoj zvukový zážitok a nakonfigurujte A30 priamo zo svojho telefónu. Môžete jednoducho spravovať svoj zvukový mix, EQ a prispôsobte si každý aspekt zvukového prostredia kliknutím na bezplatnú mobilnú aplikáciu Logitech G, kompatibilnú s mobilnými zariadeniami iOS a Android .

  • Vytunený zvuk od Astra
    ASTRO Audio, vyladené pre hry, bolo vyvinuté s profesionálnymi hráčmi a hernými dizajnérmi , aby poskytovalo čistotu a detaily na každej úrovni frekvencie a hlasitosti. Slúchadlá sú optimalizované na použitie s PC (Windows 10), PlayStation 5 a Xbox.

  • Hrajte so štýlom
    Vychutnajte si akýkoľvek vzhľad, ktorý chcete, so zapnutými alebo vypnutými priehľadnými štítkami reproduktorov a výberom medzi vstavaným a odnímateľným mikrofónom.

  • Hranie bez kompromisov
    Zostaňte v hre pomocou spoľahlivého bezdrôtového pripojenia LIGHTSPEED s ultra nízkou latenciou. Ponorte sa do každého kúsku zvuku s ľahkým, uzavretým zadným dizajnom A30 a vysoko kvalitnými 40 mm meničmi. Hrajte v luxuse celé hodiny, pohodlne usadené medzi mäkkými náušníkmi z pamäťovej peny a hlavovým mostom a ergonomickou akurátne upínacou silou.

  • Bezdrôtová sloboda
    Máte konzoly PlayStation aj Xbox? Pokryli sme vás. Stačí si zakúpiť vysielač A30 USB-A pre vašu druhú konzolu, aby ste umožnili bezdrôtové pripojenie LIGHTSPEED pre konzoly PlayStation aj Xbox. Alebo môžete použiť druhý vysielač A30 USB-A na hranie na počítači.

Kľúčové vlastnosti

  • duálny mikrofón
  • životnosť batérie až 27 hodín
  • ergonomický dizajn
  • LIGHTSPEED Wireless

Technická špecifikácia
Slúchadlá
Meniče 40 mm
Frekvencia 20 Hz - 20 KHz
Impedancia 32 Ohm
Citlivosť 105 dB
Mikrofón
Typ Integrovaný, Nastaviteľný, Odnímateľný
Veľkosť neuvedené
Frekvenčná odozva neuvedené
Pripojenie
Typ pripojenia Bezdrôtové 2,4 GHz
Kompatibilita PS5, PlayStation, Xbox One, Xbox Series X/S (pripojenie len prostredníctvom kábla), PC, macOS, Mobilné pripojenie

Obsah balenia:

  • Astro headset
  • LIGHTSPEED USB-A vysielač
  • Odnímateľný ramenný mikrofón
  • 1,5 m USB-C na USB-A nabíjací kábel
  • Puzdro na slúchadlá A30
  • Dokumentácia

Produktové video

Produktové video

Recenzia na Herné slúchadlá Logitech G Astro A30 Playstation, Maalorian Edition, strieborné

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky