Logitech Zone True Wireless - GRAPHITE - EMEA

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
CENA S DPH
319,99
Cena bez DPH: 266,66
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 464173

POPIS: Logitech Zone True Wireless - GRAPHITE - EMEA

LOGITECH ZONE TRUE WIRELESS

Vneste do videokonferencií svoj osobný štýl so slúchadlami do uší Zone True Wireless Bluetooth . Certifikovaný mikrofón s potlačením šumu, funkcia ANC a pohlcujúci zvuk sú ideálne pre rušné pracoviská. Súbežne pripojte slúchadlá k počítaču a smartfónu a potom si ich prispôsobte a ovládajte pomocou aplikácie Logi Tune.

O produkte

  • Krištáľovo čistý hlas
    So slúchadlami Zone True Wireless Bluetooth bude váš hlas znieť úplne jasne, a to aj v hlučnom prostredí. Tri mikrofóny v každom slúchadle (celkom 6) rozlišujú váš hlas od ostatných zvukov kombináciou pokročilého formovania lúča, kaskádovej redukcie šumu a dynamického spracovania. Najvnútornejší mikrofón sníma váš hlas prostredníctvom technológie Bone conduction (cez lícne kosti) av kombinácii s tkaninou, ktorá pomáha eliminovať hluk vetra, poskytuje zvuk profesionálnych kvalít bez ohľadu na vaše okolie. Pohodlne ovládajte zosilnenie mikrofónu pomocou aplikácie Logi Tune.

  • Výnimočná kvalita
    Slúchadlá Zone True Wireless Bluetooth poskytujú vynikajúcu kvalitu zvuku. Hybridná funkcia ANC blokuje rušivý šum a pomáha vám sa sústrediť, zatiaľ čo režim Transparency je vhodný na chatovanie a počúvanie ľudí alebo ruchu dopravy bez toho, aby ste museli slúchadlá sňať. Slúchadlá môžete zapnúť/vypnúť pomocou aplikácie Logi Tune, alebo jednoduchým kliknutím na slúchadlo. Veľké 12 mm meniče poskytujú plné basové tóny, ktoré umocňujú vaše počúvanie a pôžitok z kompletného frekvenčného spektra.

  • Pripojenie
    Súbežne pripojte slúchadlá Zone True Wireless Bluetooth k počítaču a smartfónu. K bezproblémovému pripojeniu k smartfónu môžete použiť natívnu funkciu Bluetooth alebo priložený prijímač USB, ktorý pripojíte k počítaču, pre zaistenie mimoriadne spoľahlivého bezdrôtového pripojenia. Pokročilá viacbodová technológia uľahčuje bezproblémové prepínanie medzi dvoma aktívnymi zdrojmi zvuku – zmeškané hovory sa tak stanú minulosťou.

  • Vaše uši. Váš štýl.
    Naša posadnutosť dizajnom produktu sa pri slúchadlách Zone True Wireless Bluetooth prejavila prekrásnym výrazom elegancie, jednoduchosti a profesionality, ktoré pozitívne premietajú váš štýl a osobnosť. Tieto bezdrôtové slúchadlá, dostupné v dvoch moderných farbách, vyzerajú fantasticky pred kamerou aj mimo nej. Budete vyzerať skvele a sebaisto so slúchadlami, ktorých štýl a veľkosť si sami zvolíte.

  • Vyberte si svoju veľkosť
    Uši, rovnako ako ľudia, ktorým patria, sa vyznačujú rôznymi tvarmi a veľkosťami. Aj vaše vlastné uši sa môžu navzájom líšiť. Slúchadlá Zone True Wireless Bluetooth sú dodávané s odnímateľnými gélovými nástavcami v troch veľkostiach, takže si môžete vybrať ideálne usadenie pre každé ucho a optimalizovať tak akustický výkon a izoláciu hluku. Vylepšovaním dizajnu a výroby slúchadiel sa zaoberáme už roky – pohodlie a spôsob usadenia v uchu sme povýšili na svojho druhu umelecké dielo.

  • Prispôsobenie a ovládanie podľa aplikácií
    Spustite aplikáciu Logi Tune na svojom smartfóne alebo počítači pre ľahkú konfiguráciu, ovládanie a prispôsobenie slúchadiel Zone True Wireless Bluetooth . Pomocou elegantne intuitívneho ovládacieho panelu ovládajte stlmenie, sledujte stav nabíjania a experimentujte s posuvníkmi 5-pásmového ekvalizéra – alebo si zvoľte niektorú z vlastných predvolieb.

  • Vzdialená správa pomocou Logitech Sync
    Oddelenie IT môže slúchadlá Zone True Wireless Bluetooth vzdialene spravovať pomocou aplikácie Logitech Sync s jednoduchým rozhraním na princípe prehliadača, čo uľahčuje podporu implementácie videa v rámci celej spoločnosti a minimalizuje nutnosť návštev na mieste a hlásenia problémov. Logitech Sync ponúka bezpečný a škálovateľný prístup k vzdialenému monitorovaniu a správe zariadenia, ktorý zjednodušuje úlohy typu aktualizácie firmvéru a aktivácie funkcií.

  • Pripravené pre firmy
    Slúchadlá Zone True Wireless Bluetooth sú bez problémov kompatibilné s bežnými aplikáciami pre volanie naprieč prakticky všetkými platformami a operačnými systémami. Certifikácia pre firmy zahŕňa Microsoft Teams , Google Meet a Google Voice , Zoom a kompatibilitu s ostatnými obľúbenými aplikáciami, ako sú BlueJeans , GoTo Meeting a RingCentral .

  • Celodenná výdrž batérie
    Jedno nabitie batérie udržuje vaše slúchadlá pripravené na schôdzky (až 5 hodín / ANC zapnuté; až 6 hodín / ANC vypnuté a hudbu (až 6 hodín / ANC zapnuté; až 10 hodín / ANC vypnuté). 5 minút nabíjania v puzdre zaistí hodinu doby hovoru navyše. Stav batérie si môžete zobraziť v aplikácii Logi Tune.

  • Praktické bezrôtové nabíjanie Qi
    Slúchadlá Zone True Wireless Bluetooth podporujú bezdrôtové nabíjanie Qi, takže ich zakaždým nemusíte pripájať a odpájať – stačí ich umiestniť do puzdra na nabíjačku a problém s energiou je rýchlo vyriešený! Samozrejme môžete tiež použiť priložený nabíjací kábel USB-C na A.

  • Práca aj tréning
    Špecifikácia IP68 poskytuje odolnosť voči vlhkosti, potu, prachu, špine a piesku – dokonca aj krátkemu ponoreniu do plytkej vody. So slúchadlami Zone True Wireless Bluetooth sa budete cítiť v pohode, počnúc prácou až po cvičenie v posilňovni.

  • Šetrné balenie
    Papierové balenie myši Zone True Wireless pochádza z lesov s certifikátom FSC a iných riadených zdrojov. Voľbou tohto produktu podporujete zodpovedné hospodárenie so svetovými lesmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistý a jasný hlas
  • Súbežné pripojenie počítača a smartfónu
  • 12 mm menič prináša plný, píjemný a detailný zvuk s hlbokými basami
  • Logitech ponúka mobilnú aplikáciu pre dokonalé prispôsobenie

Technická špecifikácia
Slúchadlá
IP klasifikácia IP68
Frekvenčná odozva Frekvenčný rozsah (režim hudby): 20-20 kHz
Frekvenčný rozsah (režim hovoru): 100-8 kHz
Smerová charakteristika mikrofónu Všesmerové duálne pole mikrofónov MEMS s formovaním lúča a dovnútra smerujúcim mikrofónom
Frekvenčná odozva - mikrofón 100 Hz-8 KHz
Batéria
Typ batérie Integrovaná batéria (lítium-iónová)
Životnosť batérie slúchadiel (doba hovoru) Až 5 hodín (ANC zap), až 6 hodín (ANC vyp)
Životnosť batérie slúchadiel (doba počúvania) Až 6 hodín (ANC zap), až 10 hodín (ANC vyp)
Životnosť batérie puzdra na nabíjanie 2 úplné nabitie slúchadiel
Nabíjanie 2,5 hodiny pre úplné nabitie slúchadiel
2,5 hodiny pre úplné nabitie puzdra
5 minút rýchleho nabíjania poskytne až 1 hodinu doby hovoru alebo počúvania
Podpora bezdrôtového dobíjania Qi Áno
Nabíjací kábel USB-A do C: 24 cm
Pripojenie
Bezdrôtový dosah Až 30 metrov (pri priamej viditeľnosti)
Bluetooth Duálny režim
Verzia bluetooth 5.2
Kompatibilita S bežnými aplikáciami pre volanie naprieč prakticky všetkými platformami a operačnými systémami
S počítačmi so systémami Windows, Mac alebo Chrome prostredníctvom rozhrania USB-C, USB-A, Bluetooth a zariadeniami s iOS alebo Android s Bluetooth
Ostatné
Bezkáblová technológia Áno
Rozmery (jedno slúchadlo) 15,9 × 27,4 × 26,3 mm
Hmotnosť 13 g (pár slúchadiel)

Obsah balenia:

  • Bezdrôtové slúchadlá do uší s gélovými nadstavcami veľkosti M
  • Bezdrôtové puzdro na nabíjanie
  • Prijímač USB-A
  • Adaptér USB-C na A
  • Vymeniteľné gélové nadstavce (S, L)
  • Nabíjací kábel USB-C na A
  • Cestovné púzdro
  • Užívateľská dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Logitech Zone True Wireless - GRAPHITE - EMEA

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky